Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Am o mica dilema, la voi urca curierii pana la usa sau mergeti voi la masina dupa colete? Sunt obligati sa vina pana sus la usa? Trebuie sa le las ceva bacsis daca urca?
Poti sa platesti ceva cu un card master card in alta tara din UE, precum Bulgaria?
Buna știți unde as putea găsii vopsea permanenta (culoarea roz ) Nu merg la salon pentrucă mă fac acasă la păr
Buna ziua, as vrea sa cumpăr o pereche de vansuri de pe site- ul iqueens ( https://www.iqueens.ro/119570/vans- sk8- hi- mte- 2/?gclid=CjwKCAjw7cGUBhA9EiwArBAvou9vzbp- S7AdJtm2mzGLaijKw8z8UblKnXnC- kDGf_mdUbAvXbTksBoCK4wQAvD_BwE...? (mai mult)
Salut, Poate cineva sa- mi recomande si mie un telefon cu cele mai bune camere, sa faca poze fenomenale si sa filmeze 1080p 60FPS si 4K 30FPS si sa pot sa pun pauza cand filmez si sa filmez cadre diferite. ...? (mai mult)
Buna, am și eu nevoie de un sfat de unde cumpărați saci de vidat haine? Am luat anul trecut de pe Emag de la x companie și nu a ținut cine știe ce... câțiva s- au rupt alți saci au prins aer. ...? (mai mult)
Buna! As vrea sa imi cumpăr o minifreza sau o unealta multifuncționala dupa cum i se mai spune. Am un buget limitat de 150 lei. As vrea ceva durabil si rezistent dar nu stiu ce sa aleg. Niste idei? ...? (mai mult)
Salut, unde pot cumpăra gps tracker ascuns în brelocuri pentru chei? Cunoaște cineva un site?
Salutare,ce magazin online este "cel mai bun" pentru a achiziționa un laptop in rate?
Bună ziua, ma numesc Iuliana și am o întrebare. Eu am un copil caruia îi place lego, e fan lego și el are un set 75032 x wing fighter care are câteva piese lipsa și m- am uitat cum sa iau piesele...? (mai mult)
Salut! Imi poate da cineva o idee de cadou? Luni plec in Bucuresti si nu stiu ce cadou sa aduc de acolo unui copil de 15 ani. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
De ce nu se mai găsesc supe rolton/maggi in magazine?
Caut să cumpăr și eu tabac la găleată. Ceva recomandări? Am comandat de 2 ori după https://tutun-vrac-firicel.com/ și a doua oară a fost tutunul foarte prost și foarte umed.
Bună TPU. Era un site, gen olx, ce se vindeau doar haine sh de la diferite persoane. Stie cineva numele?
Buna seara TPU, doresc sa- mi deschid o afacere cu vândut haine online si am nevoie de un link de unde pot cumpăra niște cutii si pungi (50 cutii 50 pungi) simple, nu sa fie personalizate la un pret...? (mai mult)
Știe cineva daca produsul de sâni,, Wow Bust" se livreaza oriunde în Prahova?
Se mai fabrică țigările More? Se mai găsesc în magazine?
Salut, de unde pot comanda măști umane realiste, din silicon?
Salutare! Site-ul www.parfumuriduty-free.com vinde testere orginale? Caut un testere original. In conversatii mi-au zis ca sunt autentice din Olanda dar nu stiu ce sa cred.
Am comandat prin curier de la Fashion Days o pereche de adidași care din nefericire nu mi se potrivesc, am dat retur prin easybox. Intrebarea este: când împachetez comanda trebuie impachetată și ...? (mai mult)
Salut TPU, aș dori sa-mi deschid un magazin online de haine si vreau sa știu de unde aș putea cumpăra cutii si pungi in care sa le împachetez.
Exista second- hand cu cizme ghete pentru motociclete!? In București. Chiar nu vreau să îmi cumpăr noi. Am nevoie doar pentru o zi doua trei de niste cizme, ghete, bocanci. Orice care să îmi...? (mai mult)
Stie cineva cand primesc banii inapoi pe o comanda anulata de la nike?
Buna, de unde as putea sa imi cumpar colanti sau pantaloni de piele cu fermoar pe partea stanga sau dreapta? Tin sa mentionez ca imi plac cei care se muleaza pe corp.
Ce Inseamna "Coletul tau face parte dintr- o partida deconsolidata si asteapta intregirea ei" la sameday? Daca ar fi sa ghicesc, nu au destule colete ca sa trimita masina la livrare si asteapta sa ...? (mai mult)
Salut, am început să- mi economisesc niște bani pentru un "Steam Deck", care va fi disponibil în România prin octombrie- noiembrie. S- ar putea să mi- l cumpăr de la Media Galaxy sau Altex când...? (mai mult)
Parfimo.ro vinde parfumuri originale? Preturile sunt prea mici.
Salut, cum functioneaza livrarea pe olx? Adica daca cineva vrea sa cumpere de la mine un produs cu livrarea prin olx, pot sa pun pana la ce ora sa vina curierul?
Stie cineva daca se mai gasesc tigari Djarum Vanilla pe piata romaneasca? Am observat ca pe toate site-urile ce comercializeaza tutun acestea sunt indisponibile.
Buna! Site-uri cu rochii pentru banchet?
Bună! Ce părere aveți despre About You? Vinde produse fake? Am văzut produse de firma (ex tricouri Nike la 98 de lei, și mai avea reducere de 60%, ultimul preț fiind de≈34 de lei). Am m- ai cumpărat...? (mai mult)
Salut TPU. Am cumpărat ceva de la eMAG și după câteva zile am realizat că nu este ce îmi trebuia. Din păcate am aruncat cutia in care a venit, mai pot face retur daca nu am cutia? Este vorba despre...? (mai mult)
Salut. As vrea sa comand un parfum online, insa pretul este foarte diferit pe site- urile respective : https://www.douglas.ro/p/trussardi- riflesso- blue- vibe- eau- de- toilette- 080005?number=080012 ...? (mai mult)
Cineva mi- a trimis un colet din Australia prin posta, coletul respectiv are o adresa un nume si etc fara nr de tel si nu stiu cand sau cum o sa ajunga, daca imi poate spune cineva unde ajunge in caz...? (mai mult)
Sunt fake papucii de pe Glami.Ro?
Cineva care stie site-ul www.dehainde.ro, merita sa comand de pe site?
Buna ziua, deci este acest router AX53 AX3000, care in momentul actual este 250 de lei pe Altex, dansul in general este vreo 320 in sus si ma gândeam sa il cumpar de pe acum cat ii la un pret bun chit...? (mai mult)
Buna, as vrea sa- i cumpar iubitului meu o pereche de air force one low white insa nu gasesc marimea, 42.5.Am gasit pe StockX si pe alte site uri din afara insa ajung la un pret de 800- 900de lei o pereche...? (mai mult)
Bună ziua, de unde pot cumpăra spray paralizant dintr-un magazin fizic din Bacău? Că n-aș vrea sa dau comandă online sau ceva, ci să dau banii și să mi se dea produsul.
În afara de pc garage mai știți un site care să mă ajute cu componentele? Gen să știe să îmi recomande ce componente sa cumpăr că sa funcționeze cu ce am
Bunaaa! Am dat o comanda de pe Shein in urma cu cateva saptamani iar cand verific statusul comenzii imi zice " In tranzit. Coletul tau nu a fost predat de catre expeditor." Am vazut ca au mai fost astfel...? (mai mult)
Dacă am un card în lei și vreau sa cumpăr ceva de pe Aliexpress mi se face automat schimb valutar în dolari? Cât comision îmi ia?
Buna! Am dat o comanda pe shein pe 27 aprilie si cand coletul a ajuns la Bucuresti pe 4 Mai scrie ca pachetul NU a fost livrat de catre expeditor, ar trebui sa ma ingrijorez in legatura cu coletul? Puteti...? (mai mult)
Buna TPU! Stiti un site asemanator cu Amazon care sa cuprinda de toate diversificate, dar sa fie din Romania? Ofer funda!
Bună, am folosit ca metodă de plată transfer bancar direct, dar nu știu mai departe ce sa fac, cum trebuie procedat, m- am uitat in contul de pe aplicație si bani sunt aceeași nu s- a scăzut...? (mai mult)
Salut TPU,stiti cumva un restaurant/pizzerie in oradea, care este deschis la ora 6:00? (preferabil langa gara) multumesc
Salut! Doresc sa- mi achizitionez un laptop pentru facultatea la care urmez sa intru (pe domeniul de informatica 100%) si am o lista cu 5 laptop- uri de care tin cont. Imi doresc sa- l folosesc atat pentru...? (mai mult)
Salut,stie cineva daca comand de pe StockX Air force 1 low (pentru ca altundeva nu am gasit) voi plati taxe vamale?
Buna seara! Am făcut o comanda pe about you cu un preț total de peste 2500 lei, am aplicat un voucher de 35%. S- a acceptat comanda, toate bune… Peste o saptama primesc mail ca o parte sin produsele...? (mai mult)
Care este diferenta dintre pantofi de dans si pantofi normali(baieti)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!