Buna ziua. Ce stiti despre acest site, https://www.ajonlineshopsromania.com/? este de incredere? Multumesc!
Hei TPU, adidasi jordan 4 de pe aliexpress vin în cutii originale?
A mai cumpărat cineva de pe Greeno.ro? Caut disperată produse care conțin peroxid de benzoil (singura substanță care mă ajută în tratarea acneei), din moment ce Epiduo se poate cumpăra doar pe...? (mai mult)
Este siteul https://squareshop.ro legit? As dori sa-mi dau comanda de o pereche de timberland si m-ar interesa sa stiu.
Este https://www.e-reduceri2024.ro/ un site legit? Am comandat adidasi, vreau sa stiu daca chiar imi vin. Stiu ca sunt reps dar chiar imi plac.
A comandat cineva de pe Temu? Vin greu coletele? Cu ce firma de curierat vin? Funda!
Salut TPU știe cineva un site,aplicație de unde pot cumpăra haine, ghiozdane de marca? Nu am un buget asa de mare????
Bună! știe cineva dacă se poate plăti rambus pe site-ul sportano?
Heeeei! Știe cineva dacă fan courier livrează și sambata?
Salut. Am cumparat acum ceva zile de pe Vinted ceva papuci de la un seller din polonia. El mi- a trimis comanda, este in drum spre mine, dar azi cand am dat sa verific inca o data pozele, userul era...? (mai mult)
Am comandat de pe mobil fox dar nu am băgat o adresa de e-mail, cum știu ca o sa primesc comanda?
A cumpărat cineva de la badabum și s i- a luat teapa cu returul? Eu am cumpărat un aparat de care nu sunt mulțumită și nu am putut sa l returnez chiar dacă am solicitat retur în aceeasi zi cu...? (mai mult)
Salut ce pot face daca comanda mea dupa shein nu mai vine?
Cand trimit o comanda pot sa pun numele, adresa si awb ul scrise pe foaie de mâna sau trebuie sa pun foaia de la fan courier cu awb ul
Daca pun pe un colet awb ul si adresa scrise de mână si nu foaia originala esti ok?
Salut,am dat o comanda pe shein in 08/23 și de 2 zile mi-a rămas la același status:pachetul a fost ridicat si expediat la destinatie)mă poate ajuta careva îmi ajunge comanda curând sau?
Bună seara! Știe cineva dacă poți să modifici metoda de plată la o comandă care vine prin firma de curierat fan curier? ( vreau să modific metoda de plată la livrare sa fie cu cardul)
Stie cineva daca bape-romania.ro este legit? Vreau sa imi dau comanda dar nu stiu daca nu cumva este scam.
Salut TPU cei care aveți jordan 1 sau adidasi similari de cati metri trebuie sa va cumpărați șireturile?
Salut! Am dat o comanda de pe altex aceasta marti de o tastatura si comanda trebuie sa vina maine dar inca nu am primit niciun awb sau ceva in legatura cu statusul comenzii, este ok?
Bună! Vreau să cumpăr un tricou de pe eMAG. Acum problema e că mie nu îmi prea convine oricum, trebuie să îmi vină perfect. Pot să comand două mărimi diferite pe aceeași comandă, le probez...? (mai mult)
De Black Friday in noiembrie, cu cât la % scad prețurile la smartphone-uri?
Am facut o comanda de pe SHEIN, acum aproape 3 saptamani, si imi arata ca e inca shipped, dar aplicatia imi spune ca coletul a fost livrat, iar azi firma de curierat imi arata ca "Coletul tau nu a ...? (mai mult)
Am o întrebare as dori sa cumpăr online cu cardul la Samsung Romania este de încredere?
Salut, as avea nevoie de niste "airpoduri" sau ma rog casti in ear cum vreti sa le spuneți, care sa fie ceva mai bune decat jbl 570bt, si sa fie durabile, ma interesează volumul și calitatea audio,...? (mai mult)
Salut am comandat dupa temu in 9 august si nu am primit nici acum comanda am sunat la cei de la sameday am modificat nr era greșit dar in aplicație imi spune ca comanda e livrata help
Pot schimba produsul comandat de pe ABOUT YOU cu o altă mărime a aceluiași produs?
Salut! Știți dacă site-ul sprayground România este legit?
Hainele se pe sport select sunt originale?
Salutare,am dat o comanda de niște adidași de pe vinted,gen puma, și mi-e frica să nu iau țeapă. a specificat că sunt în stare foarte bună și că nu are nici un defect, voi ce credeți?
Ati castigat vreodata la un concurs organizat de aceeasi firma de doua sau mai multe ori? Daca de ex am catigat la X acum 2 ani, pot sa- mi mai incerc norocul sau ei detin o baza de date cu numele castigatorilor...? (mai mult)
Am cumpărat o pereche de șorți elastici de la NewYorker. În aceași zi am fost la sala și când am ajuns acasă am observat că cusătură dintre picioare s- a rărit. Am bonul și ticheta de la sorți,...? (mai mult)
Salut, am o comanda de pe nike outlet Romania și au trimis-o din China și am urmărit pe 17truck și îmi arata ca este livrata, dar eu nu am primit-o, mai ajunge comanda? Știe cineva?
Stie cineva de unde pot cumpara haine premium accesibile 1:1 online? Precum outleio? Dau funda
Bună, dacă am primit comanda de pe shein dar trebuia să achit Devamare și m-au întrebat dacă vreau să o trimit înapoi și am trimis-o înapoi în China, cum pot să-mi returnez banii?
Vreau sa comand ceva de pe un site și îmi spune în felul următor. "Ne pare rău, acest magazin nu este disponibil momentan. Și mai spune Explorează alte magazine, și începe o perioadă de încercare...? (mai mult)
Este posibil să retrag bani de pe un card pluxee gusto de bonuri de la un supermarket?
Cum dau refund la ceva ce am luat de pe Shein? La return method spune self sending(doar asta apare), ce trebuie sa fac la asta? Unde ma duc sa il trimit eu? Ce inseamna
Vreau să ajut un prieten care a luat rodia și acum îi trebuie post cycle therapy știți cumva de unde poate cumpăra?
Am dat o comanda și trebuie sa vina prin fan courier, azi când m- a sunat nu am raspuns și am sunat apoi la numărul din sms și mi s- a spus ca o sa imi aduca colegul lui comanda și nu a mai venit...? (mai mult)
Hey TPU o întrebare scurta ați comandat pana acum adidasi de pe aliexpress? Dacă da cum va venit adidasi prea mari sau prea mici? sau va venit perfect? Mulțumesc!
Ajunge comanda de pe zalando, cu fan curier azi, daca este "Expeditie descarcata in depozitulul de destinatie"?
Dacă plătesc la easybox cu cardul, pe aplicația băncii mele o să primesc notificare cum ca am cumpărat ceva de la easybox sau de pe site-ul de unde am comandat
Ce parere aveti despre site- ul cel.ro? Doresc sa cumpar aceasta carcasa pentru PC https://www. cel.ro/carcasa- corsair- 7000d- airflow- tempered- glass- negru- cc- 9011218- ww- pNCI6MzUuMw- l/? gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8fu1BhBsEiwAwDrsjLnAP-...? (mai mult)
Bună ziua! În mall pot găsi pantofi de intrat în apă/mare? În ce magazine?
Buna ziua, am avut o comanda de pe shein care trebuia să îmi vina prin sameday, ieri m au sunat de doua ori doar că am văzut târziu și n am mai sunat înapoi, și seara pe la un 00:00 am văzut...? (mai mult)
Bună ziua! Cum se anulează o comandă pe eMAG?
Buna! Stie cineva de ce nu mi apare pe site coletul gls cand pun awb ul?
Am apăsat din greșeală, pe eMAG, pe "adaugă în coș" (nu am dat niciun detaliu). Cum sa fac să scap de comenzi? Mi-le-o livra?!
Aveti idee ce inseamna pe SHEIN,, Collected at Cargo Terminal"? pana azi imi arata,, destination airport arrival".
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!