Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Exista geci de piele pana in 250 lei la vreun magazin -brand?
Salut! Unde in Satu Mare pot gasi un dispensor de mingi mici de cauciuc? Mi-a furat-o pe a mea un copil si acum imi trebuie alta.
Cum este Pizza Hut? Merită în comparație cu alte pizzerii?
Bună! Am făcut o comandă de pe Bershka si vreau sa o returnez in magazin, primesc banii prin aceeași metoda prin care am si platit, nu?
Salut! Am cumparat un parfum prin eMAG, dar livrarea nu a fost de catre eMAG, prin alt vanzator. Am selectat un easybox pentru locul de livrare si a doua zi m- am razgandit si am anulat comanda. Azi,...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva produse en gros de pe "made in China" sau "allibaba"? Exista riscul de probleme la vama fiind un număr mare de bucăți?
Cum ma pot opri din cheltuit bani? Shoppingul online a devenit pentru mine ceva terapeutic si nu stiu cum sa ma opresc din cheltuit :(
Imi poate recomanda cineva o țigară electronica bună?
Salut, dețin un golf 4 din 2001. Vreau sa schimb mp3 player ul cu altul cu Bluetooth, nu navigație cu touch- screen, mp3 player simplu cu Bluetooth si port USB. Ce mp3 se potriveste perfect la un...? (mai mult)
Salut. Deci vreau sa comand ceva de pe eMAG. Produsul trebuie sa vina in showroom, adica sa il iau eu de la magazinul lor. Ideea e ca trebuie sa am 18 ani ca sa- l iau (nu am), asa ca m- am gandit sa...? (mai mult)
Daca ai cumparat un parfum si ai bonul fiscal si e nesigilat inca, poti merge la acel magazin sa ti-l inlocuiasca cu alta marca?
Hei! Recomandați-mi va rog produse pentru corp de pe notino.
Bună! Aș vrea să comand ceva de la o firmă din Turcia. Atunci când îmi va veni comanda, mi se va aplica un impozit? Va trebui să plătesc ceva? Mulțumesc!
A primit cineva noul iPhone 13 verde? Am facut o precomanda pe 18mar la "3m4g" si inca nu am vreun status pe ea
Site-ul arcano sport este legit?
De unde pot cumpara dulciuri din Asia de Est?
Bună, am dat o comanda pe shein acum doua săptămâni și de o săptămână îmi arata ca este în tranzit, coletul meu nu a fost predat de expeditor. Vreau sa știu dacă s- a mai întâmplat cuiva...? (mai mult)
Draga TPU, cum pot achizitiona Nike 720 Air Max? Am cautat si am impresia ca nu se mai fabrica :( Eu in esenta vreau adidasi pentru asfalt/ de oras sa blocheze toate socurile si sa fie confortabili, ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi cumpar un iphone de pe eMAG, dar inainte am cateva intrebari.Ce stiti pot sa am incredere? Sunt telefoanele bune, noi si originale? Pot sa am incredere sa imi cumpar? Va rog frumos...? (mai mult)
Salut, cunoasteti un site de unde se pot cumpara taste pentru laptop?
Am comandat ceva prin decathlon si am ales livrarea in magazin cu plata ramburs. Am mers sa imi ridic coletul iar cand am vrut sa platesc doamnele de acolo tot insistau sa- mi spuna ca este deja platit....? (mai mult)
E jordan1romania legit sau sunt repuri? Macar daca e sa cumpar sa imi ajunga ceva acasa ca platesc cu cardul si poate raman fara alocatia daca e cineva care a cumparat
Buna tuturor! Am comandat de pe shein și scrie că a fost livrată comanda, ba chiar că am primit-o, dar nu mi-a ajuns pachetul. Știți cumva cum pot rezolva? Mai vine pachetul sau nu? Mulțumesc!
Salut! O narghilea bună pana în 250 ron?
Salut! A făcut prietena mea o comanda de pe SHEIN si când i- a ajuns comanda i- a spus curierului sa o lase la sediu sa o ridice ea si el a trimis comanda înapoi ca si refuzata in loc sa o lase la sediu!...? (mai mult)
E bun? Carcasa- Carcasa AQIRYS Wezen, Mini Tower, fara sursa, mATX, White Placa de baza- Placa de baza Gigabyte B450 AORUS PRO, Socket AM4 Processor- Procesor AMD Ryzen™ 5 5600X, 35MB, 4. 6GHz,...? (mai mult)
Poti sa returnezi doar 2 produse din 4? Mi-am dat comandă de câteva haine, dar nu-mi vin 2 dintre acestea. Nu as putea sa le returez doar pe acestea 2?
Stie cineva daca exista la noi pizza congelata pentru cuptorul cu microunde? Iar daca da, atunci cum imi dau seama care este? Am fost azi in hypermarket si am intrebat, s- au uitat crucis si s-...? (mai mult)
Daca un produs nu mai apare pe flip.ro, inseamna ca a fost vandut nu?
Imi poate spune cineva de unde pot sa iau costume de baie (din 2 piese) de calitate in Brasov?
Salut, am dat o comanda acum aproximativ pentru un hanorac. Singura metoda de plata a fost ceea cu cardul deoarece hanoracele respective sunt pictate de mana. Ce pot face daca nu il mai primesc?
Salut, incerc sa vand 2 telefoane un p40 lite si un a40. P40- ul functioneaza dar are ecranul spart(putin) iar A40- ul are niste probleme cu bateria. Totul este ok pana aici DAR au trecut mai bine de ...? (mai mult)
Ce diferenta este intre un nike tech flecee original si unul fake?
Buna, are cineva experienta cu cumpararea de pe Amazon, in Romania? Problema e asa: am card la ING, am plasat o comanda, imi apare comanda plasata, dar nu imi ia banii de pe card, iar problema...? (mai mult)
Ma uitam pe glovo la produsele unui restaurant si din greseala am plasat comanda. Am luat legatura cu ei ca sa o anulez si mi s- a zis ca la urmatoarea comanda trebuie sa platesc o taxa de anulare. Se ...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare, vreau si eu să știu dacă există takis in Râmnicu Vâlcea, si daca sunt, unde și cât costă
Buna ziua, am dat comanda dupa un site de haine iar dupa aceea ma anulat o si eu am dat dupa card BCR, as vrea sa stiu in ce interval de timp mi ar intra banii in cont inapoi
Cum fac la Altex rezervare in magazin fara sa- mi fie livrat produsul? Pentru ca scrie ceva de genul "rezerva si livram azi!" Vreau doar sa rezerv sa nu iasa din stoc sau inainte sa se termine o ...? (mai mult)
Daca iei ceva de pe net din Germania to Romania ce valoare minima si maxima poate fi ca sa nu platesti vama sau tva cand iti ajunge pachetul in tara?
Am comandat ceva de pe magazinul online Orange. Intre timp m- am razgandit deorece am gasit in alta parte la un pret mai ok. Luni i- am contactat pe cei de la Orange spunandu- le ca doresc anularea comenzii....? (mai mult)
Salut! A comandat cineva de pe site-ul "airmaxpromot"? Multumiți sau nu? Si in cat timp ati primit comanda?
Buna, eu am cumpărat o pereche de adidasi de la bershka si o talpa e mai inalta decat alta, vreau sa stiu daca se poate returna deoarece nu pot merge, e foarte greu, nu am observat acest lucru in ...? (mai mult)
E de incredere flip.ro?
Site-ul loft shoes e site legit gen au adidasi originali sau sunt fake?
Salut! Săptămâna viitoare cea mai buna prietena a mea face majoratul și sunt în până de idei, ce cadou aș putea să ii fac? As vrea ceva mai special, dar sa fie și util totodată. M- ati putea...? (mai mult)
Este vreun magazin de dulciuri americane in Suceava sau langa Suceava?
Stie cineva de unde as putea sa fac rost de manga ieftina? Ma refer sub pretul de la Carturesti.
Bună! Luni vreau sa comand ceva de pe shein si vreau sa stiu când vine, eu am free standard shipping, vreau rasp de la cineva care a cumparat de acolo. Si trebuie sa spal hainele inainte de purtare?
Salut. As dori sa fac ceva cumparaturi online din UK si Austria (articole pescuit) fiindca ca preturi sunt cu mult sub celor de la noi din tara, singurul lucru nu stiu exact pana in ce suma pot comanda...? (mai mult)
Am cumparat in aceasta seara o pereche de blugi din new yorker. Cand am iesit din cabina de proba am pus blugii inapoi pe raft ca sa ma mai uit pe acolo..cand m- am intors am luat alta pereche de blugi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!