Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Unde pot gasi echipamente militare/ politie?
Salutare! De unde as putea da comanda de mini ciocane din lemn? Gasesc doar pe AliExpress, dar comanda mi-ar ajunge cam in două luni, iar eu am nevoie zilele acestea.
Buna! Aveti sugestii de site-uri de haine? Nu foarte scumpe sa aiba o situatie intermediara. Multumesc mult de tot!
Bonurile de masa (tickete) de anul trecut pana cand sunt valabile anul acesta?
Salut, îmi puteți recomanda niște site-uri pentru haine-bărbați unde poți plăti cu paypal?
Stie cineva cat costa livrarea prin Shein pana in Romania si cat dureaza sa ajunga coletul?
Buna ziua, îmi puteti spune ce telefoane is cele mai bune pana in 2.000 de lei la momentul actual?
Cât durează livrarea Shein în România? Trimit prin poștă sau curier? Mulțumesc
Vreau sa cumpar online un intrument muzical de pe site thomann si as vrea sa stiu daca e sigur si daca cineva a mai cumparat vreun produs de la ei. Multumesc
Buna! Imi puteti recomanda niste site uri pentru cosplay uri anime?
Salut TPU, am comandat o carte (the silver eyes) de pe elefant.ro iar eu am inteles de la altii ca ar trebui ca o comanda de la elefant.ro ar trebui sa ajunga in 2- 3 zile dar mie mi- a aratat ca va veni...? (mai mult)
Vreau sa vând un parfum original, eu l- am luat de pe eMAG, dacă ii spun vânzătorului ca l- am luat de pe elefant.ro sau notino de exemplu poate sa verifice acest lucru ca a fost comandat de acolo?...? (mai mult)
Salut! Vreau sa iau ceva de pe OLX prin comanda.Persoana care vinde locuieste in strainatate.Cum se procedeaza pentru ca banii sa ajunga la persoana respectiva? Curierul ii aduce banii la usa?
Ce branduri de lichid (shortfill) ieftine și bune recomandați pentru țigara electronică (care să se găsească pe net sau în București)? Momentan am Core Dinner Lady - Pink Lemonade, dar dacă...? (mai mult)
Hei, stie cineva daca e ok site-ul asta? A comandat cineva? Pare cam shady https://www.demoniacultromanla.com/? fbclid=IwAR0c_ZGf1z7weBaKiiUwJpAnzuCwXZOMMH57FrQ-WxVOznF7-D3RYvFuA2s
Oare la noi se mai gasesc chipsurile alea strong de la lays?(alea picante)
Pot sa ma duc sa iau o comanda de la curier dar pe buletinul unui parinte? Chiar daca am pus numele meu la date?
Buna, ce se întâmpla dacă nu ridic o comanda facuta online și plătită cu cardul? La Zara mai exact.
Stie cineva de ce imi tot spune "Parcel at destination office for final delivery" la o comanda pe care am luat-o de pe aliexpress? E asa de vreo 15 zile si mai am o comanda tot asa de vreo 2 luni
Pot sa returnez ceva de la new Yorker daca am bonul si eticheta dar l-am luat de la un magazin din alta tara? Daca stiti va rog spuneti
Exista vreo cale prin care poti vedea online, factura curenta la Electrica, fara sa activezi la ei factura electronica?
Salut! Unde pot sa gasesc si eu un hanorac cu, , The Lion King, , ? :) Am cautat mult pe net si n- am gasit, am gasit pentru copii dar nu am gasit ceva si pentru mine (L). Poate stiti voi vreun site ...? (mai mult)
Salutare, exista magazin online, situri online de magazine sa cumperi diverse obiecte, de exemplu un stik și să plătești cu telefonul? Plata sa se pună pe factura, ceva asmnator ca încărcai ...? (mai mult)
Bunà ziua TPU. Trebuie sa imi dea cineva un colet, dintr- un oras diferit, iar eu trebuie sa ma ocup de transport. Stiti cumva daca pot sa iau legatura cu o firma de Curierat, care sa ia coletul ...? (mai mult)
Este adevarat ca foodpanda se inchide?
Știe cineva de unde pot cumpara o pereche de Cactus Jack Jordans, originali la un pret decent?
Salut, are cineva idee de unde pot cumpăra banane stricate o cantitate destul de mare? Mai exact pentru țuică.
Salut! Eu nu am mai cumparat nimic prin olx pana acum. Atunci cand se comanda cu livrare un produs, banii sunt predati curierului sau celui care mi-a vandut produsul printr-o aplicatie precum paypal?
Buna. Stie cineva de o promotie la berea corona in care primesti o caciula bleumarin cu punctulete? Daca da, de unde as putea sa achizitionez caciula respectiva? Mulțumesc
Mai exista inhalatoare nazale cu menta/mentol? Acelea care seamana cu un ruj mai mic... N- am mai vazut sau auzit de ele din copilarie! Ma refer la farmaciile din oras, ca pe internet am mai...? (mai mult)
Stie cineva daca exista vreun sex shop in Romania care face livrari la easybox?
Salut! Vreau să fac o comanda pe SheIn, dar mă cam tem de taxele vamale, pentru că ar fi vorba de o comandă destul de mare, în valoare de aproximativ 2550 de lei (516 euro). Estimez să aibă vreo...? (mai mult)
Bună! Voi cam câți bani cheltuiți în perioada asta pe mâncare per persoană? Eu plătesc în jur de 450 de lei pe mâncare. Venituri am doar alocația și ce mă mai ajută părinții cu cam 100 ...? (mai mult)
As vrea sa ii fac un cadou mai special prietenului meu în condițiile în care nu suntem tot timpul împreună. Ideea e ca nu știu unde găsesc lucrul la care m- am gândit. E vorba de un set de brățări...? (mai mult)
A comandat cineva de pe siteul "Supersklep"? Sunt produse originale?
Care vi se pare cea mai buna firma de suplimente?(raport pret calitate. preferabil nu foarte scumpe )
Cunoaste cineva de unde pot cumpara un ceai negru cu adevarat bun?
Buna! Ma poate ajuta cineva, va rog mult? Am plasat o comanda pe SHANE, trebuia sa ajunga pana ieri, aseara am dat urmarire colet si am vazut ca a fost refuzat si retrimis catre fabrica de sortare.Am...? (mai mult)
Stie careva la ce categorie de incaltaminte s- ar incadra acestia ( ex. sport, trekking, etc. )? Imi da cu virgula deoarece par bocanci fuzionati cu adidasi. https://www.epantofi.ro/sneakers- calvin-...? (mai mult)
Bună! Mama mea este bolnavă si nu are cine sa facă cumpărături pentru noi. Eu ca minor pot sa ma duc de exemplu la Lidl sa cumpăr de mancare?(am 13 ani)
Se apropie ziua mea și vreau sa știu ce as putea cumpăra profesorilor mei BARBATI ma puteți ajuta?
Salut.Caut nume la tigari sobraine cu filtru negru și tigara alba.Am văzut 2 variante:Sobraine Refined Black sau Sobraine Superslim White
A comandat cineva de pe siteul birotica online? E sigur? Imi cere CNP, serie, nr si companie ca sa pot plasa o comanda.
Hei! Ce parere aveti de site-ul epantofi? Are produse originale? Spre exemplu am vazut ca au New balance la fel ca pe Buzz, Sizeer etc, dar la preturi mai mici.
E posibil ca un autoturism fabricat in 2007 sa aiba 60.000 km ``reali si verificabili``? Cum ma asigur ca sunt intr-adevar reali? Verific la RAR? E suficient?
Salut TPU, dacă am cumpărat ceva din Obor și nu am primit bon(probabil nu exista aparat pentru bon) la cine pot suna? Mi- am luat o teapa de 100 lei și nu am primit bon încă nu am fost sa discut...? (mai mult)
Salut TPU, dacă am cumpărat niște căști wireless din Obor și nu am primit bon le pot duce înapoi dacă sunt stricate? Adică castile câteodata nu se sincronizează
A comandat cineva de pe siteul negociat.ro? Pentru cei care stau in Bucuresti in cate zile v-a venit comanda?
Buna ziua, am facut o comanda de pe site- ul asta: airforce1.ro. Comanda a fost data acum o luna, banii au fost luati de pe card ca doar asa mergea, plata cu cardul. Nu au contact decat un mail unde...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa trimit un produs la garantie(Pc Garage)trebuie sa-i contactez prima data nu scrie nicaieri pe site si daca nu trebuie cum ridica coletul fara sa-i anunt prima data?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia