Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! A comandat cineva de pe Shein vreodata? Am vazut ca plata se face cu cardul inainte ca produsul sa ajunga.Multa lume a comandat de pe acest site fara nici o problema.Dar imi este teama sa platesc...? (mai mult)
Care e diferența (sau diferențele) dintre Coca Cola Classic și Pepsi Cola?
Buna, știe cineva unde pot găsi acei colanți scurți de ii porți pe sub rochii/fuste? Știți, e un fel de chilot doar ca se întinde putin si pe picior. Va rog am nevoie urgent!
Buna TPU, știți de unde aș putea sa imi cumpar un încărcător original de iphone, știți vreun site sau ceva? Nu sunt sigur care sunt originale. Menționez ca am iPhone 8 dar nu cred ca...? (mai mult)
Am primit un card cadou Douglas și unul Zara și nu știu ce sumă au pe ele. Cum pot afla?
Buna! Site ul docmartenbocanci.com/ docmartens-Romania este legit?
Salut, voiam sa stiu daca trialul gratuit de 3 luni de la eMAG se poate anula. Asta scrie pe site, , După 3 luni sau după ce ai epuizat cele 7 comenzi cu beneficii premium, cardul tău va fi debitat...? (mai mult)
Salut. Am cumparat un Apple watch luni din altex din magazin nu online. Pot sa ii fac retur?
Ceva site-uri de încălțăminte?
Salutare TPU! A montat cineva manetă schimbător pentru 10 viteze pe o bicicletă cu 3x9? Am tot încercat să găsesc o manetă de schimbător shimano deore/slx pentru 9 viteze, dar majoritatea...? (mai mult)
Bună! La ce magazin mai pot găsi înghețată Magnum cu nucă de cocos? Mulțumesc!
In urma evenimentului organizat de Apple in aceasta seara (14.09.21), magazinele Altex sau Emag vor face reduceri la produsele Apple? Stiti daca in anii anteriori au fost reduceri dupa un astfel de...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar o pereche de adidasi iar aceștia sunt ultimul in stock, eu dacă i-am băgat in cos, altcineva poate sa dea comanda înainte mea iar aceștia sa nu mai fie?
Ce este și la ce se folosește acest obiect? https://ibb.co/tQL802B
Salut! Site-ul adidasromania.com e legit? Am văzut acolo o pereche pe care o caut de mult dar nu stiu dacă e legit site ul
Merita sa dau 700 lei pe niște adidasi(nike 270), am 16 ani? Am strâns câteva zeci de milioane din alocație și parintii au zis sa- mi iau ce vreau, doar sa nu fie prostii. 700 lei nu e nici...? (mai mult)
Ce sa fac dacă mi-a rămas 1 euro pe cartela ce pot face cu acel euro?
Am auzit ca exista în Ghencea niște magazine cu mobila mai accesibila. M-ar interesa un pat de mijloc modern. Cine îmi poate spune pe unde sunt localizate aceste magazine?
Cum pot face plăți online cu un card ING Nederland? Când îmi cere datele,la numărul cardului nu pot introduce decât cifre, în condițiile în care numărul cardului meu începe cu "NL"
Stie cineva daca se poate da comanda de pe aplicatia carrefour si sa iti vina acasa produsele? Daca da, a mai facut asta cineva? In cat timp vine comanda?
Hei TPU, am mare nevoie de ajutorul vostru... vreau să comand niște bijuterii din India, dar problema este că nu asigură transportul în România. Știți oare vreo firmă de curierat internațional?...? (mai mult)
Am facut o comanda pe Pink Panda, dar am introdus o adresa de email invalida. Oare voi primi comanda sau trebuie sa fac una noua?
Am testat un tracksuit de polyester si ma mananca pielea, transpir in el. Il tai si il folosesc pe post de carpa... pe aliexpress se poate selecta varianta intre cotton si organic cotton. Ambele sunt ...? (mai mult)
Cine imi zice niste siteuri unde pot cumpoara softwareuri de 1.01 euro sau ceva de genul?
A cumparat vreodata cineva haine de pe Sinsay? As vrea sa imi iau un body insa eu in mod normal port S dar dupa masura de pe site ar veni M. Nu știu cat e de relevant asta deoarece am mai cumparat haine...? (mai mult)
Salut TPU! Am 14 ani si as vreau sa plasez o comanda pe eMAG prin easybox fara sa stie parintii.(Am un cont deschis la reiffeisen pentru minori - "card instant" pentru cine cunoaste). Stie cineva daca ...? (mai mult)
Stie cineva unde exact pot găsi in București incaltaminte nike air force 1 de dama? Singurul loc unde am reușit sa ii găsesc a fost pe aplicația nike și cu siguranța de acolo ar dura foarte mult...? (mai mult)
Cum anulez o comanda de pe cat mobile?
Daca vreau sa dau comanda de un produs care imi trebuie urgent, pot spune cuierului sa vina la o anumita ora? Ziua este deja stabilita
Pot returna o pereche de pantaloni H&M?
Buna! Am făcut o comanda pe un site dar am gresit numarul de telefon și am plătit cu cardul. Nu mi- au trimis confirmare pe email ca mi- au înregistrat comanda sau ceva. Le- am trimis email dar nu ...? (mai mult)
Dacă vreau sa cumpăr ceva de pe internet și sa plătesc cu cardul îmi cere cod pin?
Pot sa dau o comanda pe SHEIN de pe doua conturi diferite, dar cu același card?( sora mea are card dar are și ea cont pe SHEIN și a plasat câteva comenzi și ma gândeam sa îi folosesc și eu cardul...? (mai mult)
Buna ziua! Am observat ca pe olx sunt extrem de multe oferte la adidasi, de ex. jordan. Preturi de 300 de lei cand de fapt ei in magazin sunt 600, 700, 800 de lei. Am intrebat un vanzator ca de ce ...? (mai mult)
Este mai bine sa cumperi un Apple watch series 6 cu sim sau fără? Dau funda, plssss.
Bună! Am dat comanda de pe Shein zilele trecute și as dori sa știu cum ajunge coletul în posesia mea; il iau de la posta sau vine curierul? Mai trebuie plătite ceva taxe ca pe...? (mai mult)
Se poate plati la Mesopotamia cu card Edenred?
Salut, un site bun de unde poți cumpăra arome de narghilea bune și ieftine? Care sa aibă un gust bun și sa fie exact ca aroma pe care o descrie. Am 2 arome de la "ice rockz" și nu sunt bune deloc...? (mai mult)
Ar merge încarcatorul acesta pentru a21s? https://rounded.com/samsung-fast-travel-charger-2000mah-incl.-usb-data-cable-type-c-white-eu-bister-ep-ta20ewecgww.html
Pentru băutorii de rom: ce marcă de rom spiced recomandați? Aș dori să îi fac un cadou tatălui meu care este fan al acestei băuturi însă nu știu ce să aleg deoarece nu sunt o iubitoare a romului....? (mai mult)
Bună! A comandat cineva de pe acest site: https://www.manier.ro/? Aș dori să îmi achiziționez acest produs: https://www.manier.ro/gentuta- matlasata- piele- roz- prafuit- gf1908.html și vreau să...? (mai mult)
Știți de unde aș putea cumpăra o cană de cafea cu capac, reutilizabila? (din aia din bambus) - de undeva din Cluj- Napoca vreau, că am nevoie urgent pentru ziua unei prietene. Voiam să cumpăr...? (mai mult)
Stiti cumva daca produsele de pe epantofi.ro sunt originale in special adidasi?
Buna TPU! Poti cumpara telefon de pe flip in rate?
Ce părere aveți de Mall Băneasa?
Salut,stie cineva daca aleg plata la livrare la eMAG, pot plăti și cu cardul?
De ce produsele din benzinării sunt foarte scumpe, chiar și peste "magazinele de colț"? Prețul unui bidon de apă 500 ml în magazin este în jur de 1, 9 lei, la magazinele de colț este în jur...? (mai mult)
Se gaseste vopsea verde de par? Fara sa o iau de pe net
Un site de unde pot cumpara box set-ul de carti A Song of Ice and Fire (in romana).
Acum 3 zile mi-am comandat niste haine de pe Shein, eu mi-am pus adresa in română, contează?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!