Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Am dat o comanda pe Hervis și am pus email gresit, cum îl schimb? Chiar nu găsesc...
Îmi place medicina cat de cat. Daca nu pot sa devin medic din anumite motive, ce pot face în viața cu aceasta pasiune? Pot ajunge Mediu Medical că Anth.ony William din U.S.A și să am cabinetul meu...? (mai mult)
Mi-am făcut cont pe Hervis și mi-a cerut sa pun la sfârșitul adresei de email ".tld", deși aceasta e pe gmail. Cum pot sa o schimb? Nu găsesc optiunea
Salut. Dupa noul sistem de la olx, comanda cu livrare, cum pot anula expedierea unui colet? Am primit o comanda, dar nu pot sa contactez destinatarul, no phone, no mesaj pe olx, foarte ciudat, ...? (mai mult)
Am dat o comanda pe un site acum 2 ore si as vrea sa schimb numarul de telefon doar ca nu imi apare optiunea, asa ca am intrat in cont si am schimbat numarul de telefon de acolo, oare s- a schimbat automat...? (mai mult)
Sunt adidasii de pe epantofi.ro originali?
Salut TPU! Ce părere aveți despre acest monitor? Este urgent vă rog! https://altex.ro/monitor-gaming-led-ips-acer-nitro-vg240y-23-8-full-hd-75hz-amd-freesync-negru/cpd/MONUMQV0EE001/#reviews
In cat timp se livreaza o scrisoare? Si as putea merge sa ridic o scrisoare care ar putea fi in posta? Gen sa ma duc sa o ridic fara sa imi fie livrata inca!
Îmi poate recomanda cineva niste căști (pentru telefon ) bune? pot fi și peste ureche și în..doar sa se audă clar
Ce folie folosiți pentru fierbere in special la carne sau chestii gatite? Mă interesează să reziste la fiert.
Salut, caut și eu un laptop, am buget 1500-2000 lei pe care sa meargă astea gta 5, cs go și mai știu eu ce jocuri, adică sa pot sa ma joc pe el. Ce îmi recomandați?
Ce înseamnă plată la abonament? Am văzut că la abonament sunt lucruri mai ieftine, de ce?
A comandat cineva de pe site-ul creative(de haine)?
Vreau sa vând un parfum, știu ca sunt aplicații în care se verifica dacă e original sau fake, al meu este original, însă se poate vedea dacă a fost comandat de pe eMAG sau de exemplu notino.ro?...? (mai mult)
In urma cu cateva zile, am comandat de pe amazon uk ceva. Iar azi, mi- a intrat acest mesaj: Pentru vamuire **********, UPS Romania solicita: Nr. EORI (www.customs.ro), copie act identitate, dov....? (mai mult)
Mai pot face rost de undeva de un ps4 pro sigilat?
Ce sa fac daca am dat pe anulare comanda dupa ce mi-a venit produsul de pe eMAG? Cum anulez cererea aia de anulare? Multumesc
Este legit siteul shoeside.ro? Mi-am comandat o pereche de adidasii si cred ca e țeapă...
Care este marketul din Timișoara cu cele mai ieftine prețuri la alimente?
Ce părere aveti despre acest produs? https://www.emag.ro/epilator- ipl- evosmarttm- rx- pentru- epilare- definitiva- fara- durere- tehnologie- ipl- 5- trepte- de- intensitate- pentru- femei- si- barbati-...? (mai mult)
Salutare, de pe ce site-uri va comandați haine? Cateva site-URI care sa le includă pe toate, de la haine elegante pana la treninguri si pijamale
Buna, A primit cineva colet din Germania cu firma de curierat Hermes? Daca da, cu ce firma se livreaza odata ajuns in Romania? Cu awb- ul primit de la Hermes am incercat pe toate site- urile de curierat...? (mai mult)
De ce am câteodată extrasistole la inima adică bătaia aia tare și în plus cel puțin așa se resimte, daca nu am nimic la inima?(am făcut control anul trecut și mi- a zis că n- am nimic doar ...? (mai mult)
Salut, am primit un pc stricat, cum pot da retur prin olx?
Salut! Comenzile prin eMag genius trebuie plătite obligatoriu cu cardul sau se poate opta și pentru numerar la easybox? As dori să- mi iau genius gratuit pentru 3 luni și as vrea mai multe detalii ...? (mai mult)
Daca iei ceva de pe w.amazon.de, la pret 90 euro(cu tva) sau 1000 euro cat poate fi tva sau vama la ridicare colet in Romania?
Salut! A mai comandat cineva de pe Libraria Sophia!? Stie cineva care sunt procedurile pentru a comanda un produs!?
Salut! Vreau și eu să cumpăr ceva, dar nu știu cum se numește în română și unde aș putea să găsesc. Dacă mă ajutați, dau fundă. Am văzut în filmele cu detectivi, că au o tablă/planșă...? (mai mult)
Bună! In magazinele DM acum ai nevoie de certificat?
Știe cineva dacă site-ul ANSWER.RO este original?
Vreau sa imi iau un scaun de birou/gaming.Dar alea de gaming sunt practic scaune de birou cu doua perne, puse la suprapret.Ce scaun bun calitate/pret imi recomandati? spatarul sa fie aproximativ 70- 80cm...? (mai mult)
As vrea sa cumpar niste google play giftcards sa zicem de 50 de euro. Le bag in contul meu de google play si nu va fi nici o problema. Intrebarea mea e, sa zicem ca vr sa cumpar cv dintr- un joc care ...? (mai mult)
Daca am comandat ceva prin fan courier din cealalta parte a Romaniei pe la 800 de km de mn..stie cineva cam cat dureaza pana ajunge coletul?
Aveti idee cum se numeste numele acestui trening din imagine? https://ibb.co/zJ222Js Dau funda!
Aveți idee cum se numește un brand de trening, din ce îmi aduc aminte S..tr?... ceva de genul Dau funda!
Cea mai buna boxa portabilă raport calitate-pret?
In magazinele de genul Lidl, Kaufland, Carefoour din ce tara provin fructele/legumele?
Buna, are cineva ceva coduri de reducere la knockout?
Salut TPU. Azi in jurul orei 11 am comandat ceva de pe net și după jumătate de oră a fost expediat prin GLS, m-am uitat pe AWB și arată că este în tranzit, oare Maine ar ajunge? Dau Funda!
Salutare! Mi- am cumpărat o carte super scumpă de dimensiunea de 30x40 cm. Și pentru că e importantă pentru mine aș vrea să o țin într- o husă/săculeț dintr- un material bun, dar având în...? (mai mult)
Buna! stiti cumva unde ar fi niste tarabe prin Bucuresti unde vand inele, cercei etc?
Buna. Am comandat un vape pe eMAG cu livrare easybox si sunt minora e vreo problema? Îmi vor aproba plata cu cardul ca minora?(se pot face tranzacții cu cardul dar acesta fiind un produs de 18+ nu...? (mai mult)
Stie cineva niste outleturi online unde as putea gasi niste Nike uri sau Jordani originali?
Salut, in cat timp ajunge o comanda de pe ebay?
Daca am rezervat un produs altex de pe site iar eu nu vin la magazin sa cumpar produsul ce se intampla? Platesc vreo taxa?
Bună! Intrebare pentru cei care au comandat de pe shein. Stau in județul Giurgiu, la țară. De vreo 5 zile îmi arată la tracking order că se plimba intre Giurgiu și Ilfov. Nu înțeleg care- i ...? (mai mult)
Buna, Am făcut o comanda pe shein și când am terminat și am trimis- o mi- am dat seama ca nu mi- au băgat toate produsele în comanda și am făcut return la bani imediat. sunt șanse sa nu ii...? (mai mult)
Buna TPU, imi caut o bicicletă electrica, e- bike care sa imi fie bună eu avand 1, 80m si 90kg. Am înțeles ca sunt doua tipuri: ori ai motorul pe roata, ori in pedalier la transmisie. Care se...? (mai mult)
Salut TPU. Am dat retur la ceva pe eMag, când voi primii banii ii voi primi doar pe cât a fost produsul sau primesc și pe transport și pe produs?
Salut TPU! Sa ziceam ca, cumpăr ceva online de pe site ul de la altex la prețul de 5000 lei, dacă il cumpăr online in rate sa zicem cu 12 rate, pot pune 3000 lei deodată dacă vreau si sa mai ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?