Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua, as vrea sa cumpar o pereche de galaxy buds pro resigilate din altex, in caz daca nu imi plac sau imi par defecte, le pot returna si sa imi primesc banii fara probleme, nu? Si am o intrebare,...? (mai mult)
Bună TPU, găsesc în România costum de latex pentru tot corpul xl? De preferat negru :D
Am comandat candva o pereche de ochelari si m- au sunat de la eMAG ca pot fi livrati prin posta, as vrea sa cumpar niste ochelari cu dioptrii pentru cineva, livrarea o sa fie la fel sau o sa livreze ...? (mai mult)
Poți sa comanzi mâncare prin aplicație glovo sa zicem și din spital? Ma gândesc ca nu prea se rentează, dacă e distanta mare și oricum nu o poate aduce și la ușa. Eu nu pot sa cobor după ea....? (mai mult)
Buna, am dat o comanda de pe shein iar la ultimul status al comenzii arată "comanda nu a fost predată de către expeditor", să mă aștept să nu mai vina comanda iar în acest caz îmi pot recupera...? (mai mult)
Care e treaba cu livrarea prin olx şi cum îţi dai seama dacă e ţeapă? Am postat ceva anunţ pe site- ul respectiv, iar un potenţial cumpărător tot insistă că vrea livrare prin olx şi că ...? (mai mult)
Aș avea câteva întrebări despre returul la eMAG, am achiziționat un produs și doresc să- l returnez, dar am făcut- o prin plata în numerar. Și am doar opțiunea să- mi vireze banii pe card. ...? (mai mult)
Ati incercat acel nou Coca-Cola Intergalactic? Daca da, cum e gustul, e asa wow precum vrea sa para?
Sunt fake produsele de pe elefant.ro?
De ce se produce atât de multă mâncare la nivel mondial care expiră și apoi se aruncă? Mă uit pe rafturile magazinelor și în supermarkete că sunt o mulțime de produse alimentare care nu prea...? (mai mult)
Am achiziționat un frigider prin programul rabla și i-am dat retur, o sa îmi restituie și voucherul?
Salut TPU! Stiti cumva unde as putea gasi un cantar electronic de bijuterii, acela in grame prin Costinesti? Cine stie sa imi zica as aprecia foarte mult! Va multumesc!
De la ce varsta pot comanda un lucru de pe internet? Este vorba despre un vape.
Unde gasesc sau cum se numesc la noi nituri filetate cu capete care se insurubeaza? Mi- ar trebui intre 2 si 2.5mm max 3mm grosime dar nu stiu cum sa caut, in strainatate le spune "chicago screws", un...? (mai mult)
Salut, are cineva pedale de thrustmaster t150sau t80?
Revin cu o altă întrebare referitoare la comenzile de pe aliexpress cu trimitere simplă. Am plasat prima comandă acum 3 săptămâni, în momentul de față, coletul meu a ajuns în România, în...? (mai mult)
Bună, dacă metoda de livrare la o comandă de pe aliexpress este: Aliexpress Standard Shipping și scrie Tracking Available asta înseamnă că voi putea urmări pe site- ul poștei române? Adică ...? (mai mult)
Am comandat un dulap de pe eMAG, dar de 4 zile de cand am dat comanda nu se actualizeaza statusul comenzii tot comanda plasata, de ce oare?
Salut, imi puteti spune pas cu pas cum sa fac un abonament cu rate pe 2 ani la un iphone 11 la orane?
Buna! A recuperat cineva banii de la site ul CHCHIVES?
Care mă poate ajuta cu un sfat? Am comandat un TV de pe un site (Plaza Markt) Eu sunt stabilită in Germania. Am achitat online suma iar acum am sunat la numărul afișat pe site, dar nimeni nu ...? (mai mult)
Cand intru pe okian.ro si incerc sa intru in cos sau sa ma logez imi scrie asta: 1 exception(s): Exception #0 (Magento\Framework\Exception\FileSystemException): Cannot write to the "/var/www/okian.ro/pub/static/frontend/razor/razor_home2/ro_RO/requirejs-...? (mai mult)
Am si eu o problema in legatura cu o comanda de pe Cel.ro. Astazi am comandat ceva gresit de pe cel.ro iar dupa 20 de minute am anulat comanda de pe site iar acum imi spune *Solicitarea de anulare este...? (mai mult)
Salut, de ceva timp vreau sa-mi cumpar o trotineta electrica si mereu vad firme pe OLX care vand trotinetele mai ieftin de cat de pe eMAG ca exemplu, sunt teapa firmele astea?
Vreau sa fac o comanda pe aboutyou si cand apas sa trec mai departe la modalitatea de plata imi spune sa introduc adresa de facturare desi eu am completat-o. De ce?
Salut TPU, pe 24 am dat o comanda la Emag, totul bine, astazi pe 27 am primit un mesaj de la sameday in care mi se spune ca astazi o sa imi ajunga comanda.Este aproape ora 2 si nu am primit niciun semm...? (mai mult)
S- a mai întamplat cuiva sa comande ultimul produs in stoc la eMAG si dupa aceea sa mearga inapoi la produs sa constate ca de fapt mai este unul in stoc dar la pret aproape dublu? Vreau sa mentionez...? (mai mult)
Vreau sa comand o pereche de adidași de pe alibaba, care este calitatea produselor dacă a cumpărat cineva? Dau funda!
Am luat un maiou de la New yorker pentru un amic dar este prea mare și acum vreau sa ma duc să- l returnez sau să- l schimb cu altceva de aceeași valuta. Mai am doar bonul, eticheta aceea de carton...? (mai mult)
Vreau sa dau o comanda pe shein, însă nu apare și satul meu. Apare doar comuna. A mai dat cineva comanda și a scris la adresa satul, iar la oraș a lăsat comuna? Sau nu se poate livra astfel?
Sallluuut! Am gasit un Playstation 5 pe Flanco la un pret de 3400 Lei, dar pe eMag este 3600 si este practic identica oferta. A comandat cineva de pe Flanco? Nu prea am facut cumparaturi de acolo si...? (mai mult)
Salut! Stie cineva de unde pot lua cafeina pudra pentru bauturi? Eventual un link Multumesc
Salut! Extinderea garantiei comerciale contracost se poate face si dupa ce am achizitionat produsul, de ex daca am cumparat un produs si nu am dorit extinderea pe loc, pot sa o cumpar peste 1- 2- 3...? (mai mult)
Bunaaaa. Îmi puteți spune va rog ce părere aveți depre kiturile de unghii cu gel de la Lila Rossa, deoarece vreau sa îmi cumpăr însă nu știu exact dacă sunt bune... Mulțumesc anticipat!
Salut TPU. Am comandat de pe eMAG un produs de 1000 lei. Iar după 8 zile cam așa l- am văzut la 900. Un prieten mi- a spus ca dacă sun la ei îmi trimit un voucher cadou și pot sa îmi cumpăr...? (mai mult)
Salutare! De unde pot cumpara huse personalizate? Cu ceva Anime ma intereseaza :) Un site, Facebook, orice
Salut! Exista carduri de combustibil pentru persoane fizice? De exemplu cardul Routex de la benzinăriile OMV Petrom se pot face și pentru persoanele fizice? Daca da, cum? Ofer funda!
A mai comandat cineva de pe Etsy.com? Cum a decurs livrarea?
Salut. As vrea sa-mi achizitionez o trotineta electrica de la EuroGsm. Sunt de incredere oamenii? In caz de mi se strica sa stiu ca e ok cu garantia, etc tot. Mersi
Dacă comand ceva de pe fruugo.ro, am opțiunea de a ridica produsul de la sediul lor?
Când comand ceva și aleg ca curierul să-mi lase coletul la poștă să-l ridic, pot plăti acolo?
Daca cumpar prin easybox eMAG si coletul lipseste sau este furat, ce se intampla? Imi returneaza banii?
Daca am card avantaj și pe eMAG daca ar fi sa iau o placa video online pot plati 6 rate dar daca iau dintr-un sediu pot plati 12 rate?
A mai comandat cineva de pe chchives.com? Am primit alte produse... si cred ca e teapa...
Buna! A returnat cineva vreun produs pe epantofi.ro? Daca da imi poate explica care este procesul si experienta pe care a avut-o?
Salut! Vineri în jurul orei 12 tata a mers la magazinul altex și a comandat un calculator pe care l- a plătit deja acolo. Mi s- a zis ca ajunge în 1- 2 zile. Sâmbăta și Duminica probabil curierii...? (mai mult)
Salut TPU! In magazine exista bauturi la pste 52% alcool? Adica de exemplu sa cumpar un lichior la 72% sau trebuie doar prin comanda online sa fac rost de bauturi asa tari?
Stie cineva daca pe acest site sunt originali? https://www.bodostreet.ro/product/pantofi-nike-blazer-mid-77-lx-dm0850-001/
Salutare TPU, știți cumva daca vara vin reduceri la placi video? La eMag m-ar interesa
Bună! Știe cineva unde pot găsi mai multe tipuri de Nike dunk high în București?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?