Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
A mai comandat cineva de pe footwearsale?
Cu imi dau seama ca un produs nu este scam pe amazon..nu vreau sa fie teapa?
Îmi puteți spune va rog dacă siteul jordansromania.com ii original sau nu?
Buna seara! Am si eu o intrebare pentru fanii my little pony. Daca isi aduce cineva aminte de setul "ponymania" vreau sa intreb daca mai exista acest set prin magazine. Adica nu online pentru ca nu pot...? (mai mult)
Mi-am comandat o pereche de Nike-uri de pe epantofi.ro. Ce credeți or să vina ok și comanda să fie rapidă? Am văzut câteva recenzii negative și sunt în dubii...
Salut TPU, am comandat ceva astazi la ora 03 46 (fiind duminica) cand imi va ajunge? Luni, Marti? Nu prea am comandat chestii in weekend si nu stiu cum functioneaza. Site ul este playsmartshop. Dau...? (mai mult)
Merită sa cumpăr un iPhone 11?
Știe cineva de unde pot cumpăra sirop pentru cafea în Cluj? Aș cumpăra online dar nu vreau sa plătesc transportul.
Bună! A comandat cineva de pe site- ul oficial Versace? Pe mine ma interesează livrarea! Vine curierul la mine sau trebuie sa ma duc la un anumit oficiu unde mai trebuie sa mai plătesc o taxa ca să...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare, manga de pe carturesti sunt traduse în română/engleză?
Salut TPU! Daca am făcut o comandă ( pe un site de make-up) care va fi livrata prin Fan Courier (plata la livrare) o pot primi daca nu am buletin? * Scuzați categoria*
Heey. Ați comandat de pe ZALANDO? Cum vin produsele? Cât de repede?
Salut TPU! Cine a comandat de pe ebay? Eu comand de vreo 3 ani de pe Aliexpress si de pe joom si as vrea sa incerc sa cumpar si de pe ebay, oare este de incredere ebay? Dau Funda!
Am dat comanda pe shein si imi arata ca valoarea vamala a fost finalizata ce inseamna asta?
Salut, mi- am achizitionat abonamentul eMAG genius acum cateva zile pentru ca trebuia sa fac o comanda mai mare.Problema, produsele adaugate in cos sunt marcate ca si genius dar tot trebuie sa platesc...? (mai mult)
Buna. Am comandat o fusta de la un magazin si mi- a trimis poza cu factura unde apare awb si tot… asta înseamnă ca l- a ridicat curierul? Când intru sa caut starea comenzii îmi apare "AWB- ul a fost...? (mai mult)
Salut. Ma gandeam recent sa imi schimb telefonul si cum am un buget mai mic m- am decis sa imi cumpar de pe flip.ro doar ca in rate. Vreau sa stiu daca imi cumpar un telefon in rate de pe flip este vreo...? (mai mult)
Bună! Vreau sa cumpăr un cadou pentru nepoțica mea, împlinește 1 an luna aceasta, m- am gândit la o jucărie interactiva, mai exact un pisoiaș cu peștișor care toarce, merge, vine după ...? (mai mult)
Parfumurile de pe eMAG sunt autentice? Mie mi se par mult prea ieftine si nici nu au reducere sau ceva, unde in comparatie pe douglas si notino aici sunt mai scumpe.
Salut TPU, am dat recent 2 comenzi, de la magazine diferite, sinsay si gate shop, m- am razgandit in legatura cu produsele de la sinsay dar le vreau pe cele de la gate shop asa ca vreau sa dau retur ...? (mai mult)
Curierii au legitimație de serviciu?
Bună! Am dat zilele astea de un site de haine/încălțăminte, Zalando, e unul din putinele site- uri din Romania pe care am găsit Jordan 1 mid pe mai multe culori, ați cumpărat vreodată de la...? (mai mult)
Salut TPU,recent am dat comanda la sinsay si acum imi apare ca comanda este in curs,eu m-am razgandit dar nu mai pot da anulare comanda, cand suna curierul pot sa-i spun ca vreau retur?
Magazinele online JOOM.RO si ZIPY.RO sunt autentice sau reale? Adica vand lucruri care nu sunt contrafacute din China sau fake?
Vad foarte multi vloggari de tech ca fac reclama la flip.ro. Daca ati cumparat ceva de acolo, ce ati cumarat si la ce calitate a venit telefonul?
Salut! Pe data de 7 iulie am plasat o comanda pe bershka cu livrare in magazin, iar seara am primit mail ca mi s- a anulat comanda, desi eu nu am anulat- o. Banii mi- au fost extrasi, ii primesc inapoi...? (mai mult)
Cineva dispus sa vândă jocuri de societate ieftin sau pentru un schimb?
Bună, am comandat ceva de pe aliexpress, 2 produse - vânzători diferiți. Comanda este făcută cam la 2- 3 săptămâni distanță una față de cealaltă. Prima comandă, este cu trimitere ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare. Stie cineva unde pot lua un pranz la Brasov cu card SODEXO TURIST PASS fara sa ma cazez? Multumesc anticipat! DAU FUNDĂ!
Salut TPU! Vreau sa cumpar un dispozitiv de redare a canalelor romanesti dar nu gasesc ceva bun, recomandari? As fi incercat google chromecast dar nu stiu daca are si aplicatii pentru televiziune (P.s...? (mai mult)
CUM CUMPĂR UN APARAT DE MASURA DE LA UN OM DIN RUSIA? Să zicem ca am găsit un aparat de masura тл- 4М pe care am invățat eu meserie când eram mic si acum mi- l doresc foarte mult. Cum...? (mai mult)
Salut! Imi puteti recomanda o site sigur de unde imi pot cumpara echipament de fotbal personalizat cu jucatori de fotbal, adica pantaloni de fotbal, tricouri de fotbal, jambiere, ghete de fotbal etc.?
Salut! Ce parere aveti despre site- ul Fruugo? As vrea sa- mi dau o comanda de un echipament de fotbal si imi cere ca metoda de plata doar cardul. Eu nu prea as avea tupeu sa bag cardul pe un site de genul....? (mai mult)
Salut TPU! Va rog,recomandati-mi sit uri sigure de cumpărat adidasi, mai exact conversi, dau funda!
Ce curier folosesc cei de la libris?
Salut! Mi- am comandat un produs de pe un site si am primit cu totul alt produs. Plata a fost făcută cu cardul. Eu am plătit 450 de lei iar produsul care mi- a ajuns e in jurul sumei de 23 de lei. Știe...? (mai mult)
Buna ziua, ce parfum ati recomanda pentru barbati pana in 300 de lei, preferatul vostru? Sa fie unul persistent.
In cat timp vine in Romania o comanda de pe ebay?
Livrarea unui colet din USA spre Moldova. Buna ziua, am un prieten bun care doreste sa- mi livreze telefonul sau(folosit) telefonul cel mai probabil va fi livrat naval, pentru a trimite un colet in ...? (mai mult)
Salut TPU, deci as vrea sa imi iau jordani 1 36 dar nu stiu daca pana la toamna imi mai creste piciorul, ceva sfaturi?
Buna TPU,as vrea sa imi iau o pereche de conversi, va rog dati-mi un site cu preturi accesibile dar si sa fie un site sigur, multumesc anticipat!
Buna ziua! Stie cineva cand vor apărea bilete la meciul FCSB-Universitatea Cluj de pe 17 iulie pe Arena Naționala? Nu gasesc pe nicăieri, deși ar trebui sa fie… Multumesc!
Am comandat ceva si mi-a fost livrata comanda, dar in contul meu la status comanda arata de 1 saptamana jumate 'comanda plasata' si nu o actualizeaza nimeni, e normal?
Buna ziua, as vrea sa cumpar niste galaxy buds si as lua resigilate pentru ca sunt mai ieftine si una din variante este ca nu are ambalaj original si cam atât, inca ar trebui sa mai am accesorile nu?...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe site-ul lightinthebox? E de încredere?
Salut, pentru cei care au aparate de aer condiționat am și eu o întrebare. Când faci comanda aparatele de aer condiționat ați primit oare în pachet furtunul de conectare între unitatea internă...? (mai mult)
Există vreun site de pe care poți cumpăra laptopuri de gaming ieftine și super ieftine?
Salut! Am o curiozitate. Când îți cumperi băuturi alcoolice de la Carrefour (selfpay) îți cere buletinul sau ceva? Adică întrebarea e "Poți sa îți cumperi alcool ca minor de la Carrefour?"
Salut, TPU! Am dat comanda de un kit IQOS 3 DUO de pe site- ul lor si se presupune ca ar ajunge maine. Maine eu sunt plecat, doar mama este acasa. Dat fiind faptul ca am primit e- mail de la ei cu: "Curierii...? (mai mult)
Buna! Știe cineva un site bun de pe care pot cumpara niște nike jordan care sa fie originali?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?