Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Am dat coamanda de tenisi de pe about you, puma, dar nu au venit în cutia lor. Credeți ca sunt fake? De părut nu par totuși...
Sunt bune husele, incarcatoarele si foliile pentru ecran de pe Mobilfox?
Hey TPU! Am vazut ca exista un site https://www.nikeromaniai.com/ care ar fi un outlet.Am gasit perechi de nike air force 1 la aprox 300 lei.Credeți ca este legit? Cu toate ca este un outlet si stiu ca...? (mai mult)
Am gasit un magazin online si vreau sa stiu daca a mai cumparat cienva de pe el.Ma intereseaza suportul asta flexibil :https://www.magline.ro/suport- flexibil- cu- rotatie- 360- grade- pentru- telefon-...? (mai mult)
Bună ziua, am dat o comanda pe Shein și îmi apare ca nu a fost trimisa de expeditor chiar dacă scrie ca e în București, am văzut ca și alte persoane au mai pățit asta asa ca vreau sa știu ...? (mai mult)
Salut. Sunt din Timișoara și aș dori să stiu de unde pot cumpăra obiecte specifice în care se servește mâncarea chinezească/japoneza/coreana de genul boluri, ceainice, bețe de mâncare și ...? (mai mult)
Ce căști wireless recomandați până în 200-250 lei maxim? Mulțumesc
A comandat cineva de pe SHEIN și se plătesc taxe vamale? Adică cum se procedează, coletul îmi este livrat prin curier acasă?
Https://www.watchexclusive.eu/gb/classico/2199-u-boat-classico-u-47-bronze-watch-7797-8051070194382.html Deasupra la U47 e un punct roz, ceva optic ca o lupa la ce ajuta?
A avut cineva apa de parfum possess the secret de la oriflame? Cam cat timp persista?
Salut, am 15 ani și a- și vrea sa îmi cumpăr un telefon mobil in valoare de 1100 lei. Îl pot cumpăra dacă nu am împliniți 18 ani și îl cumpăr din magazin fara a avea un părinte cu mine?(banii...? (mai mult)
Salut TPU, stie cineva daca gasesc ceva tapet negru pentru o usa de genul (https://ibb.co/XStPXfC) ca intra multa lumina in camera si ma deranjeaza
Salut! A comandat cineva de pe AliExpress? In cat timp vine comanda? Si hainele sunt cat de cat decente ca material? Multumesc!
Salut. Vreau sa imi iau niste cercei cu magnet. Intrebare mea este, nu o sa pice foarte usor? gen, magnetul ala e puternic?
Buna ziua, am facut comanda de pe myscent shop de doua produse. Dupa ceva timp am aflat ca nu sunt originale. Nu mai vreau produsele. Pot refuza la curier?
Buna tuturor, nu ies in oras si nu cunosc asa bine Bucurestiul, vreau sa imi cumpar o bratara cu simboluri anime. Vreau sa fie un magazin fizic, nu online, sa pot vedea si proba. Am auzit de carturesti...? (mai mult)
Buna ziua, Ce parere aveti de paturile de junior pentru copii genul acesta-https://www.kimbi.ro/paturi-copii-masina-pentru-baieti/patut-personalizat-baieti'? A luat cineva?
Salut! Am dat comanda de un card fizic de la compania Revolut. Livrarea se face prin FanCourier. Am avut niste probleme cu telefonul si nu am putut lua legatura cu curierul si atunci cand am reusit sa...? (mai mult)
Buna, am comandat ceva din China si pe site- ul de urmarie scrie: - Coletul este "Pre- advised" la PostNL 02:43 - Coletul este preagtit de livrare 03:43 Asta ce inseamna? Este in tara? Si care e cu ...? (mai mult)
Carolina herrera good girl sau Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum, ce alegeti?
Am comandat in data de 21 martie o pereche de pantofi sport, iar acum e 11 aprilie și încă nu au venit. Nu răspund la email...clar țepari.
Știe cineva un magazin cu inele din Galați? Am un prieten care și-a luat inele de la un magazin dar nu îmi spune unde e. Sunt niste inele care se învârt într-un fel.
Site-ul airforce1.co e legit? Vreau sa-mi iau o pereche de jordani high pentru sport si nu stiu de unde
Unde sunt fabricate produsele Ralph Lauren? Am cumparat recent o camasa (second) si scrie made in China. Are multe etichete si materialul e de calitate, ma indoiesc sa fie fake. Oare este fabrica Polo...? (mai mult)
Ce pot face cu acel card de la minisou?
De unde pot cumpara air force 1 ieftini?
Cei care ati comandat colete internationale din america china etc, cat ati asteptat la BSI/ posta romana pana sa va duca coletul la voi?
Buna! Daca vreau sa fac un retur la Bershka pot returna doar o parte din produse?
Salut. De unde pot cumpăra acest one netbook one mix 4 în România pentru ca tot caut de îmi vine rău și nici ca nu găsesc. Nu găsesc nimic, un magazin măcar de unde sa pot lua acest netbook.
Salut, am spart un borcan in lidl, mi-a cazut din brate :( am intrebat un angajat si a spus ca nu il platesc. Nu am mai asteptat sa stranga, poate sa mi se intample ceva daca calca cineva in cioburi?
Unde pot găsi un shop cu produse de unghii de gel in Brăila?
Salut! Stie cineva de unde pot lua o pereche de Nike SF Air Force Mid? Nu gasesc niciunde, oriunde caut, nu mai sunt pe stock.
De unde pot cumpara tricouri de fotbal (cu echipe) ieftine?
Știți niște site-uri cu converse originali?
Salut,cum pot anula o comanda pe Shein?
Voi de unde va luati chestii de ziua cuiva? Eu am luat de aici mi se par super faine si ieftine, ba chiar recomand, oamenii sunt faini, stiti alte site-uri? www.articole-petreceri.ro
Heii! De mult incerc sa caut raspunsul la intrebarea asta, nu prea am cine stie ce posibilitati de a ma imbraca WOW dar vreau sa stiu unde pot gasi Nike Jordan FAKE sau sa arate identici la un pret mic,...? (mai mult)
A mai dat cineva comanda SHEIN? A zis ca vine azi și nu a venit A mai pățit careva?
Converse de pe www.converseromaniaonline.top sunt originali?
Salutare. Puteti sa-mi recomandati niste sexshop-uri (online sau magazine fizice in Bucuresti) cu niste preturi... mai normale, spre mici daca se poate? Merci
Bună, a comandat cineva converse de pe https://wwwconverseromaniaonline.com sau https://wwwtenesiconversi.com, sunt originali? Dacă nu, îmi puteți spune niște site-uri cu converse originali?
Heeello! De pe ce siteuri va luati incaltaminte, gen sa corespunda numarul si raport pret calitate? Eu folosesc Kalapod, depurtat si mirea fashion. As vrea totusi sa incerc si altele.dau fundă
Bună ziua. Îmi recomandă cineva un aparat de bărbierit decent? Buget 200 lei. Mulțumesc frumos!
Mi-am cumparat cateva haine de pe Shein. Si la ultima actualizare imi spune ca este in transit in Bucuresti dar coletul nu a fost predat de catre expediator. Ar trebui sa-mi fac griji?
Si- a dat mama comanda de pe un site cretive de niste haine. Acestia i- au trimis niste haine de copil si pentru retur o pun sa cheme un curier sa il trimita in Bulgaria si sa achite 25 lei transport, ...? (mai mult)
Buna, am revenit cu o alta intrebare. Vreau sa iau ceva haine din afara si la metoda de livrare scrie "Custom Logistics", stie cineva de ei? Cum imi va veni coletul, posta/curier? Sau va trebuie sa ma...? (mai mult)
Sunt sportselect si modivo siteuri in regula? Produsele de acolo sunt reale sau fakeuri? In special sport select...
Salut, stie cineva cu ce firma de curierat poti trimite la stockx?
Am un văr mai mic care vrea o colectie de dinozauri cu tot cu reviste de la Gazeta Sporturilor (GSP), dar problema este urmatoarea. Aceasta colectie a inceput din 2012 sau 2013 si nu stiu daca mai pot...? (mai mult)
Salutare, se poate returna un produs comandat de la eMag chiar în ultima zi de termen (a 14 zi)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!