Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva ce aplicatie, ce platforma similara cu Olx, Ebay se foloseste in Spania? Pentru vandut sau cumparat lucruri second-hand? Multumesc anticipat.
Cand creezi cont pe ebay, sellerul poate sa-ti vada datele de contact inainte sa lansezi o comanda?
Pentru persoane fizice, fara contract, e posibil sa trimiti prin curier un produs si sa iei ramburs un alt produs? A incercat cineva? (pentru PJ merge cf. contract)
Cand set blocheaza un srl pe olx sau ebay, blocheaza contul sau ip-ul?
De unde pot cumpăra lenjerie pentru bărbați de calitate?
Buna seara! Daca am comandat de pe un site o placa video si nu mi- a ajuns placa specificata in anunt si vreau sa ii dau retur, vanzatorul are voie sa imi diminueze suma returnata daca doar m- am uitat...? (mai mult)
Bună seara. Pot găsi undeva muștiuc pentru Aramax Power 5000?
Este libristo.ro legitim? Vreau sa îmi comand niște cărți cu un preț mai măricel și nu știu ce sa fac.
Salut, am o intrebare, am dat pe 21 ianuarie comanda la niste adidasi din China si pe 7 februarie la site- ul de tracking apare la Bucuresti bsi (c m e)in prelucrare are cineva idee cat trebuie sa astept...? (mai mult)
Cum e mai sigur sa faci plata la un comerciant, prin paypal sau direct cu cardul, ce face de fapt paypal?
Un prieten m-a întrebat unde poate găsi ochelari cu infraroșu, care se folosesc pentru găsit obiecte sau ceva de genul. Știe cineva dacă pot găsi pe vreun site acești ochelari?
Am vrut sa cumpar un produs de pe ebay, am trimis oferta de pret, sellerul a acceptat- o, am primit mesaj automat ca am 4 zile la dispozitie sa platesc. Azi, cand sa fac plata, apare jos sub produs...? (mai mult)
Buna.Stie cineva cum sta treaba cu site-ul wish? Ajunge totul bine și asa ca pe poze? Merita sa încerc? În caz ca nu ajunge produsul returnează banii? Va rog să-mi spună cine stie
DAU FUNDA! As vrea sa imi dau comanda la niste papuci de la converse de pe site ul Office Shoes. E de incredere siteul? Produsele care le vand sunt originale?
Salut. Vreau sa achizitionez un costum de tip sugar daddy pentru un eveniment social (majoratul unui prieten) si nu am gasit mai nimic. ROG SERIOZITATE
Ebay vinde in Romania? De fiecare data cand aleg ceva, imi apare un mesaj in care se specifica- utilizatorul nu vinde in Romania
E cineva din UK care poate sa contacteze un utilizator de e- bay? Vreau sa cumpar ceva cu livrare in Ro si utilizatorul vinde doar in Uk, doresc sa- i trimiteti un mesaj in care sa- l intrebati daca vrea...? (mai mult)
Salut! Am anulat aseară 0 comenzi de pe eMAG deoarece am găsit altceva mai bun în alta parte. La o comanda am plătit cu cardul doar ca nu era salvat... și la a doua comanda am salvat cardul. Ideea...? (mai mult)
Hei TPU. Sunt telefoanele de pe flip o alegere bună? Aș vrea să îmi iau un iphone. Pe net doar recenzii bune. Am o prietenă care și- a cumpărat de acolo și în scurt timp i s- a stricat butonul...? (mai mult)
Dacă comanzi de pe Amazon vine acasă coletul sau la poștă?
Din greșeală am anulat livrarea unui produs la eazybox. Si imi scrie ca statusul comenzii se va actualiza cand firma respectiva va anula comanda, oare ce pot face sa nu anuleze?
Daca fac o comanda de pe shein de 35 de euro trebuie sa platesc taxa vamala? Si daca da, cat? 19% adica 30 si ceva de lei sau mai mult?
Salut! De unde pot sa gasesc si eu un magazin cu katana (sabie japoneza) in Brasov? Multumesc!
Salut, am dat comanda de ceva de pe net pe un alt nume si culmea nu am auzit telefonul de la curier, din cate am inteles coletul il duc la ei la sediu, cum pot sa le dovedesc ca e pentru mine coletul?(cu...? (mai mult)
Salut, mărimea 176 ce este? S,M, X, XL
Vinde Cristi de pe olx București încălțăminte originala? Am văzut unii cu 250 lei care în magazin sunt 500, insa nu știu, de obicei dau comanda din magazin
Salut,oare știți de la ce magazine se pot cumpara brichete clipper? De exemplu la lidl n-am găsit nicodata.Am o colectie și vreau sa o măresc, Multumesc.
Salut, Este ok ca un site care vinde produse online celor cu card debit/credit, să nu specifice ce portal de plată folosesc(payment gateway), mă refer ca informții? Asta ținand cont că unele...? (mai mult)
Pot cumpara electronice-componente calculator de la magazin online din tari din UE si cand vine acasa curierul sa platesc in euro? Deoarece nu am cont bancar sa platesc online...
Caut idei de cadouri pentru Valentine's Day?
Bună, Știți outlets sau second hand pentru echipemente de camping? (saci de dormit, corturi, etc.) online sau în Timișoara sau împrejurimi? Mulțumesc
Salut! Stie cineva cum pot comanda acest produs Vitamina U pentru ulcer pentru cineva? https://www.kompava.eu/vitamin-u#packaging=375
Ce magazine de imbracaminte si incaltaminte sunt la PalasMall din Iaşi? Dar la IuliusMall (tot din Iaşi)?
Bună! Am dat o comanda pe cropp și am primit email ca produsele se vor livra în 2 colete diferite, vor veni amândouă in aceeași zi? Daca nu, va trebui sa împart banii in doua? Va rog ajutați ...? (mai mult)
Cine isi mai aminteste de figurinele powerpuff din anii 2000- 2007? Nu am gasit informatii deloc despre cine le producea sau cum ajungeau la noi in tara. Ma intereseaza sa procur toate 3 figurinele din...? (mai mult)
Care peste este mai sanatos si gustos si cu mai putine toxine, mercur etc? Cel de la Lidl este ok?
Am făcut o comanda pe internet acum o luna, produsul a venit, l- am plătit, iar azi m- au sunat, să- mi propună să mai cumpăr. După un discurs bla bla al lor, eu le- am zis că nu mai doresc...? (mai mult)
Bunaaaa fetelor, revin si eu cu o intrebare, eu nu prea am cine stie ce in materie de sani, dar as vrea sa fac si eu o iluzie si sa umplu cu ceva, nu sosete. Ce as putea sa cumpar pentru a- mi da si...? (mai mult)
Vi se pare normal ca pretul hainelor sa fie acealasi pentru toate marimile? Care poarta marimea xs sa plateasca acelasi pret ca cei care poarta xxxL?
Buna TPU! Intrebare este pentru fete/doamne, caut si eu un corset care sa ma ajute sa imi micsorez talia, dar eventual efectul sa devina parmanent. Dar nu stiu cum se numesc acele corsete
Aveți idee cat m-ar costa să livrez o canapea de la cineva prin intermediul Fan Courier sau Cargus? Dimensiuni Lungime: 180 Lățime: 85 Înălțime: 80 Kg: 35-40 Dau funda!
Aveți idee cat m-ar costa să livrez o canapea de la cineva prin intermediul Fan Courier sau Cargus? Dimensiuni Lungime: 180 Lățime: 85 Înălțime: 80 Kg: 35-40 DAU FUNDA!
Ce părere aveți despre www.lerato.ro? Sunt de incredere?
Bună dimineața! Am dat prima mea comanda pe SHEIN și dimineață când m- am trezit din greșeală fiind neatentă am confirmat comanda dar aceasta nu a ajuns. Am încercat sa iau legătura cu ei sa...? (mai mult)
Buna dimineata! Lamuriti- ma si pe mine. Cand faceti comanda la mancare, transportul intra in pretul comenzii sau se plateste separat? Daca este separat, care este pretul transportului? Cum primesc...? (mai mult)
Mi- am comandat de pe un site haine, mi- am adăugat adresa, emailul... îmi scria că, , am primit comanda ta! În cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din operatorii noștri. Au trecut 2 zile...? (mai mult)
Hei. Trebuia sa-mi ajunga azi un colet de la dpd(firma de curierat) si nu o ajuns si ii ora 7. Numarul pe care il au ii de ala cu robot. Imi trebuie coletul neaparat pana maine, ce trebuie sa fac?
Buna! Am comandat un colet din Japonia. Comanda a fost de 140 de dolari si a venit prin Fedex. Acum fedexul imi cere sa completez un formular pentru a plati taxele vamale. In acel formular trebuie sa dau...? (mai mult)
A comandat cineva de la Farmacia Tei cu livrarea într-un Oficiu Poștal? Dacă da, cum decurge totul? Vine vreun aviz în poștă sau ceva pe mail? Mulțumesc.
Pentru cei din București: știți vreun un Plafar pe lângă vreo stație de metrou, preferabil de pe magistrala M2 (Berceni-Pipera)? Vă mulțumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.