Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Doresc sa fac un schimb de laptop cu cineva care este in alt oras. Intrebarea mea este, cei de la FAN Courier, asigura astfel de "tranzactii"?
Salut! Ați văzut prin supermarketuri cireșe? #Iasi
Am dat comanda la Carturesti de o agenda si am platit- o online. Faza e ca intre timp am gasit una mai frumoasa intr- o librarie. De pe site un pare ca pot sa anulez comanda. Cum as putea sa o anulez? ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare scurta, am dat comanda de niste creatina monohidrata de la genius nutritions dar vreau sa o anulez, am alta comanda sa vina in alta locatie, nu am optiunea de anulare am tot...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat să vă placă un telefon așa de mult, încât l-ați cumpărat a doua sau a treia oară, după ce i-a trecut vremea primului? Care este acela și de ce?
Noi de ce nu avem quarter pounder si variantele lui in lanturile McDonalds din Romania?
Imi poate spune cineva un site unde gasesc apartamente de vanzare cu 2 camere? Anunturile sa fie la zi si direct de la proprietar fara intermediar din toata Romania.Eu am gasit dar nu la zi de ex in urma...? (mai mult)
Salutare, am și eu o întrebare mai stupidă... M- am mutat de curând în oraș(am stat la țară până acum) și aș dori să comand ceva prin posta, dar nu știu dacă îmi vine acasă... Când...? (mai mult)
Ce căști Bluetooth să cumpăr care să se conecteze bine și să nu apară fel și fel de erori? Am Samsung A52, e mai bine să fie căști de același brand?
Pot face plati cu un cont de Paypal daca nu am cardul confirmat?
Bună TPU! Știe cineva de unde aș putea sa iau plușuri cu pisica aia Pusheen? Am luat acum câțiva ani de pe un site asiatic și îmi cereau la vamă de 3 ori prețul pisicii așa că am returnat- ...? (mai mult)
Hey lume. Am comandat o husa de telefon de pe catmobile. Problema e ca vreau sa anuleze comanda si nu stiu cum. Cine ma poate ajuta? Este urgent...
Ce părere aveți de firma de calculatoare SH https://www.giasistem.ro/despre- gia- sistem. În comparație cu interlink.ro? Recenziile acestora sunt cam dezastruose :)) Voiam sa iau o unitate de la...? (mai mult)
Dacă comanzi ceva mai mic de pe AliExpress îți vine in cutia poștala ps: am comandat un USB
Bună! Îmi puteți spune unde aș putea găsi o brățară de aur cu inel atașat în genul cum au arăboaicele? Am tot căutat și nu am găsit. Mulțumesc!
Buna TPU! Care este diferenta dintre bascheti, tenisi si vansi? Sau sunt acelasi lucru?
Unde as putea gasi pantaloni evazati pentru barbati, ca astia? https://postimg.cc/sQPN6JqH
Imi recomandați, va rog, niște siteuri de haine faine (mai mult elegante) și ieftine. Spre exemplu: anasofia, tessa… Mulțumesc!
Heyy. A cumparat cineva de pe DressLily? Sunt taxe de livrare in Romania, mari? Pe site preturile sunt in dolari deci cred ca din SUA livreaza. Preturile sunt destul de ok doar ca nu stiu. Cum o sa imi...? (mai mult)
Salut, din ce am inteles daca comanzi de pe eMAG scaun de tip gaming nu iti este livrat acasa. Este Adevarat?
Salut, daca comand de pe amazon in Romania, imi ia taxa la transport cat scrie sau este mai mare?
Am cumparat un gift card de 5€ de la un aparat QIWI si mi s- a spus că vor veni instrucțiuni pe email (l- am verificat de vreo 5 ori) Astept de 3 ore si nimic. Pot altceva sa fac ca sa imi între...? (mai mult)
Bună! Vreau sa ii cumpăr cadou online iubitului meu, parfumul Kenzo. Pe cine site îl pot gasi la un preț neexagerat dar sa fie si original?
Salut.Pentru comenzile de la eMAG poti primi pachetul respectiv cu plata ramburs prin curier sau la acele EASYBOX.La acestea din urma se poate plati si in numerar sau doar cu un card?
Unde gasesc niste hanorace cu guler horn si sa fie reglabil? Cine imi da niste siteuri?
Daca achizitionez de pe Amazon un produs din strainatate(Spania), cum vine de obicei, il trimite la posta sau vine curierul, la voi cum a fost? Si cu cat timp inainte te anunta ca vine, pentru a stabili...? (mai mult)
Care dintre aceste doua site-uri e mai de incredere, GSMnet.ro sau MobileTuning.ro?
Stie cineva vreun magazin din Bucuresti care vinde pasta de zahar pentru epilare? Nu prea se gaseste, iar in dm nu am gasit.
Buna dimineața TPU! Săptămâna trecută, Vineri mai exact am făcut o comanda pe Answear.ro, totul bine și frumos pana aici, ideea este ca o făcusem pe numărul bunicii de telefon iar telefonul...? (mai mult)
Stie cineva unde găsesc un magazin FIZIC unde sa gasesc haine și accesorii tip militar? Tricouri camouflage sau mai ales pantaloni sau șepci. Nu online va rog. Si a doua întrebare, cam cât costă...? (mai mult)
Buna TPU! Îmi puteți recomanda siteuri unde sa gasesc converse mai accesibili la preț?
Bună ziua, Doream să întreb dacă știe cineva dacă toate magazinele METEO sunt la fel de mari peste tot. Căci cel mai aproape de Vâlcea sunt cel de la Pitești si cel de la Craiova dar nu știu...? (mai mult)
Am nevoie de un răspuns. Ce pot să îmi iau de la nike de de sub 100 de lei imi puteti orice.
Deci, am comandat un lantisor din argint 925. De la moreas de pe Facebook. Și voi credeti ca e adevarat? Argintul ala? Adică, când vine curierul ar trebui să am un magnet la mine si sa desfac cutiuta...? (mai mult)
Buna! Curând am achiziționat produse de pe site- ul Bella Trends, un site worldwide, care mi- a apărut ca și reclama pe Facebook, cum că toate produsele sunt gratuite si plătești doar transportul....? (mai mult)
Fratilor, fiți atenți. Stiu ca nu e categoria potrivita, dar am nevoie de raspuns si pe celelalte categorii nu prea e lume. Im fine. Am făcut ieri o comanda si acum mi se nazari ca mai vreau ceva....? (mai mult)
Buna, TPU! Ofer coroana. Saptamana urmatoare aniversez 1 an de relatie cu prietenul meu.M- am gandit ce cadou sa ii fac, nu voiam ceva simplu si tipic gen cani, perne, parfum etc.Am cautat pe internet...? (mai mult)
Dacă comand bijuterii de peste 200 de lei, la care scrie ca-s din argint sau aur, e adevarat ca sunt din argint sau aur? Sau? Ce siteuri reale stiti? Adică fără fake uri
Buna! Recent am vrut sa cumpar ceva de pe site- ul vuch.com si am platit cu cardul. Din neatentie am introdus data de expirare gresit. Acum in aplicatie imi arata ca s- au luat banii insa imi apar la sume...? (mai mult)
As vrea să comand niște sneakersi, de pe google si de acolo găsesc siteuri cu firme. Nu le am cu comenzile. De obicei imi cumpăr haine face to face, nu online. Dar ce îmi doresc eu nu e in zona ...? (mai mult)
Sunt originale produsele de pe site-ul Ventidue?
De unde sa îmi iau adidași din piele ieftini?
Bună! De la ce firma este toppingul de caramel de la McDonalds?
Hei TPU! De unde as putea cumpăra sau comanda Converse original? Eu am încercat de pe site ul oficial converse dar ei nu distribuie și în România. M- am uitat și pe aboutyou la niște converse negri...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa imi fac un upgrade la procesor si am gasit la un pret decent pe proline.ro, a mai comandat cineva de pe site- ul asta, e totul legit cu el? Nu de alta, dar nu vreau sa arunc 1000...? (mai mult)
Cu ce firma de curierat livrează Sinsay-ul?
Buna seara! Doresc să returnez o unitate la Altex, este luată de 2 zile. Nu asta e problema, voiam să că întreb dacă pot să primesc un produs nou având în vedere că unitatea s- a defectat...? (mai mult)
Bună! Am făcut o comanda și nu vreau sa o mai iau. Cum procedez? Ii spun curierului ca vreau s- o anulez? Trebuie sa ii plătesc ceva curierului? (Va veni prin Fan) Pe site ul de pe care am făcut...? (mai mult)
Va salut. Gasesc la careva o tastatura și incarcator de 5V și 2.5A pentru tableta Myria My 8307? Aștept un preț bun. Sunt din Bucuresti, Sector 2
Buna, eu tot caut cercei si nu găsesc ceva pe gustul meu, ba sunt prea mari, ba prea mici, ba prea ciudați. Si am intrat pe toate site- urile posibile si imposibile dar am găsit doar o pereche. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!