Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara! Eu sunt Popa Elena Luminița și am o întrebare cu cardul edenred deci intru in aplicație și vreau să cumpăr cu telefonul și am dat pe google pay iar după va merge să plătesc cu cardul...? (mai mult)
Buna TPU, ati comandat de pe various brands? Sunt ok produsele, originale? Ma intereseaza mai mult la adidași daca sunt ok.
Care e cel mai bun tutun de rulat? Eu am incercat pueblo care este foarte bun dar vreau altceva, de preferat tare si bun
Buna. Am nevoie de cateva pareri despre Altex si platile ratelor prin Oney.
Salut, îmi poate spune cineva un site de unde pot cumpara Nike air uptempo dar sa fie ieftin și fake, îmi doresc mult și nu am bani de oiriginali
Știe cineva second-hand uri in Arad unde pot găsi haine cu trupe rock
Buna! A mai comandat cineva de pe site-ul jordansromania.com? Este de încredere?
Știe cineva mai informat despre Huawei, când vor reveni aceste căști pe stoc - carbon black? HUAWEI FreeBuds 4i – HUAWEI România ...? (mai mult)
Daca dau cadou un cod google play a cărui valoare e in Euro, destinatarul poate folosi codul daca valuta lui este in Dolari?
Buna TPU, daca ati facut vreo comanda de pe house, in cam cat timp v-au ajuns produsele?
Bună! A cumpărat cineva parfumuri tester? Sunt identice sau măcar aproape la fel ca cele originale? De exemplu, eu mi- aș dori un parfum de la Dior, de pe site- ul parfumela.ro, însă nu am certitudinile...? (mai mult)
Salut. Am comandat ceva de pe Altex si am cateva probleme. Am primit email cum ca comanda a fost anulata dar eu nu am anulat- o. Pe site scrie "plata in asteptare" dar deja mi- au luat banii de pe card....? (mai mult)
Daca am apucat sa platesc un produs comandat de pe internet si primit la domiciliu prin curier, cu plata pe loc oferita curierului, ii mai pot face returul in acest caz? Chiar daca am platit suma de ...? (mai mult)
Știe cineva vreun site cu coduri de reducere? Mi-ar trebui unul pentru magazinul HUAWEI.
Bună, am primit o pereche de papucii de la un tip de pe OLX care ii vindea dar nu am primit ce trebuie, mi- au venit prin fan courier. El mi- a spus sa ii dau adresa si imi va trimite papucii, acum...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare, aș vrea să- mi comand ceva de pe siteul shein, însă am o problema părinții mei au card de la cec banc (problema e ca nu pot face cu el cumpărături de pe net) dacă...? (mai mult)
Cat timp ia sa vina router- ul care se inchiriaza de la digi? L- am comandat aceasta duminica (31.07. 2022) si as vrea sa stiu cand o sa fiu apelat de cei de la digi ca sa vin sa il iau de la punctul rcs...? (mai mult)
Salut. Doresc sa îmi cumpăr un acumulator pentru s22 ultra... De unde as putea sa îmi dau seama, care acumulator ar fi cel original destinat pentru respectivul telefon? După cate bine știm,...? (mai mult)
Ce inseamna daca la status FAN CURIER imi arata "Livrat in data de 01.08. 2022"? Nu am primit inca coletul
Știe cineva dacă mai exista Europa? am auzit ca este doar dragonul roșu (București)
Sunt bune bateriile externe de la Hama?
Bună, cu cardul social sodexo pot comanda online de la kfc? Multumesc
Salut, merita sa folosesc Sameday EasyBox? Ma refer daca le aduce intacte/ fara deteriorari sau alte surprize de genul.
Salut! Recent am dat comanda de pe stockx de o pereche de j1. Rste prima mea comanda de pe stockx. Faza e ca am platit cu dolari, ci nu cu euro. O sa platesc taxe vamale din cauza asta?
Buna seara! Cat costa in prezent 1 gram de aur de 14 karate la vanzare? Am vrut sa- mi iau o biluta simpla de 0, 75 de grame si mi s- a spus ca e 250 de lei gramul, dar mi s- a parut cam mult, nu ...? (mai mult)
Buna TPU, eMAG livreaza DOAR cu sameday?
Bună TPU! As dori sa imi comand niste inele de pe Bershka si am văzut ca ei au doar mărimi ca la haine (S, M si L) si voiam sa va intreb daca stiti voi diametrul lor, din cauza că pe ghidul lor de...? (mai mult)
Buna... vreau sa imi cumpar niste jordani de 550 de lei de pe zalando, merita?
Am gasit niste blazzer mid 77 vintage pe snkr industry care costa 529 lei si pe stockx is 84 dolari, sa-i iau de pe stockx?
Salut. Daca vreau să-mi cumpăr un PC de pe orice site pcul vine fără monitor?
Voi de unde va mai luați haine in afara de Sinsay, Gate Shop, House, Reserved, H&M, AboutYou, Fashiondays, Cropp?
Salut! Stie cineva ce magazine certificate lego prin Bucuresti vand fizic, nu online piese Lego? (am nevoie doar de 1 piesa azi si nu comandata pentru ca transportul este de 15 lei pentru comenzile...? (mai mult)
Buna, am dat o comanda pe shein si am confirmat ca primita comanda din greseala, dar inca nu am primit-o, stie cineva daca imi va mai veni?
Salut, pe site-urile oficiale de la nike si adidas se poate plăti prin ramburs la curier?
Salut! Am plasat o comanda pe eMAG și peste o oră am anulat- o. Dar când dau la "comenzile mele" încă mai apare acolo. În cât timp se anuleaza o comandă? Am anulat- o deoarece am vrut să mai...? (mai mult)
Buna TPU, pe pull and bear se poate efectua plata ramburs? dau funda
E ok sa-mi iau iphone 12 din amanet? Ce părere aveți ca îl iau din amanet? Ce părere aveți despre telefon? Mulțumesc frumos
Cum pot sa anulez o comanda pe intersport? Am dat-o ieri.
E ok sa îmi achiziționez un iphone din Media Galaxy? Sper că sunt originale:)
Buna TPU,este urgent, pe berskha se poate plati ramburs la livrare? DAU FUNDA!
Buna,daca vreau sa cumpar ceva in rate de la eMAG si adaug la rate card de credit Raiffeisen bank, dupa ce adaug produsul in cos la sfarsit ce metoda de plata trebuie sa aleg pentru rată?
Salut, as vrea sa imi comand direct de pe site- ul de la nike câteva perechi de adidași, nu cred ca ar conta modelul dar eu port 41 si m- e frica ca daca ii iau fix pe mărimea mea sa nu fie mici ...? (mai mult)
Parere flip? Am comandat telefon de acolo si nu stiu la ce sa ma astept. (stare excelent - iphone 8 plus)
URGENT! Cam in cat timp livrează cei de la fan Courier, adică e posibil sa vina azi dacă au preluat pachetul?
Hey,ce site-uri sau aplicatii sunt pentru a comanda haine? Care să plătești acasă când îți vine comanda fără euro, mă puteți ajuta va rog
Daca am facut o comanda pe eMAG si desi am dat anulare comanda am primit mesaj ca produsele vor fi livrate in data "x" se intampla ceva daca nu ridic coletul din easy box?
Salut. Mi-am comandat ceva de pe altex ieri si inca nu a fost scanat AWB-ul coletului si ma intrebam daca poate sa imi vina coletul fara sa fie scanat AWB-ul?
Buna :) papucii de pe sizeer sunt originali? As vrea sa-mi comand niște air force și sa stiu dacă merita
Este o idee buna sa comand de pe aliexpress? Este de incredere? Si in cât timp ajunge comanda?
Cam cât de grea este o sabie? Câte grame are? De exemplu, asta: https://ibb.co/SKD66MG
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!