Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Unde gasesc, in Bucuresti, un magazin cu mai multe tipuri de inele de argint vintage?
Salutare. Ce parere aveti despre site- ul de ceasuri si accesorii www.timestore.ro? Ati cumparat de la ei? As vrea sa stiu, in primul rand, daca ceasurile lor sunt originale. Sunt mult prea ieftine...? (mai mult)
Buna.Am dat o comanda de pe un site in care nu pot anula comanda.Le-am scris pe email dar nu am primit niciun raspuns..Ati mai anulat o comanda cand a venit curierul acasa? Cum ati procedat.
Cu ce vine Ups in România si trebuie sa ii arat buletinul curierului când vine cu vreun pachet?
Salut! Vreau sa imi cumpar un pc si sunt in Irlanda, vad aici pe site-uri ceva numit VAT ma lamureste si pe mine cineva? Daca cumpar fara ce se intampla?
De unde pot sa cumpar funko pop in Romania?
Salut. Am un colet de pe Ali de 4 usd. Pe Ali imi apare ca a ajuns la posta, dar nu am primit niciun mesaj cum primesc de obicei ca a ajuns. Pe Ali spune ca a ajuns pe 20 octombrie in Romania. Daca ma...? (mai mult)
Salut TPU! Acum o saptamana am comandat ceva de pe site ul Altex, comanda a fost facuta fara cont, am bagat direct datele, as dori sa returnez produsul dar nu stiu cum, daca aveam cont era mai usor. Un...? (mai mult)
Bună ziua. Știe cineva ce fel de card îmi trebuie sa sa comand de pe site- uri gen Aliexoress, Alibaba etc, sau online. Ca nu am avut niciodată, nu ma prea pricep. De la ce banca este mai ok....? (mai mult)
Ce branduri romanesti de streetwear știți?
Exista vreo data fixa cand Black Friday incepe in Romania? Gen in amploare, nu la 2-3 firme. Unii spun ca in 12, altii in 19 etc.
Îmi puteți recomanda un aparat de vidat alimente?
Ce părere aveți despre siteul petarde.eu?
Bună seara! Îmi poate spune cineva sau sa-mi dea o idee de vreun magazin online de unde as putea procura bijuterii de argint, reale, cu stanta? Caut o brățară de argint pentru bărbați
Au aparut taxe vamale noi pentru produsele cumparate de pe amazon.com? Din iulie anul acesta stiu ca s- au introdus taxe vamale pentru pachetele ce ajungeau din afara SEE, am patit- o de a trebuit sa ...? (mai mult)
Salut TPU! Am comandat de pe Ekopiro si a ajuns comanda... Am luat Piccolo, Pirat Ko203 de la klasek cu catran roz inspre mov si Dum Bum nano Am fost sa testez cu un prieten petardele Pirat si pentru...? (mai mult)
Am cumparat din lidl un aparat de spalat cu presiune Parkside PHD 110 D1 si nu are acel borcan de spumare, imi puteti recomanda unul compatibil? sau daca exista original
Mobino este site de încredere de unde poți achiziționa lucruri?
Caut un nume pentru un cont de Facebook destinat vânzărilor de haine
Daca vreau sa comand ceva de pe Emag ce in mod normal ar trebui sa am 18 ani pentru al cumpara, trebuie sa arat la sosire ca am 18 ani?
Salut,stie cineva cum imi dau seama daca un site de sneakers ii vinde fake?
Cum cumpar un joc de pe Nintendo eshop cu un card de România?
Stiti vreun site de unde pot sa cumpar AIR JORDAN 1 MID SE PURPLE", adica sa fie de incredere site-ul si sa nu ma trezesc ca primesc teapa sau iau ceva fake-uri?
Buna, sunt artist tatuator, de cele mai multe ori scot imagini la xerox dimensiuni de a3 si mai mari. Ma gandesc sa cumpar o imprimanta pentru A3, dar sa o reincarc cu tus, fara sa cumpar cartuse ...? (mai mult)
Am făcut calculul la fan Courier sa vad cat m- ar costa livrarea unui produs, adică eu primesc produsul. Și îmi zice in felul următor: Cost km suplimentari : - 38 lei Cost greutate - 21 lei Cost...? (mai mult)
A comandat cineva petarde și artificii de la Fireshow? Trebuie sa am 18 ani sa dau comanda? Cât costa transportul? Cu ce firma de transport se livrează produsele? Rog sa răspundă doar cei...? (mai mult)
De unde as putea cumpara acest hanorac? (Pe joom am nevoie de card si nu am si vreau sa platesc prin ramburs) https://ibb.co/RcfqhD4
Pot sa returnez un PC de pe eMAG daca l-am cumparat acum 2 luni?
Ce fac dacă am greșit adresa pentru EMAG și vreau sa o schimb?
Am văzut undeva că se aplică taxe la curier daca coletul care îmi vine cântărește mai mult de un kg și dacă stau in afara orașului. Îmi puteți spune cum sa calculez aceste taxe adică cat se...? (mai mult)
Buna ziua, am dat comanda la eMAG duminica și astăzi am dat mesaj pe Facebook și mi- au spus ca produsul respectiv, adica un iph este in stoc la furnizor și ca așteaptă și ei aprovizionarea ca...? (mai mult)
Salut,știe cineva ce s-a întâmplat cu ekopiro? (Magazin online pirotehnice) Mai fac vânzări? A dat cineva comanda? Scuzați categoria!
O părere despre site-ul Brand Gsm? Vreau sa-mi comand un ceas de pe site și nu știu dacă e de încredere sau nu.
Dacă am comandat ceva pe şi am scris Email greşit internet primesc factură şi fizic?
Doresc să cumpăr de pe Emag un scaun Prologic Commander Daddy si e stoc epuizat, îl am salvat in coş si scrie:''stoc epuizat! - nu se mai află în oferta Emag''. Mai am vreo sansă să îl găsesc...? (mai mult)
Hey! Am o întrebare, pentru cine cunoaște siteul SHEIN. Mi- am comandat niște haine in valoare de 100 de euro. Problema este următoarea: când apăs pe "urmărire comanda"(track) imi arată ca acea...? (mai mult)
Bună ziua! Pot face un card de carburant pentru persoana fizica? Daca da, ce pași trebuie urmați? Ofer funda pentru detalii.
Cine are friteuza Air Fryer?(friteuza cu aer cald unde faci mâncarea fara pic de ulei prin intermediul aerului fierbinte) Ce mâncăruri faceți la ele sau ce mărci aveți? Eu am un Power Air Fryer...? (mai mult)
La peek and cloppenburg daca returnez produse imi da banii inapoi si ma pot duce sa-mi iau si din alte magazine sau trebuie sa ii cheltuiesc numai la ei in magazin?
Pot anula comanda de pe snikers industry online? Azi e vineri și știu ca nu lucrează nimeni
Hello! Unde găsesc un chioșc CEWE instant foto in Bucuresti? Am fost in 3 dm uri si degeaba :(
Cineva care a comandat de pe shein? Aștept păreri
De unde aş putea să cumpăr doar un cablu de încărcare pentru smartwatch Garmin Vivo active?
Salut, trebuie să am vreo vârstă minimă ca să ridic un produs dintr- un showroom eMag, cică trebuie să am 16 ani ca să- mi fac un cont eMag și să ridic un produs dintr- un showroom. Vreau să-...? (mai mult)
Cum fac unii oameni bani vanzand adidasi de firma (doar ca mai ieftini decat ii vezi in general)? Ei cum ii iau mai ieftini?
Unde as putea găsi curele gucci, lv, moschino. etc dar sa fie ieftine ( va dați seama că nu originale )
Bună va rog sa îmi răspundeți sincer la întrebarea mea... am o pereche de jordan max aura și am făcut greșeală de a i spala cu apa clocotita și cu periuța... nu știam ca de la apa clocotita...? (mai mult)
Parere fabify.com? E de incredere să comand de pe site? Vine ce e si in poza? Plata cu cardul e sigura?
Buna TPU! Am comandat o prelata auto de pe internet dar nu îmi convine deloc deloc …. Calitate jalnica și as vrea sa o returnez dar un pic s- a rupt intr- un colț dar foarte puțin… Se mai poate...? (mai mult)
Unde gasim haine moncler, gucci, dolce gabana, burbery care sa arate exact ca originalele dar sa fie ieftine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!