Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva alte magazine mari de electronice precum Altex sau eMag de incredere? Care stiti voi ca sunt corecti cand vine vorba de retur, garantie, service etc. PC Garage si Cell.ro stiu ca mai sunt...? (mai mult)
Buna ziua, stiti unde pot sa gasesc un tricou BUG MAFIA original?
Bună fetelor! Ce părere aveți despre site ul kitunghii.ro? Dar despre acest kit? https://www. kitunghii.ro/cumpara/kit- unghii- false- cu- gel- uv- sensopro- promotie- 56- cadou- set- 15- pensule-...? (mai mult)
Buna! Incerc sa returnez o comanda de la H&M dar cei de la Econt nu raspund la telefon. Sunt in asteptare de o ora. Stiti daca pot suna la alta firma de curierat? Aparent Econt lucreaza cu FanCourier
Salut! Ce parere aveti despre aparatul folo instax mini 11? Merita banii sau nu? As vrea sa il cumpar dar nu stiu prea multe pareri despre el
Am plasat o comandă pe eMAG, însă este vândut și livrat de partener eMAG. Ieri am plasat comandă, însă astăzi îmi vine sms și email în care scrie ca produsele în valoare de x lei vândute...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de un cod de reducere la Elefant pentru cărți, știe cineva unul? Apropo, un an nou fericit!
Daca vreau sa cumpăr ceva in rate de pe eMag, ratele le pot plăti și pe factura de curent?
Salut! daca comand de pe ekopiro vine acasa? si daca comand categoria f2 ma prinde politia?
Știe cineva dacă se găsesc biciclete pentru Adulți (bărbați) in JUMBO?
Mi- am luat mai de mult ceva mic din aur de la un amanet cunoscut... si tot stau si ma gandesc daca cursu valutar pentru gram 14k era de 140lei si 240lei pentru 18k... Eu de ce am dat 240lei pentru un ...? (mai mult)
Salut TPU! Am plasat si eu o comanda pe site ul eMAG, cu un PC.Ei mi au dat un timp estimat de livrate anume.As putea sa fac cumva ca comanda mea sa ajunga mai tarziu?
Banii de pe cardul sodexo trebuie neaparat consumati pana la sfarsitul anului?
Buna, un adaptor dp/hdmi se mai poate returna daca nu mai am ambalajul produsului?
Buna, va rog frumos sa- mi dati niste site uri de unde pot cumpara o rochie. Am un botez in februarie si nu prea stau bine cu banii, nu mi permit sa dau 200 lei pe ceva ce port o data la cateva luni ...? (mai mult)
Salut, mi-a fost trimis un colet din Cluj Napoca pe data de 28 seara, in cat timp va ajunge intr-un sat din Galati? Posta / Masinile poștii lucreaza si in weeknd?
A cumpărat cineva un telefon in rate prin intermediul eMAG și îmi poate spune cam cum e și dacă e ok? As vrea sa știu cam cat ar trebui sa dau la plasarea comenzii…
Salut TPU! Oare la curierii GLS și Sameday se poate plati cu Cardul? Dau Funda!
Salut. Am descoperit site- ul asta, ei zic ca- s din 2013 pe piata dar nu stiam daca- s seriosi. Voiam sa cumpar laptop- ul asta: https://www.it- fashion.ro/laptop- asus- w202na- gj0031ra- 11.6- hd- procesor-...? (mai mult)
De ce țigările românești (Carpați, Mărășești, etc.) s- au scos de pe piață? Pentru cei care ați apucat să le fumați, era vreo diferență între gustul lor și de cel al țigărilor...? (mai mult)
Salut! Am comandat niște haine de pe fashion days si la livrare scrie "Livrat electronic". Ce înseamnă mai exact livrat electronic?
Salutari! Am dat si eu o comanda de pe eMAG acum o saptamana si ceva. Termenul de livrare este depasit de mult. Am dat comanda pe 18 luna asta iar termenul era pana pe 20- 21. Tot incerc sa ii contactez....? (mai mult)
Daca dau o comanda pe cel.ro azi oare în cat timp vine? Având în vedere că e perioada sarbatorilor
Vina! M ar interesa da cumpăr un iphone 13 pro max. Sa fac precomanda sau sa aștept pana dupa sărbători cand apare în storuri sa îl cumpăr atunci? V-a scădea prețul?
Salut, doresc sa schimb toate boxele la un golf 4 break din 2001, boxele mari fiind de 165mm. Rugamintea mea este sa imi recomandati niste boxe bune la un pret mic si bune, sa se auda tare si bass ...? (mai mult)
Pot să comand ceva de pe Wish sau Aliexpress și să îmi vină ca și cum aș comanda din România? Gen prin curier, cu ramburs și fără să plătesc ceva taxă suplimentară.
Buna! Imi poate recomanda cineva niste site uri cu paltoane de buna calitate?
Buna ziua! As dori si eu o idee de cadou pentru mama. Uitati aici cateva informatii despre ea, in caz ca suntem in situatii asemanatoare, sau poate aveti o minte mai stralucita si dupa aceste lucruri,...? (mai mult)
Salut TPU se poate face retur la eMAG cu un produs ce a prins rugima dupa o folosire,o oala de fonta, nu mai am cutia, am trimis-o retur dar ei au zis ca trebuie cutia...ce e de facut
De maine 26 decembrie sunt deschise farmaciile?
Este vreo farmacie care sa lucreze pe 25 decembrie prin judetul neamt sau apropiere? Stau aproape de Piatra Neamt.
Bună, îmi poate spune cineva cam cât timp trebuie să aștept să primesc un email atunci când cumperi o liciență de pe eMAG?
Sunt produsele de pe Fashion Days originale?
Buna TPU, am dat peste un utilizator de pe olx care vinde papuci la preturi mult prea mici si in toate marimile si voiam sa stiu daca e legit sau nu, mai precis https://www.olx.ro/oferte/user/eH9A9/ ...? (mai mult)
Si a comandat cineva de pe Fashion Days, acum in perioada sarbatorilor si sa se intample sa îi ajunga coletul in 2-3 zile?
In cat timp ajunge o comanda de pe Fashion Days?
In cat timp ajunge comanda de pe Fashion Days?
Salut! Dati-mi va rog cateva ex de cadouri pentru femei (trecute de 40 de ani)
Salut! A cumpărat cineva de pe site-ul Hip-Hop Style? https://www.hiphop-style.ro/ Sunt produse originale?
Bună, acum câțiva ani sora mea care locuia în Italia mi- a adus de acolo un spray care mirosea a portocală, era un tub de spray destul de măricel, portocaliu. Mi- a plăcut foarte mult și am ...? (mai mult)
După cât timp trimite sameday mesajul pe telefon cu codul de deblocare easybox? Am comanda eMAG activa care apare ca fiind livrată la easybox, însă nu am primit nimic pe telefon. Trebuia de ieri ...? (mai mult)
Ca vanzator, pot sa am incredere in "Livrarea pe OLX"? Exista riscuri?
Cata incredere aveti voi in firmele de curierat? Am vazut vineri un curier nervos ca nu gasea un pachet.Nu avea foarte multe in masina desi se spune ca perioada asta e aglomerata. Si, cautand pachetul,...? (mai mult)
Buna! Am gasit niste adidasi pe un site, in magazin sunt 500 de lei iar pe site sunt 250 de lei. Credeti ca este fake? Nu vreau sa imi iau teapa va rog ajutati-ma http://detonnot.com/8X56
Salut, am returnat un colet acum 2 saptamani, factura trebuia sa o tin eu dar am pus- o in colet, am dat mail la cei de pe site si mi- au cerut numarul comenzii sa poata returna banii, eu neavand nr...? (mai mult)
Buna, am plasat o comanda pe eMAG in 13 si 15 decembrie...Inca nu mi-a ajuns comanda, le am comandat prin easybox.Ma aflu in judetul Alba, credeti ca imi ajung pana in 24 decembrie?
Buna, idei de cadouri pentru fete, de Crăciun.
Ziceti si mie de ce nu mere sa platesc online cu cardul bcr imi zice sa solicit cod sms in pagina 3 d secure stie cineva?
Buna ziua... daca vreau sa fac abonament sa imi i au un iphone o sa dau cativa bani pe loc?
Unde pot găsi în Rm Vâlcea secand hand cu nike tech fleece si palm angels trening
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!