Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, Stie cineva cum se foloseste serviciul click&collect la IKEA. Cum rezerv o canapea si sa o ridic, pentru ca online nu ma lasa sa o pun in cos trebuie sa ma duc fizic acolo. Va rog frumos sa...? (mai mult)
Buna. E o intrebare puțin stupida, însă vreau sa- mi cumpar un laptop și as dori sa- l plătesc in rate. Sunt studenta însă.și nu lucrez. Exista vreo posibilitate totuși? Sa ma împrumut la vreo...? (mai mult)
În cât timp soluționează eMAG o cerere de modificare comandă după ce ulterior am schimbat număr de telefon și am uitat sa modific numărul meu pe site? Astăzi am comandat cu ridicare din easybox...? (mai mult)
Bună, am comandat la iubitul meu un ceas de la Polo de pe elefant. Ii frumos sau ii prea negru? https://mcdn.elefant.ro/mnresize/1500/1500//res/img/fashion/11/84/16/17/2/images/ceas- u- s- polo- assn-...? (mai mult)
Ati patit sa nu va ajunga un colet de pa amazon.de? Cineva mi- a cumparat un produs din wishlist drept cadou pe 4 Decembrie, vine din Germania coletul si trebuia sa ajunga pe 15 decembrie aici, insa ...? (mai mult)
Cand ati dat un electrocasnic vechi la rabla la eMAG, cat timp a durat sa va dea voucherul? Din experienta voastra vreau sa stiu
Salut din nou, TPU. În Buzău există magazin de produse confiscate? pe internet apare o adresă (Str. Unirii nr. 209) dar care în realitate nu am găsit nimic. La fel și în Brașov (B- dul Mihail...? (mai mult)
Este de incredere site ul? https://www.reducerisportsro.com/ Sunt prea mai reduceri. Sunt originali?
De ce cand vreau sa mi activez contul payapl sau cand vreau sa cumpar ceva ma trimite pe Etoken si aprob tranzactia si imi zice ca trebuie sa solicit cod sms in pagina 3D- secure si pe magazin play am ...? (mai mult)
Buna TPU Am și eu o problema, am cumpărat de pe eMAG un proiector de lumini in jur de 130 de lei iar când a venit și l am băgat in priza a făcut scânteie, a bubuit ceva in interior și a început...? (mai mult)
Bună ziua, Unde aș putea găsi sangerete gata făcut? București
Salut, În ghetele Clarks/ Otter barbati intra apa? Ce ghete a-ti folosit care erau impermeabile și elegante/casual pana în 500 lei? Mulțumesc,
Salut! A dat cineva vreodata comanda de pe http://www.tricouridefotbal.com/? Ca vreau sa imi iau un tricou dar la optiune de plata e doar card si pare teapa. 400 de lei nu vreau sa dau pe unul original...? (mai mult)
Salut TPU! De pe ce site-uri va mai cumparati incaltaminte de calitate? Multumesc anticipat!
Salut, am si eu o rugaminte, daca se stie cineva la sneakersi si ma poate ajuta sa gasesc si eu perechea asta de Enzo Bertini pe culoarea negru. Daca ma puteti ajuta cu niste site- uri romanesti unde...? (mai mult)
Salut, Acum o luna am dat comanda de niste adidasi pe NIKEROMANIA (Au venit din china), In valoare de 420 lei, A durat o saptămână sa ajunga in Romania si din Ro 3 saptamâni pana la oficiu postal...? (mai mult)
Buna TPU. Cum dau dovada ca am plitit la dhl?
Bună, are cineva idee la ce magazin se pot găsi seturi Littlest Pet Shop?
Buna TPU. Daca am completat gresit formularul pe proprie raspundere de la DHS ce sa fac?
Salut TPU. Ce înseamnă colet avizat la fan Courier? Dau Funda!
Bună, aș vrea să știu dacă magazinul Flip e de încredere. Am auzit că acolo au telefoane la mâna a doua. E un magazin ok? Ați luat telefoane de la ei? Întreb pentru că mi- e frică să iau ...? (mai mult)
Hei! Vreau să știu câteva site- uri pentru a cumpăra bijuterii inspirate din Naruto. Aș vrea calitate bijuteriilor. Dacă ați comandat și s- au dovedit a fi de calitate, aș vrea să- mi spuneți...? (mai mult)
Unde gasesc articole Hello Kitty de adulti?
Buna, de cateva zile am cumparat niste haine de pe Shein si astazi am primit un email de la DHL express care imi cere sa completez ceva formular ca sa accept plata extra pentru vamuire sau ceva in genul....? (mai mult)
Bună, am o nelămurire, am pus un colet ramburs și trebuie sa plec urgent din localitate, stiti cumva cât timp țin banutii la posta în caz ca nu sunt acasa sa- i ridic? Sau cum as putea proceda sa...? (mai mult)
De ce eMAG imi cere 150 lei transport sa imi livreze un aragaz de 1000 lei? Aragazul e vandut de eMAG nu de alta firma. Va rog nu imi ziceti de genius ca nu e valabil in orasul meu. Ce site serios imi ...? (mai mult)
Credeti ca preturile la superdry in RO sant piperate sau la accesul tuturor? Am platit 59£ pentru un hoodie la ei, in ro ar duce la aprox 340 lei
Am inteles ca accesul in mall-uri se poate face inclusiv pe baza unui test antigen rapid de saliva. Cum ar trebui ii demonstrez paznicului ca testul este al meu si ca l-am făcut mai recent de 48h?
Salut TPU. Ieri am comandat 2 produse de pe eMag, ambele sunt vândute de eMag, un produs a fost predat curierului azi la 14:50 iar la celălalt îmi arată comanda plasata de ieri, întrebarea este ...? (mai mult)
Am o intrebare, daca am un card de bonuri (tichete de masa electronic) edenred, se pot folosi si pe internet sau doar la magazine?
Salut! Știe cineva în ce magazin din Afi Cotroceni (București) găsesc blugi cargo?
La care magazine pot gasi fructul de Cacao
Salut! Am un cont pe RedBubble pentru cei cunoscatori, daca fac cativa banuti trebuie sa declar ceva la stat? P.S. Nu fac acceasi suma de bani in fiecare luna!
Salutari, oare livreaza Urgent Cargus in Cluj Napoca sambata?
Daca ati face "Secret Santa" la scoala, ce cadou ati lua? Am nimerit biletelul unei fete pe care nu prea o cunosc, pentru ca avem alte anturaje si placeri. Ce cadou iei cand nu stii ce sa iei?
Recent mi am cumpărat niște adidasi de piele și as vrea sa știu dacă pot cumpăra ceva pentru protecția lor împotriva zgârieturilor,juliturilor, decolorare etc
Salut! Vreau sa imi iau o imprimanta si nu știu dacă sa iau inkjet color sau laser monocrom! Cei care au imprimanta, cât de des imprimanta color? Ma gândesc ca una laser ar fi mai eficientă...
Buna! Ma poate ajuta cineva cu o informație, va rog? De unde as putea da comanda de geaca stil PARKA si sa fie site serios, nu teapa, si nici sa fie prea scump? (peste 350 de lei)
Salut! Am cumpărat de pe OLX niște căști perfect sigilate (am cerut verificarea coletului) și mai ieftine (350 de lei) decât pe alte site- uri (500 de lei). Funcționează impecabil! Acum, vreau...? (mai mult)
Berea fara alcool are de fapt alcool? :O M-am uitat pe o doza si scria mic langa ingrediente ca are maxim 0, 5% alcool.
Stie cineva unde gasesc articole Hello Kitty de adulti?
Stie cineva unde gasesc Lego Formula 1?
Bună! Stiti cumva de unde îmi pot comanda af1 mid albi? (Aceia care sunt puțin mai sus de glezne) marimea 38...va rog mult!
Buna, am o întrebare, pentru voi care este cea mai buna încălțăminte în raport calitate/preț?
Cum sunt marimile la haine pe ivet, mai mari decat cele normale sau mai mici? Multumesc.
Am comandat ceva de pe nike. Daca nu este bun de mine, pot returna la un nike din Romania?
Buna! Pe data de 24 noiembrie am plasat o comandă de pe site- ul Bodymod, iar pe data de 25 noiembrie încă una. Țin să menționez că plata a fost făcută online, iar eu nu am primit niciun telefon,...? (mai mult)
Salut! Este sport loft original? Vreau sa cumpar acest hanorac ai am mai vazut alt site numit collectiv cu exact aceeasi interfata a siteului.https://www.sport- loft.com/ro- ro/online- shop/barbati/imbracaminte/hanorace/756663.410_410-...? (mai mult)
O parere despre Wish sau Aliexpress, cum se procedeaza? Sunt curioasa merita sa dai comanda? Sau alte siteuri de haine si chesti care sunt serioase?
Salut, o pereche de Puma, Nike intre 150- 200 lei marime 42.5?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!