Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
La eMAG easy box cum se plătește? Iti da un cod? Are slot de bancnote sau cu cardul?
Știe cineva site-uri cu haine fake? Care sa livreze rapid in România... Vreau sa le cumpăr pentru mine, sa nu creadă lumea ca vreau sa le vând drept originale...
Daca am dat o comanda pe Altex azi la 11:00 dimineata, cand imi vine?
Cat sunt taxele vamale pentru colete din afara Europei? (China/SUA) Depinde de costul produsului? Aveti idee cat ar fi pentru un produs de 1000$? Mersi.
Cu ce parfum dau cei de la vagabond studio pe haine (cine a lucrat acolo sau cunoște)? Am comandat ceva haine de la iei și mirosea parfumul de pe ele excelent...
Cât costă o râșniță?
Salut TPU! Am Cumparat de pe eMAG un stylus de care nu sunt mulumit la 55 de lei cu tot cu transport. Aveti aici link- ul de la produs daca va intereseaza: https://www.emag.ro/creion- stylus- pen- optim-...? (mai mult)
Salut, TPU! Am vrut ieri sa imi comand un hanorac de pe aboutyou, insa cand am plasat comanda am selectat din greseala plata cu cardul, in loc de ramburs, asadar am anulat- o si apoi am vazut ca nu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre IDM, Dragonul Roșu? Au haine calitative? Mulțumesc!
Doresc un site pentru mobilă. Sa fie un site serios.
Bună seara. Pot găsi la dedeman paleta cuva pentru masina de spălat? Gen chestia asta https://www.emag.ro/paleta- cuva- masina- de- spalat- indesit- lex7642659/pd/DSN642BBM/?X- Search- Id=194f893ccff4d0af9c70&X-...? (mai mult)
Pentru București, ce firma de livrare la domiciliu recomandați? Ma refer la cele care îți fac cumpărăturile din magazin și ți le aduc acasă. Sunt izolata doua săptămâni
Buna, a cumparat cineva de pe best secret? Sunt produsele ok, vin la timp?
Buna ziua, am nevoie de idei de cadou pentru iubitul meu ca am ramas fara idei.
Ce magazine cu tigari elecronice sunt in Onesti? In afara de loto.
Stiti vreun site de unde pot cumpara o perna cu logo bmw?
Salut! Mai stiti alte coduri de reducere la About You? Il stiu doar pe CS-KYWDNA care are -10% reducere.
Buna! Știe cineva dacă mi se suspenda contul de etsy in momentul in care îmi pun alt card la payment acesta nefiind al meu?
Salut, vreau sa achizitionez si eu niste Nike Jordan Mid 1 Brushstroke, dar nu gasesc pe nici un site de incredere, am fost prin cluj in Iulius Mall si in Vivo dar nu am gasit, aveti vreo idee cum ...? (mai mult)
Salutare! Ma gandeam sa achizitionez niste petarde puternice pentru revelion si am gasit un site pe nume pyroshop.ro. Am vazut ca vand cobra 8 pe bucata si ma intrebam daca sunt originale. Daca a cumparat...? (mai mult)
Salut! Ați comandat vreodată ceva de pe dedeman.ro? E de încredere?
Salutare. Știe cineva un site de unde as putea comanda veste de bărbați însă lungi? Mersi anticipat!
De unde merita cumparat laptop? Altex sau eMAG? In referinta la garantie etc.
Buna. Am cumparat zilele trecute 2 hanorace din New Yorker si as dori sa schimb marimea la unul dintre ele. Produsul pe care vreau sa il schimb inca are eticheta. Problema este ca am platit cu cardul si...? (mai mult)
Buna. Deci am plasat o comanda, am optat pentru plata in rate. La informatii am citit ca la introducerea nr de card voi avea optiunea de a alege nr de rate, in caz contrar voi primi un mesaj in urma...? (mai mult)
Vreau sa ma duc in mall sa- mi iau niște haine si vreau sa fac plata cu cardul, e primul meu card, n- am mai platit niciodata cu cardul, cum fac daca ma pune sa pun cardul pe acel POS, il introduc...? (mai mult)
Salut! vreau sa dau o comanda si treabuie sa vina prin posta, faza e ca nu vreau ca parintii mei sa stie de asta, ce ar trebui sa fac?
Daca un colet este trimis pentru sambata, cei de la firma de curier au o ora stabilita pentru trimitierea coletului sau trimit ei la ce ora au chef in ziua respectiva?
Buna TPU! Ce se intampla daca comand ceva prin eMAG, selectez livrarea prin curier, platesc online cu cardul, dar ma răzgandesc si vreau sa anulez comanda, primesc banii înapoi?
Cand comanzi ceva de pe OLX, trebuie sa arati buletinul sau sa semnezi ceva?
Buna, A cumparat cineva alimente de pe siteul Doraly sa poata dpune din experienta daca totul a fost ok?
Cine și-a comandat produse cosmetice vreodată de pe Site ul MAKE UP RO? În cate zile lucrătoare (luni-vineri.). Au sosit produsele la voi!?
Salut! Are cineva idee unde as putea gasi acest hanorac? Nu-l gasesc nicaieri! : https://we.tl/t-FMFhclFhbZ
Stie cineva de unde pot gasi tricou ca al fetei din acest clip? https://youtu.be/FGugMfB4RIw Sau macar niste siteuri unde au tricouri cu maneca pana la cot, mersi, funda.
Pareri despre DOMI- TEX ..Magazin cu produse pentru dormit (fete de perne, de cearceaf plapumi). Am înțeles ca au cu desene animate, echipe de fotbal, jucători de fotbal etc. A comandat cineva de...? (mai mult)
Hei TPU. Newegg.com livreaza in Romania?
As dori sa comand de pe eMAG dar se poate sa il livreze la posta nu la eazybox? Pentru ca o sa fiu plecat si nu pot sa il preiau de la curier.
Vreau sa comand o jacheta de pe un site din US. Trebuie sa pun adresa in engleza sau se poate si in romana?
Salut, știți unde pot găsi cercei magnetici in Brașov și cam cât ar costa? Multumesc dau funda :*
Intrebare adresata fetelor, vreun magazin care vinde aceasta nuanta de gri? https://www.google.com/search?q=oja+ gri&client=ms- android-...? (mai mult)
Salut! Știți de unde pot cumpara un vapy fara nicotina, tobacco etc? Dar nu din magazin online
Salut. Cand incerc sa cumpar ceva de pe play store imi cere sa imi confirm identitatea am incercat cu parola si cu pinul cardului dar nu ma lasa, va rog sa imi raspundeti la intrebare.
A comandat cineva de pe s- mania.ro? A venit produsul dorit, în concordanta cu produsul de pe site și în stare buna? Vreau sa îmi iau o lampa ( https://s- mania.com/v1/ro/proiector- led- galaxylights/?gclid=Cj0KCQjw-...? (mai mult)
De unde se ia husă popit redmi 9? Pentru o fată mică. Fundă.
Ce părere aveți despre FashionDays? Articolele Vestimentare sunt de calitate?
Salut! Ati avut experiente in ultimele luni cu FedEx sau DHL? Evident, pentru colete venite dinafara tarii, dar, voiam sa stiu cat si cum stau lucrurile pentru plata unei eventuale taxe la primire colet...? (mai mult)
Salut! Am un card pentru bonuri de masa de la locul de munca, card Dejun. Cum pot sa plătesc cu telefonul când nu am cardul cu mine? Mulțumesc, anticipat! Ofer funda.
Bunăăă! Îmi poate recomanda cineva un site de încredere de pe care pot comanda cărți în limba spaniolă și să le pot plăti în lei în loc de dolari, euro etc? :))
Ce SH uri de top sunt prin Constanta? Hainele vintage ma intereseaza in mare parte. Cunoscatorii stiu ce spun, din ce am vazut pana acum am dat numai de aprozare cu haine pentru batrani cu...? (mai mult)
Salut, daca comand haine de pe acest site "https://www.bershka.com/ro/b%C4%83rbat-c1010193133.html" o sa imi fie livrate acasa? Sau este predare personala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!