Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre PC Garage?
Buna, am comandat ceva de pe Buzz si am primit un cupon de reducere, insa pe cupon scrie "sport vision" si voiam sa stiu daca reducerea se aplica strict pentru sport vision, sau pot cumpara de pe buzz...? (mai mult)
Salut, TPU! As vrea si eu sa stiu de unde as putea sa imi cumpar un hanorac de calitate, din acela cu buzunar in fata si gluga. Nu gasesc nicaieri unul care imi place, si cand gasesc nu este disponibil...? (mai mult)
Buna! Pareri despre site ul de incaltaminte ONYconcept? Va rog cine a comandat sau cunoaște site-ul. Mulțumesc!
Buna. Cine stie cat dureaza sa ajunga o comanda de pe Shein si daca vine la posta sau acasa si trebuie sa platesc cu cardul neaparat?
Buna, oare cam in cate zile o sa fie disponibile produsele de la coming soon de pe sinsay?
De unde imi por cumpăra niște căști fără fir True wireless sau ypods la un preț mic si calitativ? Poate ați cumpărat, imi puței lasă un link. Preț 0- 150? Ca acestea https://www.emag.ro/casti-...? (mai mult)
Imi puteti da va rog exemple de alte branduri de tricouri barbatesti asemanatoare celor de la Karl Lagerfeld cum este acesta? Multumesc https://gomez.ro/ro/product/karl- lagerfeld- t- shirt- crewneck-...? (mai mult)
Comenzile prin curier pot veni doar in zilele lucratoare?
Salutare TPU, vrut și eu sa comand ceva de pe About You dar cică trebuie sa am minim 18 ani, dintre cei care ați mai comandat vi s-a cerut buletinul când v-a livrat curierul produsul?
E legit site-ul melarox.ro?
Dacă ai trăi după buget minim, totuși cât de cât frumos și elegant, ai folosi mereu testerele de parfumuri și cremel?
Am o intrebare pentru barbati... Vreau sa fac un cadou un parfum unui barbat care detine deja un parfum Tom Ford Noir si un Salvatore Ferragamo Incanto Blue. Imi puteti recomanda va rog ceva de calitate...? (mai mult)
Am trimis un colet prin Fan curier si baiatul respectiv i-a zis sa-l duca la sediu la el in oras, pot suna să ii fac retur, adica sa-l iau inapoi?
Eu ce pot sa ii iau de "secret santa" unei fete cu bani si fite(care si asa are de toate), avand in vedere ca suma pe care am stabilit-o in clasa e de 120 lei?
Prin ce firma de curierat e mai avantajos sa trimiti colete (ramburs)? Am mai trimis prin urgent cargus dar imi opreste mult pentru transportul banilor, de exemplu daca trimit un ramburs de 50 de lei,...? (mai mult)
Salut! Am dat comanda ieri pe altex in jurul orei 16, imi spune ca se va livra prin Cargus dar inaca nu am primit AWB-UL acela. Întrebarea este până maine va ajunge coletul la mine?
Livreaza nike in Romania? De le siteul lor official? Ati comandat ceva si in cat timp a ajuns?
Salutare, nu am mai cumpărat de pe aliexpress de când cu taxele de 1 iulie, întrebarea mea este: acum știu ca se adaugă tva 19% și îl adaugă site- ul automat, se adaugă și taxa de 8 lei? Sau...? (mai mult)
Bună! A mai comandat cineva de pe site- ul BuyBest? Vreau sa cumpăr un telefon și m- ar interesa daca site- ul este de încredere și produsele sunt originale. Mulțumesc! https://buybest.ro/apple-...? (mai mult)
Buna ziua, TPU! As avea si eu nevoie de o idee de cadou pentru parinti, de Craciun. Ceva nu foarte scump cum ar fi vacante sau lucruri din astea. Ceva simplu care sa fie tinut minte. Multumesc!
Salut. Am nevoie de o idea de cadou pentru colegul meu de banca. Mentionez ca respectivul este major si as dori sa fie ceva amuzant. Buget 150 ron. Multumesc!
Ce ziceți? https://www.emag.ro/casti-stereo-jupiter-bluetooth-5-0-fara-fir-i12-tws-negru-gogochat0035/pd/DW2D8HMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android
I am promis prietenului meu cel mai bun ca daca castiga nnn(no nut november) ii fac un cadou surpriza. Tipul s- a tinut de nnn, dar nu stiu ce cadou sa ii iau. Ceva idei interesante? Mentionez ca tipul...? (mai mult)
Buna TPU! Doresc sa- mi achizitionez un vape, insa nu stiu ce sa aleg. Nu fumez, si as dori sa folosesc solutie fara nicotina (dar pot si cu). Am folosit fume infinity pana acum, si doresc sa- l iau...? (mai mult)
Salut! Am un card Dejun(de la locul de munca). Cum reușesc să îl adaug pe telefon pentru a plăti cu telefonul la cumpărături? Ofer funda!
Buna! Ce cadouri luați iubiților voștri de Crăciun?
Adidașii de pe about you sunt originali? Aceștia: https://m.aboutyou.ro/p/nike/pantofi-sport-court-lite-2-7441439
Cât de comun este medicamentul humisec? În ce farmacii se găsește?
Salut! As dori sa- mi comand ceva de pe amazon.com si voiam sa stiu care este faza cu taxele mai exact deoarece nu as vrea sa dau taxele vamale mai mult decat produsul in sine. Si as mai dori sa stiu ce...? (mai mult)
Dacă, din greșeală, dau comandă de un alt produs decât cel pe care îl voiam, le pot spune să îl schimbe? Sau măcar îl pot returna ulterior pe motiv de greșeală?
Salut, a comandat cineva de pe ebay in perioada asta? Ati mai platit la posta acel TVA, judecand ca deja platesti pe ebay TVA cand cumperi si iti vine listat in factura? Am ridicat un colet, tine cont...? (mai mult)
Salutare,după ce ați dat comandă de pe About You, după câte zile va venit comanda?
Bunaa! sunt curioasa de niste recenzii la produsele Balea din DM daca aveti. am descoperit de ele recent si par la un pret foarte bun
Buna! Dacă dau comanda de pe Amazon UK vine pana de Crăciun? Este o figurină pe care sora mea și- o dorește foarte mult și la noi nu se găsește și mama nu este dispusă sa dea comanda ...? (mai mult)
Salut! pentru cei din Bucuresti. as vrea sa va intreb daca stiti unde s au mutat cei care vindeau trolere, valize, de la Gara de Nord, la iesire Metrou. sau daca ati vazut aceeasi marfa (ieftina in ...? (mai mult)
Hei... deci am o pereche de apreschiuri pe care le am purtat și mi s- a rupt soseta dinăuntru ei... aveți idee unde pot găsi separat șosetele sau dacă au vreo alta denumire sa le pot găsi...? (mai mult)
Știți vreun magazin unde pot gasi betiță cu clame hair twister? Ca să nu comand și să fie prea mică sau să arate urât clamele alea în vîrfu capului :))) Multumesc!
Salut TPU! Am cautat pudra de cafeina de la mayam in farmacii si nu găsesc, aveți idee in ce farmacii pot găsii pudra de la mayam? In dr.max, farmacia verde nu găsesc, se afla doar online
Https://www.housebrand.com/ro/ro/2904i-99x/plaszcz-m-hz21-kpm905 Oare asta tine cald?????
Slut! Stie cineva un site/magazin de unde pot cumpara Vlone in Bucuresti sau in Ploiesti?
Salut TPU! Se vinde pudra de cafeina sau capsule in farmacii? Fizic vorbind, nu site uri.
Aveti vreo idee de niste casti foarte bune pentru gaming maxim 250 lei? Cu microfon si bass cat mai bun pentru acel pret
Ce parere aveți despre siteul de incaltaminte DeeZee? Cei care au cumpărat sau au pe cineva care a cumpărat.
E legit epantofi?
Unde pot găsi și alte feluri din acest produs? As dori alta forma https://www.emag.ro/pensula- din- silicon- cu- recipient- gradat- pentru- lichide- albastru- an- kc- 29-...? (mai mult)
Vi s- a intamplat la glovo sa trimiteti comanda din greseala, cautand rubrica de voucher si dand inainte crezand ca o gasesti si in momentul ala s- a trimis comanda si trebuie platita taxa de de anulare...? (mai mult)
Dacă ați comandat de pe Descritshoes, în cât timp vi s-a confirmat comanda? Am dat acum o ora și nu mi s-a confirmat
Salut! A incercat cineva aceste magazine: https://www.monicalane.com https://www.bllyed.com Vreau sa cumpar niste hoodie blanket pentru cineva si nu stiu daca sunt pe bune sau fake. Mai stie cineva si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!