Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Daca am comandat un mouse de la eMAG şi am ales ca modalitate de livrare poşta, pot să ridic coletul cu buletinul la sediul poştei dacă nu am vârsta de 18 ani? Este prima oară când ...? (mai mult)
A cumparat cineva cursuri de pe domestika? Am incercat sa cumpar dar cei de la banca mi-au zis ca nu e un site atat de safe.
Cand este black friday la Cel.ro in 2021?
Salut TPU, am si eu un pachet din China care e in acest moment la BSI Bucuresti, din ce am citit pe net isi bat joc de pachete si unii asteapta dupa ele mai mult de 2 luni sau nu le mai primesc deloc,...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva de pe Cel.ro? Voiam sa îmi dau comanda de ceva, dar am auzit prin review-uri ca nu prea ar fi o firma serioasa si ca multi au cam luat teapa cu produsele! Ce părere aveți?
Hei TPU. Bună ziua. Am și eu o întrebare la voi. Doresc să îmi achiziționez un Tuner TV (USB 2.0) de la Hope. Aș dori să știu mai multe despre acest model. Pot vedea și canalele codate cu ...? (mai mult)
Gasesc vape in veranda?
Un site de unde pot cumpara ochelari de vedere ieftini?
Unde pot găsi husă popit pentru Xiaomi redmi 9?
Produsele electrocasnice de genul: frigidere, televizoare, mașini de spălat, cuptoare, etc. sunt testate în fabrică înainte să fie puse spre comercializare? Întreb asta, deoarece unii cumpărători...? (mai mult)
Hello TPU! Am o intrebare mai complicata, sper sa ma fac inteleasa. Am o sticla de apa mai "unica". Este vorba despre o sticla de apa Poiana Negri, dar care are un defect de fabricatie. Aceasta are...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat o pereche de af1 high de pe stockx si ma suna aia de la DHL ca vine din Canada, dupa imi trimit un email de 7 pagini cu info despre taxe vamale si legi europene, vreo 8 documente...? (mai mult)
Buna! În luna martie, mi- am achiziționat un telefon în 18 rate de la Emag, având asigurare și casco. Oare îl pot schimba cu altul, mai scump decât cel pe care îl am acum și sa măresc rata,...? (mai mult)
Hei TPU,am nevoie repede de niște site-uri cu haine ieftine, până în 30 de lei,dar să fie și ok, vă rog!
Salut. As vrea sa ma ajutati, daca se poate, cu un site pentru aceste bluze. Sunt de bărbați. As vrea sa comand pentru ca mi plac mult! https://ibb.co/SQ3PDW0
Buna, TPU! Pentru cunoscatori, as vrea sa va intreb daca stiti unde se gaseste salamul vegan uscat sau afumat de la Iezeress. Stiu ca exista online, dar as vrea sa-l cumpar dintr-un magazin fizic
Salut, pentru 'fumătorii' de țigară electronică, știți de ce in maxim 5- 10 min rămân fara lichid? Ies in pauză la liceu cu tank- ul full si când ajung în clasă e gol. Am un tank de 3, ...? (mai mult)
Cat credeti ca va costa consola Xbox Series S 512gb de Black Friday? Acum este in jur de 1500 lei.Credeti ca voi reusi sa o cumpar cu 1000 lei de Black Friday?
Voi ati auzit de site-ul mumar.ro? E legit sau nu
Salutare, de curand am comandat niste casti de pe site- ul : https://ypoods.com/ crezand ca sunt seriosi si a facut cineva reclama pe Instagram un influencer ca sa zic asa insa nu vreau sa ii dau numele,...? (mai mult)
Imi recomandati si mie un site unde pot face un tablou cu harta stelelor sau harta stelara cu livrare rapida? Am vazut ca in general livreaza in 2 saptamani.
Bună,TPU! Ştie cineva unde pot găsi cutie muzicălă la care să personalizez melodia? Vreun site?
Vreau sa imi cumpar BMX dar am 24 de ani, 1.67 si 80 de kg. As putea sa-l folosesc la plimbari prin oras? Am mers odata cu unul si mi s-a parut super.
Salut, am cumpărat o tigara electronică de pe eMag, insa as vrea sa o returnez fiindca nu este pe 'gustul' meu, totodată aș dori și banii înapoi, se poate? În câte zile o mai pot returna?
Stie cineva unde pot afla coduri promotionale pentru bershka? Sunt o multime de site-uri ce pretind ca ofera coduri promotionale si de fapt voucherele lor sunt toate expirate.
Bună, am si eu o problema si nu știu cum sa o rezolv. De câteva zile aștept un telefon din Anglia printr- o firma de transport, vineri au plecat si duminica am întrebat dacă vor ajunge. mi s- a...? (mai mult)
Cand fac o comanda din China folosesc adresa mea sau a postei locale?
Buna, am cumparat o pereche de blugi de la bershka, dar imi sunt mari si as fi vrut sa ii returnez, insa nu mai am bonul fiscal. As putea macar sa merg in magazin si sa le cer sa mi- i schimbe? Mai ...? (mai mult)
Are cineva vreun cod de reducere pentru site-ul targulcartii?
Cum cumpar un produs in rate pe eMAG? De fiecare data cand adaug produsul in cos apare cu pretul intreg desi l-am adăugat din categoria ratelor.
Salut. Am aflat de curand de site- ul BabuSStyle care vinde jordani UA. Adica unauthorized authentic. Care sunt niste replici foarte bune ale Jordan. Mai stie careva si alte site uri LEGIT de haine / sneakersi...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea cumpara lumanari din ceara naturala de albine din Bucuresti?
Ati comandat vreodată produse de pe Domi-Tex? Ajung în termen de 7 zile lucrătoare cum scrie acolo!?
Salut, ce pot cumpara cu un voucher rabla altex? Nu vreau sa intreb in magazin :), dau funda
Salut. Vreau si eu sa-mi cumpar o pereche de bocanci in care sa nu intre apa si sa fie foarte caldurosi. Ce-mi recomandati?
Cand faci o comanda si vine curierul, ce trebuie sa-i arati?
Salut, exista "rezerve" pentru odorizantele de camera tip betisoare parfumate, betisoarele acelea care sunt puse intr-un recipient cu parfum? Un link? As gasi pe Emag?
Bună, vreau sa intreb ce se întâmplă dacă ai anulat comanda pe internet dacă și comanda a fost predată Curierul lui și expediată către mine? Eu sunt în situația în care am facut o comanda...? (mai mult)
Buna tuturor. As vrea sa organizez o petrecere pentru o fetita si ma gandeam sa iau de aici https://www.partymag.ro/articole- petrecere cateva articole ca sa completez cu ce am eu si voiam sa stiu parerea...? (mai mult)
Hei TPU, vreau să- mi achiziționez o stație meteo, cât mai precisă, cu cât mai multe detalii. Care dintre aceste modele este cea mai bună? 1. https://www.emag.ro/statie- meteo- cu- ...? (mai mult)
Când mă sună curierul, îmi vor pune câteva întrebări sau doar codul? (Am ales plata cash, adică la curier
A comandat cineva de pe site ul de haine Creative.ro? Îmi spuneți va rog cum sunt hainele sau daca sunt țepari
Am trimis un colet cu fan curier cu ramburs la destinatar, azi am primit mesaj ca fan la livrare comanda iar acolo scrie exact continutul care a fost trimis de mine, mentionez ca a fost ridicat coletul...? (mai mult)
Știți cumva nume de site- uri de haine care accepta plata online cu paysafe? Și cum se procedează la plata asta online cu paysafe? Practic îți vine coletul acasă dar nu mai plătești nimic, dacă...? (mai mult)
Bună ziua, am comandat o rochie de pe Wish și nu se potrivește mărimea si vreau sa o returnez(banii i- am primit înapoi). Problema ii ca nu am adresa unde sa fac returnez, am vb cu cei de la Wish...? (mai mult)
De unde îmi pot cumpara o pereche de pantaloni din fâș largi si jos stransi cu elastic? https://marketplace-images.asos.com/user/9ecc17cb-7e20-49b8-8889-5cb6df42124d_large.jpg
Salut! Am un cărucior pentru oamenii cu handicap, vreau sa il vand dar pe olx nu am primit nici un mesaj, aveti idei de site uri in care il pot vinde?
Am și eu o întrebare. Pot achita plata cu cardul de masă Sodexo dacă vreau să fac cumpărături din Jumbo?
De unde pot gasi sa imi cumpar haine in Romania ca cele de le nevstudio?
Salut! Site-ul LightInTheBox, e legit? Daca ati comandat ceva de pe el, in cat timp vi s-au trimis coletele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?