Este bun acest pc de gaming https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/5737247/
Buna! Site-ul de carti Livingstone e serios? Am de cumparat o carte pentru romana,insa acolo am gasit-o redusa, pe alte site-uri e mai scumpa.
Deci am inceput serios sa vand pe vinted sa scap de unele lucruri si in acelasi timp am si cumparat cate ceva. Ce nu inteleg eu de ce diferentele astea la taxele de livrare. Adica Polonia- Romania costa...? (mai mult)
Salut! Am făcut o comandă pe site- ul Librăria Delfin astazi, duminica și după ce am apăsat pe "pasul următor" m- a redirecționat către pagina de început si coșul era gol, iar în contul meu...? (mai mult)
Am lasat pe altex o comanda cu cardul dar nu mi- a aratat optiunea sa bag datele cardului si acum imi scrie la statusul comenzii plata in asteptare, dar eu nu mai imi doresc acel articol si nici nu pot...? (mai mult)
Hei, unde pot găsi un stativ sau altceva de sprijin pentru o tablă? Dar ceva care să nu fie prins în perete, deoarece deocamdată nu avem voie să lipim sau găurim pereții. Sau îmi puteți ...? (mai mult)
Am dat comandă depe shein si imi arata " arr_ at _ orig _ terminal, se înseamnă asta e prima oara cand imi arată asa
Buna! Stiti aparatele alea din DM care iti scot poze de pe telefon? Imi poate da cineva va rog toate preturile si marimea pozelor?
Am si eu o intrebare despre Vinted. De ce sunt tarifele postale: 0 lei; 9, 5 lei si 21 lei? Am inteles ca 21 lei e pentru cele care vin din Polonia cu Cargus dar de ce 0 lei si 9, 5 lei cu Sameday?...? (mai mult)
Salut,mi-am dat comanda acum doua zile de pe shein, iar astazi mi-a apărut out of the warehouse... Ce înseamnă ca mi-am mai dat acum două luni comanda si nu mi-a apărut asa.Ce înseamnă asta?
Am dat ieri o comanda pe shein și gen am anulat- o instant ptc am uitat sa adaug ceva. E 100% sigur ca banii se vor transfera inapoi în contul bancar? Sau macar dacă știe cineva în cât timp primesc...? (mai mult)
În cât timp vine coletul de la temu? Trebuie să vină între 10- 18 luna aceasta. Pe data de 7 pe la 18 și ceva seara a ajuns în România. Nu am primit mesaj ca coletul să fie livrat astăzi între...? (mai mult)
Bună seara! De unde pot cumpăra saltea ( fizic, nu online) pentru camping? La un preț mai decent, până în 100 lei? Pentru 2 persoane, ca și dimensiuni ar fi 203x152x25, poate și puțin mai...? (mai mult)
Salut. Am o comandă din strainătate prin FedEx care a ajuns în județ. După ce le- am trimis pe mail documentele necesare pentru vamă, primesc răspuns în care mă roagă să le plătesc "Comision...? (mai mult)
Vreau sa îmi iau niște papuci este safe site-ul,, AIR JORDAN ROMANIA,, adică sa sunt originali papucii
Bună! A mai facut cineva retur pe ceasuri- shop.ro? Am trimis coletul către ei și am văzut ca a fost recepționat acum 2 zile, înainte de a face returul i- am informat și au spus ca așteaptă returul...? (mai mult)
Bună, îmi poate recomanda cineva un site unde pot să-mi imprim cursurile de la facultate și să mi fie livrate acasa?
Imi puteti recomanda va rog un Microfon bun pentru ASMR? Daca se poate si la un preț cat mai accesibil
Bună seara! Am înțeles ca este diferența dintre tabelul de mărimi chinezesc și dintre al nostru.Atunci cat este 5Xl(ca marime ca) în mărimea noastră?
Bună ziua! Am înțeles ca este diferența dintre tabelul de mărimi chinezesc și al nostru.Cat inseamna 5XL ca marime chinezeasca în mărimea noastră?
Am comandat niște pantaloni de la bershka și vreau să merg în magazin pentru a-i returna deoarece îmi sunt prea mari, oare banii îmi sunt returnați pe loc sau prin altă metodă?
Știe cineva cu ce firmă de livrări livrează StockX în România Sameday, FanCurier?
Am nevoie urgenta de un raspuns de la cei care stiu cum e treaba cu vinted. Am cont de mult dar nu am postat niciodata. Azi m- am gandit sa fac poze la mai multe bijuterii pe care nu le port si la mai ...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveți despre firma de curierat SCI ALESIA din câte am vazut nu prea are cele mai bune recenzi
Azi s- ar putea sa- mi vina comanda din Germania, am primit mail de pe site- ul respectiv ca your package is in the delivery truck, a fost data de dhl catre urgent cargus si la astia pe site cand bag ...? (mai mult)
Salut! Revin cu această întrebare: daca site-ul lui Codrin cu merch bazooka este safe si legit. Mi-am pus un tricou bazooka order si nu stiu cam in cat timp vine
Ce experiențe aveți cu cumpărarea cărților mangă de pe amazon? Am găsit un box set la £70 pe amazon uk dar în românia e 800 de lei. Cum se procedează, în cat timp și în ce condiție au...? (mai mult)
Pot ridica coletul din sediul FAN Courier dacă coletul este comandat de pe olx?
În Italia coca cola bună(1.5 Litri) costă 2.05€. în țară cât este? Dar cea de 2. 5Litri? Alte alimente etc pâine?
Bună dimineața. Ce părere aveți despre acele scule gen Flex cu acumulator Makita 2 acumulatori, incarcator plus flex unghiular. La prețul de 350 lei. Care ar fi diferența între acesta și ...? (mai mult)
Dacă mi am comandat haine online de pe h&m, le pot returna in magazin si imi vor da banii acolo?
Salutare, comand de mult timp prin easybox si n am avut probleme, dar azi asteptam un colet sa merg sa il iau si vad pe site ul sameday ului cu awb ul meu: "Ne pare rău, momentan am înregistrat dificultăți...? (mai mult)
Bună știe cineva despre Hbmag.ro E teapa mai returnează bani vreau niște recenzii
Sunt clasa a 10-a și vreau să încep să mă machiez. Ce produse îmi recomandați de la dm? Țin să menționez ca nu vreau sa îmi încarc tenul pentru ca am o sensibilitate la ochii la cosmetice
Daca s- a intamplat sa am o comanda data, nu primesc nimic de la curier, nici mesaj si nici apel. Totusi, acesta vine la adresa, iar eu nu sunt acasa (tin sa mentionez ca aceasta a fost achitata deja)....? (mai mult)
Buna ziua.Astept 2 pachete din China de la aceeasi firma care pe 7track îmi spune ca au fost livrate si semnat pentru ele, dar eu nu le- am primit.Culmea ca spun ca au fost livrate duminica. DU9100293490YM...? (mai mult)
Am comandat pe 24 august un hanorac de pe https://www.bape-romania.ro/ și încă nu mi-a venit știe cineva dacă e teapa site ul?
Bună, am cumpărat câteva chestii de pe shein și coletul a fost împărțit în două, unul din colete a ajuns însă celalalt încă are aceeași stare "Amsterdam bla bla bla, plecat de la unitate"....? (mai mult)
Bună, am cumpărat de pe shein câteva chestii și coletul a fost împărțit în două, un colet a ajuns, dar celalalt încă e la același status "Amsterdam, plecat de la unitate" bla bla bla...? (mai mult)
Bună, aș dori să comand ceva de pe about you aș dori să știu dacă au haine originale sau ce site cu haine originale și la preț bun mi-ați recomanda?
Am dat comanda de pe un site din Germania si mi- au cerut email- ul ca date de contact(o sa fie livrata cu dhl- ul).Dar cum o sa fiu contactat in ziua respectiva daca nu mi s- a cerut nr? Sau o sa primesc...? (mai mult)
Salut TPU, azi trebuie sa vina curierul pentru un retur la niste casti wireless g435. Am pierdut incarcatorul, ce pot face? Daca nu este incarcatorul nu vor mai lua produsul?
Poți returna ceva online, dar care este cumpărat din magazin la zara?
Dacă merg la sediul la fan să-mi iau coletul înapoi ce l-am trimis, dar AWB nu este actualizat deloc de 1-2 zi, plătesc ceva 200-300 lei că îl iau înapoi?
Salut! Am o comanda la sameday care trebuia fi livrata saptamana trecuta, dar am primit notificare ca livrarea nu a putut fi efectuata, dupa ce am sunat mi s- a spus ca adresa mea/zona este marcata ca...? (mai mult)
Am plasat o comanda pe OLX, un teléfon sigilat de 1000 lei 500 ramburs și 500 am platit avans vânzătorului, a primit mesaj după vânzătorul de la Fan curier că din cauza fraudelor nu stiu ce sa...? (mai mult)
Vreau sa imi dau si eu comanda de pe shoph2o.ro de niste rulmenti "Bones Reds". Siteul este safe? Produsele sunt contrafacute sau legit
Salut, vreau sa- mi cumpăr iqos, ce e mai bine? Sa încerc gratuit 2 sapt și să- l cumpăr după sau sa- l cumpăr acum? Din ce am înțeles primesc 1 pachet la încercare, iar dacă- l cumpăr de...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/multifunctional- inkjet- color- canon- pixma- ts3150- wifi- a4- negru- 2226c006aa/pd/D5J2S0BBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android Această...? (mai mult)
Bună! Stie cineva în cât timp ajunge o comanda pe decathlon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!