Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Am făcut acum 3 zile o comanda pe elefant, pe 15 iunie și termenul de livrare zice ca e între 21 și 23 iunie dar nu s- a întâmplat niciodată sa nu vina comanda in atâta timp, mereu venea...? (mai mult)
Ce sunt loturile de pe Amazon si cum pot cumpara si eu? Am cumparat diverse produse de pe olx sigilate si toti cumparatorii spun ca sunt din loturi de pe Amazon, iar pe profilul lor sunt multe produce...? (mai mult)
Buna seara! De unde as putea sa cumpar o pereche de ochelari de protecție buni și la un preț accesibil?
Sunt originale produsele de pe site-ul Floruccistore? Am gasit tricouri armani la pret foarte bun. A cumparat cineva de la ei? Este legit?
Salut, aveți cumva coduri/vouchere pentru pc garage, altex, eMag sau cel.ro vreau sa cumpăr câteva componente PC și tot vad căsuța pentru coduri am zis poate știți ceva și 10 lei daca salvez...? (mai mult)
Salut, exista cumva și rabla la calculatoare? Am o unitate mai veche și mă gândeam daca o pot da undeva sa primesc macar un voucher pentru alte componente pc
Buna. Azi am luat prima țeapă din viața mea la o comanda online. Mai precis am comandat 4 rochii pe chchives si mi- au venit 2 produse care nu au nici o legatura cu comanda mea, o camasa dintr- un ...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe chchives? Cred că e țeapă.
Buna TPU! Am dat o comanda pe eMAG folosind cardul si dupa m- am razgandit si am vrut sa inchid pagina dar vad ca tot mi- au acceptat comanda, ce fac? Mie imi arata ca trebuie urmeaza sa accepte metoda...? (mai mult)
Bună! V- ați comandat vreodată haine de pe "Ada Moda"? Cum a fost experiența voastră? Hainele sunt de calitate? ÎNTREB, deoarece am aflat de acest site de pe Facebook și m- am uitat și eu pe...? (mai mult)
Ce se întâmplă daca comanzi un produs de pe internet si cand vine curierul n- ai bani? Am comandat ceva de pe internet dar banii pe care i- am pus deoparte pentru acel produs i- am cheltuit pentru ...? (mai mult)
Bună, astăzi am făcut prima mea comandă pe aliexpress de produse mici ( un inel, și 3 brățări de la același vânzător), însă mă tem să nu îmi I au țeapă. Părerile despre vânzător...? (mai mult)
Bună, Îmi puteți spune va rog cei care ați comandat de pe pagina chchives cum ați procedat pentru a primi banii înapoi? Mulțumesc
Salut! Am achizitionat acum cateva saptamani produsul http://www.fruugo.ro/galaxy- buds- pro- r190- bluetooth- anc- earbuds- phantom- violet- purple/p- 83245945- 171777195?language=en&ac=croud&gclid=CjwKCAjw46CVBhB1EiwAgy6M4qeXk2bQLInnZ8JVruOBVQa748XX9rfFyLfD6Qvmy-...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa cumpar acest pc pentru gaming, ce parere aveti drept calitate pret? este o alegere buna pentru momentul actual? https://www.cel.ro/calculatoare- desktop/pc- gaming- diaxxa- advanced-...? (mai mult)
Salut, as dori sa gasesc niste importatori pentru haine Second Hand, as vrea sa deschid un magazin de genul sau chiar outlet. Orice raspuns este bine venit multumesc!
Salut. Am dat comanda unui produs de la Altex și au livrat- o cu Cargus. Am verificat AWB și primul era, , expediere colectata", după, , Expedierea a ajuns in depozitul Cargus din SUCEAVA" și ultimul,...? (mai mult)
De ce aduc curierii coletul de obicei pe la ora 16 sau după ora 16?
La ce mega image din Bucuresti se mai gasesc batoane cu proteine ProteinR?
A mai făcut cineva comandă de pe site-ul Home-tech.ro?
Am un colet de primit și acum scrie in prelucrare oficiul Postal 83 dar înainte scria avizat și înainte de asta scria la fel in prelucrare oficiul Postal 83 și nu știu ce se întâmpla. Are vreo ...? (mai mult)
Hei! De curând am comandat și eu niște adidasi de pe un site respectiv "About YOU" iar intr- o săptămâna comanda mi- a ajuns, problema este ca produsul mi se pare ca nu este original, plus ca scrie...? (mai mult)
Bună! A mai comandat cineva de pe site-ul evogsm.ro? Aș dori să-mi comand un smartwatch și o pereche de căști, însă nu sunt sigură de calitatea lor. Câteva păreri?
Salut, de pe site-ul www.newyorker.de/ro se pot comanda haine online?
Am comandat un lant si un inel de pe eMAG si de duminica de cand am dat comanda am primit pe mail ca au fost predate curierului, dar la status comanda in contul meu nu apare asa, daca spune ca azi livreaza...? (mai mult)
Unde pot găsi parfumuri fake, cum ar fi hugo boss sau versce și altele?
Salut, e safe sa bag cardul pe un site de pe Facebook? Am găsit o bicicletă dar mie un pic frică să nu rămân fără bani pe card https://runinry.com/product/electric- mountain- bike-...? (mai mult)
De la ce suma vin comenzile de pe ASOS in Romania?
Salut! Vreau sa imi cumpar o placa video si am gasit asta pe olx:https://www.olx.ro/d/oferta/placa- video- asus- rog- strix- radeon- rx- 5500- xt- 8gb- gddr6- IDgaHkc.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 ...? (mai mult)
Vreo idee pe unde mai poti sa gasesti camel cu bila prin Bucuresti?
Cand stau la soare, chiar saca e inorat si e soare ma incrunt foarte mult ca sa pot sa tin ochi deschiși și clipesc foarte des. Nu e photophobia, nu ma dor ochii sau ceva pur si simplu nu reusesc sa...? (mai mult)
Dacă am pus o comanda pe Victoria s Secret și la oraș mi s-a pus de la ei, România și după o zis am editat, oare am sa primesc comanda?
Salutare TPU Vreau să- mi iau o mașină de spălat și m- ar interesa care sunt brandurile/modelele care își adaptează timpul în funcție de încărcătura de haine? Și ce uscătoare au tot...? (mai mult)
Salut TPU! Ați mai cumpărat de pe Bervolo.ro? E safe site-ul?
Salut TPU! Ați mai cumpărat de Nervilor.ro? E safe?
Bună! Vreau sa cumpăr Airpods la compari.ro și m-ar interesa daca este de încredere și produsele originale. Nu stiu din ce site merita sa cumpar. Ce pareri aveti? Mulțumesc!
Buna dimineata, stie cineva cam in cat timp vine o comanda de la bonprix?
Dacă comand ceva online de pe gotica.ro și aleg opțiunea de ridicare din magazin, după câte zile pot ridica produsul?
Salutare. Nu am timp in acest moment de a cauta pe internet. Ar putea cineva sa-mi spuna cat costa un medicament Riluzol? Se obtine din orice farmacie?
Buna! Asta e a doua oara cand comanda de pe shein, prima data mi- a venit cu 2 zile mai devreme de data estimata de catre ei, undeva la mai putin de 2 saptamani, a fost totul ok, dar acum este prima...? (mai mult)
Bună,a mai comandat cineva de pe chchives? Cum sunt produsele? Aș vrea să plasez o comanda acolo dar nu prea am încredere.
Salut, am dat comanda de pe un site cu cardul sa vad daca merge pe site ul respectiv, banii mi- au fost luati din cont, comanda e pe drum, am scris un mail ca vreau sa returnez comanda dar nu mi- a...? (mai mult)
Exista Whole Food Market in Franta?
Salut, doresc sa-mi cumpar o placa video, de pe cel.ro, si nu are niciun review, costa 1170 de lei. Sa am incredere in ei? Voi ati cumparat de pe cel.ro un produs fara review, si daca da, cum a sosit?
Daca cumpar telefon nou sigilat de pe olx, e posibil sa-mi iau teapa din moment ce il pot deschide la livrare? (e vorba despre un telefon, multi imi zic sa nu primesc unul fake in schimb)
Știți unde pot găsi un magazin cu încălțăminte personalizată?(Stau în sector 2 cam de acolo vreau) Adică să dau sugestii de cum să arate si să le pună în aplicare! Eu am vrut să- mi iau...? (mai mult)
Incape o unitate centrala in easybox?
Buna ziua! Daca a primit cineva colete prin GLS poate sa imi spuna de ce vin curierii lor cu coletul la ora 19 seara (primesc un interval de 3 ore in SMS)? Aproape tot timpul cand am colete la ei vin tarziu....? (mai mult)
Bună TPU, Ce firma de stilou e cea mai buna? Vreau una care sa scrie frumos și sa nu curgă cerneala din stilou.
Buna! Am o mica dilema, la voi urca curierii pana la usa sau mergeti voi la masina dupa colete? Sunt obligati sa vina pana sus la usa? Trebuie sa le las ceva bacsis daca urca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!