Unde gasesc carti in format electronic, ca as vrea sa cumpar. In afara de Libris si Google play, ca au putine.
Buna,imi puteti spune un site de incredere sau o pagina de pe care pot cumpara Jordani marimea 37.5? Gasesc foarte greu, multumesc.
Buna! stie cineva o perie rotativa buna la un pret accesibil? Multumesc
Hey TPU :). Cine stie niste magazine din Afi Palace unde pot gasi anime merch (manga, tricouri, funko pops etc) in afara de Carturesti, Cropp si Bershka?
Buna ziua! Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa fac un cadou special in curand. Caut pe cineva care vinde aur in rate. Daca cunoasteti pe cineva cu catalog sau vreun site va rog sa ma...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva de pe Shein? Sunt ok produsele si ajung la timp comenzile?
Buna! Ce ziceti despre aceasta sa de bicicleta? Merita pentru MTB? Si cum vi se pare site- ul, e de incredere? https://s- mania.com/v1/ro/sa- pentru- bicicleta- cu- gel-...? (mai mult)
Buna, a facut cineva comanda de pe aplicatia nike? Daca da, este de incredere? Si ce ma intereseaza este daca stie cineva cam in cat timp se face livrarea? Dau funda, multumesc
Adidasii de pe buzzsneakers.com sunt originali?
Se gasesc tricouri cu Ronaldo pe la mall-uri? (adica la magazine din mall-uri)
M- am întrebat întotdeauna: de ce se produce atât de multă mâncare (produse alimentare) care se distribuie și se comercializează în magazinele și supermarketurile din toată lumea, dacă nu se...? (mai mult)
A comandat cineva de pe cheels.com adidasi? Este bun siteul? Răspundeți va rog.
Am voie sa bag bani in jocuri cu card de 14 ani?
Un site de pe care sa ma îmbrac full anime/manga (si încălțăminte)?
Doresc sa achizitionez acest laptop de pe olx, ce ar trebui sa verific sau sa intreb ca sa evit o potentiala teapa va rog frumos?(vreau sa iau un laptop de gaming si in bugetul de 2000 de lei) cu un gtx...? (mai mult)
Seara bună! Ceva site bun cu huse pentru telefon îmi puteți recomanda? Mulțumesc! Orice altceva în afară de eMag, site aș dori! Mulțumesc!
Salut, stie cineva daca la Kik au politica de retur? Am cautat pe site-ul lor dar nu zice nimic de asa ceva.
De unde pot cumpara spray paralizant in Iasi?
Salut TPU! (poate am greșit categoria) Am achiziționat de curând un pistol Airsoft pe arc. Eu il folosesc pe proprietate privata (gradina mea). Sunt șanse sa am controale, probleme cu politia sau ...? (mai mult)
E BodoSport teapa sau legit? Multumesc anticipat
Cel mai bun magazin online de electrice care este?
Bună! 1.Știe careva un site din România care vinde lănțișoare care sunt la moda acum? Ma refer la seturi de 3 lantisoare aesthetice cum se găsesc și pe Shein și preturile sa fie asemănătoare. ...? (mai mult)
Cum vi se pare site-ul trendhim? A comandat cineva de la ei?
Salut,eu am dat o comanda azi și am anulat-o azi poate să îmi spuna cineva daca mai vine? Am dat comanda de pe eMag
Noroc! Am vazut ca de la 1 iulie s- au produs niste modificari legate de posta romana, cum ar fi ca urmeaza ca toate coletele ce sosesc prin posta, din exterior, sa ajunga la posta vamala a judetului...? (mai mult)
Văd pe unele site-uri livrare curier rapid, in oraș nu am decât serviciul fan courier, Gls. Se poate opta pentru fan courier deși scrie curier rapid?
Imi poate explica si mie va rog cineva la ce colete internationale se aplica taxe extra si la care nu? Inteleg diferenta de greutate de la vama, insa daca am un colet venind din Singapore, trece si prin...? (mai mult)
Bună! Am comandat ceva online si am platit cu cardul. Banii mi s-au tras dar nu au ajuns la vânzător. Am făcut comanda sâmbătă seara. Cam cât durează până primesc ei banii?
Buna! Cine ma ajuta sa găsesc un site? Știu ca am văzut o pijama cu mâneca scurta care e pe bordo și avea ceva flori in partea din fata. Era la 70 lei, cu reducere. Site- ul acea și lenjerie, ...? (mai mult)
Se poate verifica coletul la primire de la eMAG?
Buna! vreau sa-mi cumpar un telefon de pe eMAG ca doar acolo il gasesc. Este safe?
Se poate trimite un colet prin curier cu ridicare din sediu pentru destinatar? Daca da, cate zile va sta coletul in sediul din orasul destinatarului?
Cum anulez o comanda de pe pc garage fara operator?
Este cineva care a facut cunostinta cu noile taxe pentru coletele internationale? (vechile cunostinte Aliexpress, Wish s- a.m.d) Este vorba de coletele care au intrat in tara incepand cu luna aceasta,...? (mai mult)
Salut, un site mai ieftin asa de unde poti lua parfumuri? Si sa fie si originale, dau fundă
Si-a luat cineva vreodată haine (blugi in special) de pe site-ul "DeHaine"? Sunt de calitate vreun pic? Sau după prima spălare se duce culoarea? Dau funda
Vreau sa cumpăr un produs de pe eMAG si am vazut ca este disponibil în showroom- ul Emag din orașul meu, pot sa ma duc acolo și pur și simplu spun ca vreau sa cumpar acel produs sau cum...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa îmi cumpar un tricou Hard Rock Cafe de pe siteul lor oficial. Ați comandat vreodată de acolo și a fost totul ok? Îmi e cam frica mai ales ca trebuie sa plătesc cu cardul online...? (mai mult)
Toate saltelele trebuie sa aiba arcuri sau exista saltele speciale ortopedice fara arcuri? Multumesc.
La Mamaia Nord sunt tarabe cu chestii de cumpărat?
Salut, as vrea sa- mi dau bicicleta spre garantie insa nu mai am cutia originala cu care a venit. Aveti vreo idee daca trebuie neaparat pusa in cutia originala, sau in orice alta cutie? Nu prea gasesc...? (mai mult)
Ok. Deci am facut efectiv o comanda pe sinsay de 2 ori pe aceleasi lucruri si nu am banii necesari si mai e si sambata azi si nu am cum accesez curierul sau relatiile cu clientii ca e doar de luni pana...? (mai mult)
Salut, un ventilator reincarcabil, ieftin si de lunga durata imi puteti recomanda? Prefer pe eMAG.
Hei! Poate cineva să îmi zică cum funcționează ebay? Aș vrea să cumpăr ceva de acolo și nu prea înțeleg cum. Dacă se poate să îmi explicați cum funcționează licitațiile și timpul lor...? (mai mult)
Salut! Aveți idee cat ar costa un trandafir in "piata de flori" din București? Vreau să știu dacă merita sa merg până acolo, as dori sa iau 23. Mulțumesc!
Buna ziua, A folosit cineva plasturii acestia? https://www.crisalis.ro/femei-tratamente-corporale/17788-slimming-belly-patch-gabriella-salvete-tratamente-corporale.html Au vreun efect?
Salut, miercuri am comandat ceva online, comanda a fost pusa la curier tocmai joi, iar azi a preluat curierul comanda si banuiesc ca pana diseara ar fi in depozitul curierului, tin sa precizez ca firma...? (mai mult)
Daca cumpar un joc de pe playstation store vine dvd?
Cum se poate comanda online de la Lidl? Daca este posibil, ce experiente ati avut?
Alutarea tuturor! Acum cateva sapt. am cumparat un carburator Walbro din piata Bazar. L- am folosit la motocoasa cateva zile si la un moment dat am dorit sa ii fac o curatare, deoarece ceva nu era in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.