Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, doresc sa comand de pe un site o haina cu ramburs la curier si ma intreb, in caz de nu imi vine, se poate returna si prin easybox daca siteul are optiunea de retur prin easybox? Adica intrebarea...? (mai mult)
Salut.Stie cineva cam ce valoare are un inel din aur alb 18k cu gramaj de 10 grame, cu safire naturale cu un total de 8 carate si diamante cu un total de 0.30 (culoare: G, claritate: Si), multumesc?
Buna. Ce as putea sa- mi doresc de craciun? Am 12 ani dar va rog sa nu spuneți jucării pentru ca nu o mai am cu asta. Și ce as putea sa le dau părinților? Vreau răspunsuri care sa rezoneze cu...? (mai mult)
În cat timp ajunge un colet prin Posta Romana de la Baia Mare la Constanta (850 de km)?
Https://youtu.be/Vo5sI8B49V0 o sa fie un challenge pentru voi. Caut T800 genysys metal pur scala 1/6 - 22cm. Dispus sa platesc 150£. Erau 2 oferte unu la 2000£ nou si altul la 350£ folosit. Poate e...? (mai mult)
De unde pot cumpara a bathing ape hanorac pink/red sau alte culori, la un pret de 50 60 euro, sa se poate plati la curier!
Hey! Ce părere aveți despre combinele frigorifice de la Indesit? Sunt o investiție bună? Vreau păreri de la deținători!
Salut, as vrea sa cumpăr un produs de pe site-ul bitminer.ro, mai exact un dispozitiv de minat crypto, știe cineva dacă ma pot încrede ca voi primi produsul în urma plății?
Unde pot sa găsesc Nike air force 1 hight white pentru femei? Nu găsesc nicăieri. Găsesc doar de copii sau bărbați
In cam cat timp vine o comanda de pe nike.ro?
Din ce magazin îmi pot lua Jordan din Bucuresti și sa fie mai multe modele nu doar 2?
Buna! Am facut recent o comanda pe Shein si imi spune ca a ajuns la aeroportul de la destinatie, deci in Romania. In cat timp ar trebui sa mi se livreze coletul? Cu ce firma de curierat vin coletele ...? (mai mult)
La easybox eMAG livreaza si in weekend? Tot ce am gasit este ca poti sa ridici de acolo in orice zi 24/7! Dar despre program de livrare n-am gasit!
Am făcut o comandă pe siteul sinsay, am intrat să văd ce se mai întâmplă cu comanda și îmi scrie,, expediată" de 3 zile.Ce înseamnă asta?
Salut, o întrebare rapida. Dacă am dat comanda la oftalmologie de niște ochelari și as vrea sa anulez comanda ca să schimb ramele, dar nu și de lentile, ca să aleg altele în schimb, este...? (mai mult)
Buna:) Dacă îmi comand ceva de pe AliExpress și Alex cel mai rapid transport in cât timp vine?
Daca dau comandă de pe ebay Germania iar eu stau în Germania, curierul imi lasa coletul la ușă ca postasul sau ma suna ca si un curier ca sa ies la poarta sa ridic coletul? Asa e sin cazul amazon ...? (mai mult)
Ce fac daca un colet de la eMAG care trebuia sa ajunga la easybox, sta in "predat curierului" de cateva zile? S- a mai intamplat asa, sau poate nu mai stie sistemul de pachet unde e si spune ca e ...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva de pe SHEIN? Vine prin posta sau curier? Multumesc!
Salut. Știe cineva dacă site ul nike-romania.com este de încredere?
Salut! A făcut cineva precomandă de iPhone 13 pro Max? Cât timp se așteptă? Pe la Flanco/Altex cică îți zic la casa că 2- 3 săptămâni, dar au clienți care stau si cate 6- 7. Merci pentru ...? (mai mult)
Salut site ul housesport este real? Articole reale?
Fan courier lucreaza in weekend? ieri mi-a plecat un colet din cehia si am primit pe gmail ca a plecat din praga la ora 8 40 seara, iar azi banuiesc ca ajunge in tara, sunt sanse sa mi ajunga maine?
Coletele trimise prin EMS (express mail service) ajung la oficiul poștal românesc? Aștept un pachet din SUA și vreau să știu unde va ajunge.
Ca partener de brand, unde sau cum aș putea împărți cataloage de produse? Un loc special pentru sala de mese nu am (la servici), prieteni de încredere nu am, nu pot să le las nici prin parcuri,...? (mai mult)
Aveti idee daca exista o aplicatie/extensie sau ceva care iti spune cand sunt la reducere produsele pe care le- ai pus? De exemplu: selectez 15 produse si primesc o notificare / un email cand ceva e la...? (mai mult)
Din ce magazine va cumpărați haine?
Salut! Se apropie Crăciunul și revelionul și cam știți ce vreau să întreb, unde pot găsi petarde? Prin Tulcea
Salutare, mi- am cumparat un produs de pe Media Galaxy (comandat de pe site si platit ramburs) si sunt dezamagit de el, nu a venit defect dar nu e chiar ce ma asteptam, daca vreau sa dau retur va veni...? (mai mult)
Nu mi- am comandat vreodat nimic de pe un site. As vreau sa dau comanda de un telefon si nu stiu clar cum se face. Adica gen intri pe site si scrii acolo datele personale si dupa suni si gen dupa cateva...? (mai mult)
Ma întrebăm dacă a comandat cineva de pe ro.outletshop2021.ru Vreau sa știu dacă e sigur și pot sa dau comanda. Dacă cineva si- a comandat și imi poate spune o părere as fi recunoscătoare. Ms...? (mai mult)
Buna seara. Stiti cumva un magazin de unde as putea sa cumpar un breloc cu busola mai frumos? Vreau sa- l dau cuiva si sa nu fie chiar ultima ieftinatura. A și să pot intra in magazin sa- l iau, nu ...? (mai mult)
Cum se procedeaza cand comanzi ceva din Danemarca sau Olanda in Romania? Sunt mai multi curieri care preiau comanda? Sau in fiecare tara pe care o tranziteaza o preda altui curier? Poate imi explica...? (mai mult)
In cat timp v-au ajuns comenzile de pe factcool?
Salut TPU. As vrea sa îmi iau cardul de la Joom, ce ziceți? Este teapa sau nu? Dau Funda!
Daca pun un colet prin olx la fan curier catre un cumparator, uit sa pun ramburs de 500lei si cumparatorul plateste doar 25lei transportul si tine produsul, mai am ce sa fac sau a fost greseala mea?
Am și eu nevoie de 100 de globulețe colorate, tip capsule (care se desfac, pentru a pune o mică surpriză), cum sunt capsulele de la oul Kinder. Are cineva idee unde aș putea găsi așa ceva?
Salut TPU. Am văzut că poți lua cardul de la Joom,cardul special Joom,Sunt pe aici oameni care au luat acel card? Daca da, merita? Dau Funda!
Bunaaa, am nevoie de ajutor! Am 12 ani și vreau un iPhone xr (va rog sa nu spuneți ca sunt prea mica pentru un telefon ca acesta și ca îmi storc parintii de bani de acum deoarece nu vreau sa le cer...? (mai mult)
Salut, stateam pe Instagram si am vazut o reclama la acest site care pretinde ca vand produse originale dar preturile sunt foarte mici. Oare este cineva care stie ceva despre acest site sau a...? (mai mult)
Buna! Unde pot gasi trandafiri criogenati pe comanda, adica sa poata avea trandafirul combinatia de culori pe care o vreau si anume galben si mov? Multumesc
Https://www.amazon.com/914- 4136- 105- Module- Infineon- Chip- 9665/dp/B075FBGTG9 https://www.ebay.com/p/18041872213 Poate sa imi spuna cineva un site din Romania unde pot gasi asa ceva? Si care...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe eMAG si am scris numarul gresit si nu raspund ce se intampla?
Ca sa intru in restaurantele de la MC sau KFC din afara mall-urilor am nevoie de vaccin?
Buna ziua, daca detin un card de cumparaturi cu o anumita suma pe el si îmi doresc un produs care depășește acea limita, îl pot achizitiona? Sau pot sa depun eu diferenta pe el și sa plătesc ratele...? (mai mult)
Salut! Mă interesează sa cumpăr un apartament in Cluj si nu ma pot decide intre zone, eu nefiind clujean. Ar fi zona de intrare din Borhanci, zona Iris si zona Podului Portelanului. Ce sfaturi imi...? (mai mult)
Bună TPU! Am o nelămurire în legătură cu o comandă făcută prima dată pe Media Galaxy. La secțiunea "comenzi" îmi văd comanda, doar ca acolo unde scrie codul awb nu îl dă da pe cel corect,...? (mai mult)
Salut, am comandat ceva de pe eMAG sambata noaptea la ora 1.30, de dimineata la 7 imi arata pe site ca produsele au fost predate curierului iar la 12 40 imi arata ca produsele sunt in depozit, asta fiind...? (mai mult)
Salut TPU, caut sa îmi cumpăr hanorace și tricouri anime. Am vrut de pe joom doar ca prefer ceva fără plata online dacă as găsi. Știți ceva site- uri din România? Probabil ca nu am sa găsesc...? (mai mult)
Am primit azi un mesaj de la sameday cum ca mi-ar ajunge azi un colet, insa e duminica. Oare lucreaza si duminica sau e o greseala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!