Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Ce părere aveți de firma Calvin Klein? Merita sa cumpar haine de la firma asta?
Buna, stie cineva de unde pot sa iau lentile pentru ochi? Pentru culoare vreau, nu pentru altceva. Mama mă lasă dar cum fac, de unde iau si cam cat costa?
Oare cât ar costa sa repar o pereche de ochelari care s-au îndoit puțin? Dau funda
Aveti idee unde pot găsi un pendantiv/lănțișor ca acesta? https://imgur.com/tEW8r0C DAU FUNDA
Buna ziua. Îmi puteți recomanda un site din Germania cu diverse la mana a doua, gen olxul romanesc sau la jumate? Cu aplicatii ebay klein anzeigen nu ma descurc. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri....? (mai mult)
Pot schimba in magazin un lantisor primit cadou, doar cu certificatul de garantie? Am primit un cadou un lantisor frumos de aur, dar care nu este tocmai pe gustul meu. In punguta de cadou era inclus ...? (mai mult)
Se poate lua la bucata suplimentul Power v8 de la farmacie?
Am făcut retur laun telefon la altex si am cerut schimb produs. Cu certuri ca mi- au trimis banii si nu produs nou am ajuns la un acord sa- mi trimita iar produs nou la aceeasi bani (il luasem la oferta)....? (mai mult)
Buna seara, am și eu o întrebare, am card de bonuri de la sodexo si m- am uitat pe aplicație si acolo aparea ca pot face cumpărături de la Altex sau h&m sau multe alte magazine de acest gen, știți...? (mai mult)
Sunt adidasii de la Nike, de pe Fashion Days, originali?
Garantii si retur LIDL Salutare. Imi poate spune cineva cum sta situatia referitor la produsele non- alimentare cumparate de la Lidl? In deosebi as vrea sa stiu despre garantii si retur pentru unelte...? (mai mult)
Buna seara! Cum pot anula o comanda de pe editura rao?
Am o intrebare, sa zicem ca am trimis un colet in Australia dar coletul a ajuns in alta tara si deja a ajuns in acea locatie, ce pot face in legatura cu asta?
SALUT TPU! Am auzit de un magazin online topmagazin1.ro ce vinde haine și ceva îmi pare dubios. Am văzut o pereche de adidași Nike 270 in jur de 160 lei prețul la ei pe site știind că pe alte ...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa achiziționeze o mașină de tuns căței dar sunt indecis între moser max 45 și 50.Am observat că moser max 45 are un motor de 45W iar moser 50 de 25W.
Caut sa contactez și eu un furnizor chinez/ turc de haine de firma 1:1
A comandat cineva de pe shein? Stie cineva cât costă transportul?
Se găsesc Camel Caster in magazine?
Unde gasesc solutie de inegrit metalul (blueing) sau cum se numeste la noi? Stiu ca se foloseste pentru arme cand se zgarie sau decoloreaza, sau pentru piese, suruburi sa le protejeze de rugina! ...? (mai mult)
Salut. Acum ceva ani existau pe piața niște acadele care aveau ambalajul cu o girafa pe ele, cred că de la Chupa Chups. Știe cineva cum se numeau? Pe internet nu găsesc nimic. Trebuie sa aibă...? (mai mult)
Unde gasesc lichid pentru brichete zippo?
Am fost la mall si am plătit cu cardul o anumita suma. Trebuia sa tin cardul in acel aparat cu 2 3 secunde mai mult. Dar doamna de la casa mi- a zis sa- l scot. L- am scos dupa, mi- a zis ca mai trebuia...? (mai mult)
Salut! Am plasat o comandă pe H&M, aceasta aflându- se în depozit în momentul de față. Din motive personale, nu mai pot ridica coletul de la adresa pe care am pus- o inițial și aș dori să pun...? (mai mult)
Exista vreun magazin fizic in Bucuresti unde sa gasesc lumanari din ceara naturala de albine? sau chiar doar ceara simpla naturala de albine? Multumesc
Unde este roata Joaca&Castiga de pe aplicatia Profi. Vreau sa castig CIOKAPICK (DAU FUNDA)
Am dat comanda pe Shein si scrie ca coletul nu a fost predat de expeditor, ce inseamna?
Buna ziua. As vrea sa fac o plata de 15 lei cu un card paysafe. Din cate stiu (va rog sa ma corectati daca gresesc) cea mai mica suma pe care o pot transpune in paysafe este de 25 de lei. Ce se intampla...? (mai mult)
Am comandat produsul (x) iar in colet am primit un produs diferit (y). Pe factura figureaza produsul (x), datele si adresa sunt corecte fiind doar greseala magazinului.As putea pastra produsul sau trebuie...? (mai mult)
Buna ziua! Ador mirosul odorizantului din magazinele de încălțăminte IL PASSO. Stiti cineva cum se numește parfumul și de unde-l pot procura? Mulțumesc anticipat!
Salutare, am si eu o intrebare, vreau sa ma apuc sa cumpar tutun la galeata, vrac. Dar sa fie din Constanta, aveti idee unde as putea gasi? am cautat pe publi cica din Constanta si cand sunam erau ...? (mai mult)
Daca vreau sa vand un A12 spart pe Flip mi-l primeste?
Caut un magazin in Bucuresti cu obiecte EDC (every day carry), briceaguri, victorinox, lanterne, brichete etc.
Salut! O recomandare pentru un aparat foto+ obiectiv? Pana in 10k lei total. Vreau sa fac poza atat peisajelor cat si lucrurilor de la distanta, animale, pasari, etc. Sau chiar poze pe timp de noapte,...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca livrarile de pe flip.ro sunt gratuite? Ca m-am interesat si n-am gasit raspuns.
Bună TPU, dacă scrie "expediere în tranzit" de la 13, poate ajunge până la 18?
O bicicleta (pentru oras) cu raport calitate/pret bun pana in 1000 lei (poate 1300).
Buna! am voie sa fumez neo/glo in carrefour sau mall?
Salut, am plasat o comanda pe Altex in mediul online iar apoi m- am razgandit si am vrut sa anulez comanda, nu stiam exact cum o anulez, asa ca am intrat la ei pe site incercand sa gasesc cum sa o anulez,...? (mai mult)
Pot plăti chas o comanda de pe sinsay?
Salutare, Am un laptop de gaming pe care ma gandesc sa il vand. Ati putea sa spuneti cat valoreaza? HP Omen 15 ce013na: Ecran: 15.6 inch IPS 120 Hz refresh rate, 1920x1080 pixeli Procesor:...? (mai mult)
La Mira com se gasesc prezervative?
Supermarket-urile non-stop frunctioneaza de Paste?
Sunt baiat si daca am 41 la adidasi, ce numar mi-ar fi potrivit la adidasii luati din departamentul pentru fete?
Am observat ca mai in toate magazinele, mici si supermarket- uri, porumbul nu este deloc la vanzare, adica așa cum este cules de pe camp, ci doar 2 jumatati, si infoliate in plastic. Totusi, este...? (mai mult)
Cunoasteti niste site uri romanesti/care livreaza in Romania care accepta livrarea prin paypal? (Haine, Vape uri, Huse de telefoane, etc)
Site-ul CrazySelling este scam?
Bună! Aș vrea să știu dacă mai există un site legal unde se mai pot cumpăra păpuși Monster High sau cel puțin un mall din București în care se mai află aceste păpuși.
Este acest site legit? https://www.nana-romania.com/
Salut,vreau sa imi comand bluza si pantaloni cu psg, am gasit pe fruugo dar metoda de plata este doar cu cardul, este de incredere site ul?
Am dat coamanda de tenisi de pe about you, puma, dar nu au venit în cutia lor. Credeți ca sunt fake? De părut nu par totuși...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!