Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Se pot găsi în magazine băuturi alcoolice de 70%? Sau doar de pe internet pot cumpăra?
Se poate plati cu cardul la pizza hut?
Buna TPU! Ce părere aveți despre tigara electronica Elf Bar?
Salut. Am comandat ceva si cand verific AWB imi apare urmatorul mesaj: Ultimul status al expeditiei: contactat; livrare ulterioara in data … E prima oara cand apare asa ceva de cand am comandat chestii...? (mai mult)
Salut TPU. Care este cel mai ȘMECHER / MESERIAȘ/ TARE/ MIȘTO lucru pe care îl pot cumpăra cu 10 ron?
Salut, am cerut returnarea unui produs la eMAG in data de 29 iulie, în aplicatie mi- au arătat că în data de 30 iulie vin sa o ridice (nu au mai ajuns). Cat trebuie sa astept? (Trebuie sa primesc...? (mai mult)
Bună, Îmi puteți recomanda o vopsea "Fosforescentă" bună vă rog? Mulțumesc
Este ziua prietenului meu și ma gândeam sa ne luam 2 perechi matching de converși, găsisem modelul acela basic negru la 250 dar nu îl mai gasesc. Îmi puteți recomanda siteuri unde sa ii gasesc...? (mai mult)
Bună, Știți de unde pot cumpăra multe pahare (Martini, Whiskey, cocktail etc)? Deschidem în curând un club și ne trebuiesc cel puțin 50 buc din fiecare. (Rm. Vâlcea) Mulțumesc frumos
Salutare! Știe careva un site legit de unde poti cumpara replici 1:1 (nike, jordan, yeezi)? Ca tot am vazut la unii pe olx si sunt curios de unde le tot cumpără. Dau funda
SOS Va rog din suflet... Unde in București pot cumpăra un evantai de calitate și cu ciucuraș as vrea, foarte de calitate, din lemn și țesătură adevărată, fără plastic și poliester? Magazin...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa fac retur unui produs din Waikiki care era la reducere, se poate face retur la astfel de produse?
Știe cineva ce taxe sunt de plătit pentru a trimite un lanț de aur prin curier sau poștă?
Caut ușa de exterior (preferabil metal), pe dreapta, de maxim 200 cm x 80 cm, nu mă interesează dacă e la măna a doua sau nu, maxim 800 RON, Rog seriozitate. Dacă e mai mare de 80 lățime cm,...? (mai mult)
Salut! Vreau sa imi cumpăr un briceag, din ala foarte mare de 50 cm și tot caut pe net și nu găsesc aveți idee de unde imi pot cumpăra? PS sa aibă 50 cm.
Ce siteuri germane de anunturi stiti? Gen olx, publi24, okazii?
Buna Ziua, am o comanda pe altex de ex si nu a mai venit, daca dau sa recomand alta si stiu ca va veni un curier, ....cu cealalta comanda ce o sa se intample? O sa fie in depozitul curierului sau nu...? (mai mult)
Salut, o intrebare random: care e diferența dintre un mall palas, unul iulius și unul uvertura?
Buna seara, cu cardul bt direct card poti cumpara numai electrocasnice? Sau merge si la cumparaturi
Daca comand ceva ce vad la televizor telefonic, in cate zile vine comanda sau nu mai vine deloc?
Salut! Am o problema cu matreata iar mama mi-a luat un sampon de copii Vita Prim, ca cica a auzit ca e bun pentru adulti. Este adevarat? As vrea sa il returnez pentru ca a costat destul de mult.
Salut, astăzi trebuie să îmi vina un colet prin fan Courier și eu tot nu am primit sms cu numărul de telefon al livratorului, am primit doar awb ul, are ceva daca nu am primit sms de la fan Courier...? (mai mult)
Salut, pot cumpăra un produs în 3 sau 4 rate prin Oney de la Altex și în magazin fizic, nu doar în online?
Bună seara! Vreau și eu să dau comandă de un telefon, destul de ieftin :)) care sa aibă memorie pentru câteva aplicații, cum sunt, Facebook, Meseenger, whatsapp și ceva 2 jocuri, e pentru...? (mai mult)
Salut, am comandat ceva de pe altex, dar am gresit adresa, am vorbit cu aia sa mi- o aluneze si mi- o zis ca nu pot si ca va trebui sa o editeze. Asta inseamna ca in urmatoarele zile o sa imi vina? Am...? (mai mult)
În cate zile ajunge o comanda de pe catmobile, mai exact o husa de telefon?
A încercat cineva antifoane interne de genul:? https://images.app.goo.gl/zL5zsYfwny7p5Wvm9 Se găsesc în toate farmaciile? Cât de eficiente sunt?
Am facut din greseala o comanda pe aliexpress si imediat la 5 minute am dat anulare la comanda, mai primesc banii inapoi? Si daca da in cate zile? https://imgur.com/a/ven3xQp Asta imi apare cand dau...? (mai mult)
Salut! Am comandat sâmbăta un produs de pe altex. Când voi primi coletul? Astăzi este luni si nu am primit niciun răspuns din partea curierului AWB-UL nu merge...
De ce sunt asa ieftine hainele de la DeFacto? M- am uitat pe net si un blug este 50 de lei. La HM, pretul incepe de la 90. Si asa preturi mici sunt la toate hainele. Nu am timp sa ma duc in magazin...? (mai mult)
Salut, am cumparat de pe site- ul Joom acum ceva timp niste chestii mici sa vad daca ajung si au trecut 5 luni, nu au venit iar comanda s- a anulat deoarece a trecut termenul de livrare si banii mi s-...? (mai mult)
Unde pot găsi un ps4 la 400 de lei? Vreau sa imi cumpar unul dar nu prea am bani, am numai 400 de lei.
Stiti niste magazine sau site-uri unde gasesti rechizite dragute?
Bună seara, a comandat cineva de curând de la Shein? În câte zile vine comanda? Ma gândeam sa îmi iau o rochie care îmi trebuie neapărat peste mai puțin de o luna, dacă dau comanda acum ajunge?...? (mai mult)
Salut! Am cumparat niste casti din Altex. Si vreau sa le returnez! Am bonul dar nu si cutia. Le pot returna asa? App ieri le-am cumparat
Salutare TPU! Cam tarziu la ora asta dar nu am avut timp. Spuneți- mi și mie ce cadou ar fi bun pentru o fetiță de 7 luni? Mai are putin si face 7 luni iar iubită ma omoară daca nu ii i- au...? (mai mult)
Din care magazine se cumpără unghiere, mai exact?
Salut! De curând am achiziționat un Glo Hyper cu NeoSticks Purple, însă nu prea se simte gustul fructelor de pădure, am încercat cu click și fără, pe modul normal și modul boost, însă ...? (mai mult)
Buna TPU! Am comandat chiar acum o pereche de pantofi de pe epantofi. Problema este ca as vrea sa anulez comanda deoarece am găsit alt model pe alt site. Însă nu imi apare o anume metoda de anulare....? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe About you? Sunt originale?
Buna TPU! Unde as putea gasi Jelly Beans in raza Suceava- Iasi- Botosani- Bacau? Sau un site ceva care sa nu vanda 5g la 20 de lei? LIDL a scos de ani buni jelly beans, marca lor, de pe piata si nici...? (mai mult)
Deci nu mai suport. Încerc să plătesc cu cardul la Carrefour self scan, îmi ia banii de pe card, dar refuză tranzacția. Care- i faza? Am pățit și eu și un alt prieten la case diferite, carduri...? (mai mult)
Ca sa intru in metro și să pot cumpăra îmi trebuie un card? Dar eu vreau să știu dacă n-am firma pot să-mi fac un card?
Mcdrive este deschis non-stop? Adică ma pot duce la orice ora sa comand la Mcdrive?
Voiam sa incerc pe altex sa vad ce date cere despre card pentru o comanda online, am plasat din greseala comanda, NU AM PUS DATELE CARDULUI, am pus adresa si numele, mobilul nu cel corect. Am primit...? (mai mult)
De unde pot sa dau comanda de o perna cu anime in marime naturala? ;););););););)
Hey! In special această întrebare este pentru fete, dar daca sunteți băieți și știți, răspunsul vostru e bine venit. Ce site- uri recomandați pentru cumpărarea hainelor? Eu una am cumpărat...? (mai mult)
FUNDĂ! La Evomag la telefoane se primește încărcător in cutie?
Unde gasesc carti in format electronic, ca as vrea sa cumpar. In afara de Libris si Google play, ca au putine.
Buna,imi puteti spune un site de incredere sau o pagina de pe care pot cumpara Jordani marimea 37.5? Gasesc foarte greu, multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!