Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Tocmai ce am comandat o comanda de 4 articole de pe H&M. Cand am intrat in cont la comenzi...practic imi aparea ca am doua pachete (pachetul 1 conținând doua produse si pachetul 2 restul). A MAI...? (mai mult)
De ce anumite mărci de țigări sunt populare și se vând bine iar altele nu? Pe ce criterii le cumpără lumea?
Buna TPU! Stie cineva unde pot cumpara inele ieftine de argint sau care au cristale? Multumesc
Salut, acum 1 luna soramea a dat up la viteza la internet la 1gb cu tot cu comanda de ruter dar de ruter a uitat sa il ia si l- a luat altcineva (deoarece ea nu s- a dus sa il ia) am mai data comanda...? (mai mult)
Salut, am fost azi în auchan și acolo au un sistem al casei de marcat mai diferit, adică trebuie sa plătești tu, am mers sa plătesc acolo, am plecat crezând ca e în regula și când ma uit ...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de arefam 200 fara reteta imi puteti spune va rog o farmacie de preferat sector 2? multumesc anticipat
Bună, Pot cumpăra în rate pe eMAG dacă sunt la patria bank? Dacă da, pe care opțiune trebuie sa dau : Raiffeisen Bank - Card eMAG Banca Transilvania - Star Card Credit Europe - CardAvantaj ...? (mai mult)
Bună, Pot cumpăra în rate pe eMAG dacă sunt la patria bank?
Ceva site-uri serioase sa imi cumpar hanorace?
Cum pot face ca pe EMAG chiar dacă un produs nu e disponibil când apare în stoc sa ma informeze imediat!? Un PC GAMING TOP!?
De ce nu merge site ul EMAG RO!?
Știe cineva cum sta treaba cu comenzile de pe Alibaba? De exemplu pot comanda ceva pe firma? Îmi vor da factura? Le pot vinde? Cât de mari pot ajunge taxele vamale? Va rog doar cineva care a lucrat ...? (mai mult)
Buna seara! Va rog frumos sa nu radeti de mine sau ceva)) Eu am marimea 50 la picior. Am 14 ani deci e o problema. Stiti de unde pot sa imi iau ceva adidasi de baschet? Adica inalti, eu joc baschet...? (mai mult)
Buna tuturor, ati vazut sa fie tampoane cu aplicator de plastic in magazinele Kaufland, Lidl sau DM? Am in zona magazine unde sunt doar OBuri.
Buna! Care a mai refuzat comenzi de pe site- ul epantofi.ro? Nu de alta dar eu mi- am comandat un ghiozdan, doar ca am comandat modelul gresit si as vrea sa refuz comanda atunci cand vine curierul.Ce ...? (mai mult)
Ce părere aveți de reclama de la Mega Image, cu ala care mușcă din roșie?
Spuneti- mi un laptop bun pana- n 4.000 lei. Ce înseamnă bun? Vreau sa încep sa învăț programare și vreau unul decent sa nu- mi sacadeze(și unul sa ducă și jocuri, dar din astea normale, gen...? (mai mult)
Salut,cat costa 1 kg de trufe?
Bună ziua. Știe cineva ceva despre siteul de parfumuri Matini Store? Pare puțin cam țeapă....Multe reduceri colosale. Cineva care a comandat de la ei deja?
Salutare! Am si eu o intrebare. Daca aveti cumva niste recomandari de siteuri de incredere de unde pot sa imi comand niste hanorace custom de tip anime/ahegao. Preferabil din Romania. Multumesc...? (mai mult)
Hello! Acum cateva zile mi- am comandat un ghiozdan de pe un site, doar ca mi- am comandat modelul de ghiozdan gresit si din pacate nu mai pot anula comanda deoarece a fost deja expediata.Intrebarile ...? (mai mult)
Stiți vreun site din România precum emmiol sau altele? Va rog, dau funda
Bună, vreau sa dau comanda de pe saitul stradivarius doar ca acolo doar cu cardul poti plăti și nu înțeleg, banii vor fi retrasi după ce finalizez comanda, dupa ce bag toate datele sau cand vine...? (mai mult)
Salut! Am vazut ca exista pe piata click pentru tigari de cumparat separat, intrebarea este de unde as putea cumpara direct?(nu vreau sa comand online si alte bazaconii) As dori sa stiu de unde cumparati...? (mai mult)
Buna! Mi- am uitat ieri o jacheta neagra cu chei in ea in iulius mall Cluj. Stie cineva daca exista vreun loc unde se duc obiecte pierdute, in afara de cel din fata auchan- ului, unde as putea incerca...? (mai mult)
O bicicleta buna buget :1000 lei?
Imi poate spune cineva cum comand ceva de pe site ul https://www.rock4u.ro/
Salut TPU, este cineva de aici care comanda de pe amazon? Vreau sa fac un retur către amazon doar ca ma blochez, nu știu cum înregistrez cererea pe site. Ei zic ca îmi rambursează suma de transport...? (mai mult)
Bună ziua, de ce nu pot adăuga 5 euro cu cardul visa de la raiffeisen? Îmi tot dă o eroare cum că datele cardului au fost blocate de către bancă.
Pui # pebune, gătit în fiecare zi în restaurantele KFC! De ce folosesc cei de la KFC în reclamele lor jargoane de gen : pebune? Eu știu că atunci când cineva îți zice pe bune, în seamnă ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe Joom? Plata se face ramburs la curier? Sau cu cardul?
Se mai confrunta cineva cu aceasta problema : astept mai multe pachete de pe alliexpress, am dat comanda pentru ele din iunie, iar unul dintre ele imi spune pe platforma ca a ajuns la posta acum o luna....? (mai mult)
Salut, stie cineva daca site ul collectioneonline.com este legit? Am mai avut reviews si oamenii nu prea aveau o parere buna.
Imi spune si mie cineva cum fac o comamda pe rocku4. Ro?
Cum se sterg review-urile de la cel.ro?
Salutare, ce site- uri de unde poți cumpăra produse la un preț mai bun decât în țară mai știți? Până acum am folosit AliExpress pentru că mi se părea cel mai bun, dar s- a cam stricat...? (mai mult)
Buna ziua! Am cumparat o mașina de cafea manuală de la Altex acum 2 zile, am facut o cafea și este sub așteptările mele. Dețin cutia originală, bonul și toate accesoriile. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Salut. Am un colet din Ungaria, care a intrat în România acum o săptămană. Prima oprire a fost la BSI Oradea, după care a ajuns la Cluj- Napoca (orașul unde trebuie livrat) la OPDC. Mă gândeam...? (mai mult)
Bună! Știu când eram mai mică aveam niște caluti mici. Sunt acoperiti cu puf și au coronite(nu știu dacă toți) cred ca cumpărai un pachet și nu știai ce primești, sunt mici, figurine și...? (mai mult)
Imi puteti recomanda va rog, un hosting romanesc, cu un raport bun calitate- pret? Ma intereseaza in special pentru gazduire Wordpress. Am fost abonat la Hostico, dar am renuntat, deoarece nu aveau...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare legata de Lensa, firma specializata pe ochelari. Mi- am achizionat acum circa 2 saptamani o pereche de ochelari iar astazi am zgâriat una dintre lentile destul de puternic,...? (mai mult)
Hello TPU! M- am trezit și eu astăzi cu un vibe foarte fain ca să văd că Emag mi- a anulat livrarea. Ce înseamnă de fapt livrare anulată? A fost să zic așa reprogamată sau anulată în...? (mai mult)
Hi TPU! M- am trezit și eu astăzi frumos cu un vibe fain numai ca să văd Emag că îmi spune faptul că Livrarea a fost anulată.Ce semnifică livrarea anulată? A fost anulată pe moment sau de...? (mai mult)
Salut! Am fost la Auchan sa cumpar mai multe produse, cate 22 de fiecare si la un produs mi-a batut 222 de produse, desi eu aveam 22, ce pot face?
Salut, unde gasesc si eu un magazin de unde pot cumpara spray-uri de grafitti in Cluj?
Salutate, a comandat cineva de pe Joom? Am auzit că coletele pleacă de undeva din Europa și ajung in Romania și nu mai trebuie sa plătești taxe la poștă + ajung mai repede. Așa este? Și...? (mai mult)
Salut TPU, am găsit un ceas fossil model fossil fs4775 și are bratara din metal(otel inoxidabil) neagra, sunt curios dacă aceste tipuri de "curele" rezista în timp gen dacă se zgarie, se decoloreaza...? (mai mult)
Salut, dacă am comandat ceva de pe un site din alta țara cu plata ramburs, atunci va trebui sa plătesc aici in euro sau lei?
Buna seara! A cumpărat cineva ceva de pe AlexPC? Sunt interesat de un calculator și este un preț măricel și nu vreau să mă risc. Ce ziceți? Piesele sunt minate? Sh? Mulțumesc anticipat
Buna seara, am cumparat o pereche de adidasi de pe olx de la un tip care avea mai multe anunturi unele si promovate (o sa intelegeti pe parcurs de ce zic asta) numele contului era shoes. Inainte sa dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!