Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cunoașteți o haină elegantă, pe timpul rece, care are multe buzunare pe interior și pe dinafară?
De unde poti sa cumperi bucati de piele? Ca cea folosita la holstere, portofele, curele!
Buna TPU! Am dat o comanda pe Stradivarius care imi va ajunge in magazin, nu acasa. Cam in cate zile ajunge? Thx
Unde pot gasi playstation 5 la pret normal?
Salut. De unde as putea comanda tricouri de bărbați însă cu maneca scurta, gen, mai scurta decât normalul tricourilor, care sa vina doar puțin peste umeri?
Hei TPU, aș vrea să cumpăr o sfoară groasă spre foarte groasă și rezistentă. Să nu pățească nimic la ploaie, vânt/viscol sau ninsoare. Vreau ceva bun să întind rufele pe ea și instalația...? (mai mult)
Bună TPU! Puteți să-m recomandați niște firme bune care se ocupă cu fabricarea de mașini de spălat?
Buna seara, recent am comandat ceva ce e trimis prin fedex, ieri am primit un email care imi cere multe lucruri ca sa poata coletul sa treaca de vama. Cum obtin EORI fara sa platesc vreo compania dubioasa...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa va intreb daca se gasesc cheetos la carrefour? Am auzit si vazut la unii ca cica se gasesc... Eu sunt din Arad si nu stiu daca au adus pe aici...
Primesc 20 de notificari pe zi de la eMAG in care imi spune sa incerc genius. Daca intru in aplicatie nu scap de reclamele la genius. Au marit pretul transportului si la posta si la showroom ca sa faca...? (mai mult)
Aveți recomandări de scaune pentru calculator? De preferat sa fie pe roti, rezistent și la un preț accesibil. Lăsați link. Mulțumesc
Buna! Stie cineva vreun cod de reducere la vgeneration? Pe net nu am gasit niciunul valabil...
Hei! Dacă trebuie sa primesc un colet și nu am primit încă awb-ul de la firma de curierat poate veni? Sau trebuie neapărat să primesc awb-ul înainte?
Bună TPU! Aș vrea să cumpăr o mașină de spălat. Am avut una BEKO, iar după 2 ani a început să aibă probleme, având în vedere că a fost și forjată la greu se explică. Aveți ceva recomandări?...? (mai mult)
Buna. Am dat azi o comanda pe fashiondays si am platit cu cardul. Am card la bt. Vreau sa anulez comanda, in cat timp imi intra banii inapoi?
De ce anul asta s au vândut produse asa ieftine de Black friday, adică romanii au cumpărat chestii foarte ieftine? Chiar dacă numărul de comenzi fata de anul trecut a crescut. Ma uit pe aici ...? (mai mult)
Ati cumparat vreo carte de pe Okian? Ce experienta aveți cu comenzile de pe acest site?
Ce pot sa fac daca am trimis un colet prin fancurier, acesta a fost ridicat, dar astept de peste 3 zile sa imi vina rambursul si nu stiu cum sa aflu cat mai dureaza?
Ce mizerii va mai luati de black friday? N-am gasit nimic avantajos la eMAG si-s frustrata.
Buna! Pur si simpu in weekend- ul asta voiam sa ma duc in mall, dar nu am vaccin- ul facut. Trebuie neaparat sa astept pentru certificatul verdeo saptamana dupa ce imi fac vaccinul sau as putea intra...? (mai mult)
Sunt site- uri care chiar au reduceri pe bune? Adica nu reducere din pretul lor neaparat ci reducere din pretul care se practica pe piata in mod normal. Ca am impresia ca majoritatea ne iau de fraieri....? (mai mult)
De ce acești curieri din clipul de mai jos își permit să arunce așa cu coletele, știind că riscă să deterioreze ceea ce se află în interiorul lor? Nu le e teamă că vor fi concediați? Văd...? (mai mult)
Hei! Ce stiti despre about you si plata ramburs? Daca imi comand ceva si aleg aceasta metoda de plata inseamna ca imi va aduce curierul coletul si voi plati atunci cand il ridic, la adresa mea? Sper ca...? (mai mult)
Salutare! Va rog sa îmi recomandați o tableta grafica pentru începători sa fie cuprinsa între 0 și 300 lei, doresc sa o folosesc în Adobe Photoshop cs6 și alte programe.
Salutare, am nevoie de putin ajutor din partea voastra cat mai repejor daca se poate. Am facut azi dimineata o comanda de pe ekopiro, dar intre timp m- am razgandit sa o mai iau, pentru ca am inteles...? (mai mult)
Fan curier livreaza si sambata?
Este siteul escapesport.ro legit? Am incercat sa caut mai multe informatii despre site si nu prea am gasit nimic. Vreau sa stiu daca cumpar ceva de pe site imi vine produsul original.
Bunaaa, deci vreau sa command si eu de 500 lei de pe shein si mi- e frica căci imi ia bani degeaba si nu mai vine comanda, imi spuneți va rog daca hainele sunt de calitate si daca vin acasa, livrează...? (mai mult)
Buna seara! In cât timp ajunge o comanda de haine de la Reserved in București? As avea nevoie pana vineri de aceasta comanda și nu știu dacă ajunge pana atunci dacă dau in seara aceasta comanda. ...? (mai mult)
Whiskey Jack Daniel's de pe Emag e original? Sau ma rog nu doar de pe Emag si din magazinele din Romania?
Salut, as vrea sa aflu daca mai sunt in Romania cardurile acelea prepaid (giftcard) de la Visa sau MasterCard, pentru că m- am documentat o oră și am aflat doar că la BCR nu mai sunt, in rest nu...? (mai mult)
Daca vreau sa comand de pe AliExpress niste obiecte mari nu îmi vin la posta nu? Pot sa le primesc direct acasă cumva?
Salut! Ce cofetărie mai ieftină cunoaşteți în Cluj-Napoca pentru a livra tort personalizat de peste 1kg? Vă mulțumesc anticipat!
Cate bomboane sunt in cutia,, fine pralines assortment"de 400g de la Katy? Va rog e urgenttt!
Am o întrebare și am nevoie de răspuns urgent. Dacă cumpăr un paysafecard de 25 de lei trebuie sa plătesc mai mult decât valoarea lui? Nu am mai cumpărat paysafecard- uri pana acum și vreau sa...? (mai mult)
Buna! Ce site cu brățări/inele din aur/argint Cunoașteti?
Unde pot gasi elastice de facut bratari in Sibiu? Dau funda
Heii:)...Avand in vedere ca vine craciunul si mos Nicolae, habar n- am ce sa ii iau iubitului meu...Am cateva idei pentru craciun, dar ce as putea sa ii iau de Mos Nicolae, nefiind atat de semnificativa...? (mai mult)
Aş dori să cumpăr un set de ceai într- un stil pur românesc, vreau să- i fac un cadou cuiva peste hotare care începe să fie pasionată de Romania. M- am uitat puțin pe google image, dar nu ...? (mai mult)
Am nevoie și eu de ajutor cu ceva. Am pus o comanda pe Ekopiro și au trecut aproape 3 săptămâni fără sa primesc vreun semn de la ei. Cat timp ar putea sa mai întârzie comanda din experientele ...? (mai mult)
Bună TPU, aș dori să pun o întrebare. Vreau să fac o comanda online cu cardul doar că în momentul în care introduc numărul cardului îmi spune că este incorect existând litera "b" în acest...? (mai mult)
Puteți să vă logați pe PaysafeCard? Pentru că mie nu îmi merge!
Vi s- a întâmplat atunci când ati cumpărat o pâine sa fiți serviți fără ca vânzătorul să folosească o protecție pentru igienă? Având în vedere că și încasează banii, nu cred ca e...? (mai mult)
Aş dori să cumpăr ceva la comandă, dar este mai greu de descris. Este undeva în România unde se fabrică decorațiuni din sticlă după orice preferință poate avea o persoană/client normal, ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am si eu o problema cand vreau sa cumpar ceva online si accept tranzactia imi zice sa solicit cod sms la pagina 3D secure, puteti sa- mi dati o idee ce vrea sa insemne asta(din cate stiu...? (mai mult)
Până la urmă când e adevăratul Black Friday în România?
De unde pot cumpăra branturi (tălpici înălțători) în Rm Vâlcea?
Salut TPU! Exista în magazine absint la 70%? În magazin (fizic) nu comanda pe de internet, dacă știți și ce magazin... Va rog
Bună! Ce restaurante sunt prin București cu livrare la domiciliu, unde pot plăti online cu cardul Sodexo sau la livrare?
Sunt originale produsele de pe epantofi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?