Salut, pot returna un cântar de persoane dacă nu e cum mi-am dorit? L-am cumpărat fizic din magazin, am bonul și tot ce a venit cu el, dau funda!
Buna, doresc sa-mi cumpăr o bustiera sport dar nu știu care este mai ok. Fac dansuri si am sânii puțin mai mari și ma deranjeaza asta deoarece SAR. Un link as vrea dacă se poate.
Salutare,ce părere aveți despre site-ul okazii.ro și despre produsul de mai jos? https://www. okazii.ro/sirena-pentru-bicicleta-tip-politie-4-tonuri-a214953791
Salut TPU, am comandat acum 2 zile ceva de pe EMAG si imi arata ca, coletul o sa ajunga undeva pe data de 16- 17, deci peste 2 saptamani aproape. Acum vreau sa va intreb, voi ati mai patit asta? De...? (mai mult)
Buna TPU, A achiziționat cineva din Kik instalații de lumini cu led? Am văzut dar nu știu dacă sunt calitative și cât de durabile sunt.
Hey TPU! Daca ati comandat pana acum de la Stradivarius, in cat timp ajunge o comanda in general?
Buna TPU, am vazut pe OLX o pereche de jordani retro, cum imi dau seama dupa eticheta daca sunt originali? Noi nu ii mai gasesc pe niciun site.
Am dat o comanda de pe un site si azi dimineața la ora 9:05 mi s-a dat un email de la Cargus precum comanda este la ei si vine catre mine... V-a ajunge azi?
Buna ziua. Stilul meu este unul gen alt/emo iar eu vreau sa imi cumpar niste incaltaminte (ma refer la ghete sau cizme) in stil demonia. Unde gasesc niste ghete care au si platforma inalta dar si catarame...? (mai mult)
Salutare, ce părere aveți despre site- ul powertoolsconcept.ro și dacă produsele sunt de calitate și livrarea cam în ce interval se face de câte zile.VĂ ROG FRUMOS SĂ- MI RĂSPUNDEȚI FOARTE...? (mai mult)
Ce pot cumpara de 15 lei de pe eMAG sau de maxim 20 lei?
Buna, feletor! Îmi puteți recomanda niște site-uri care au costume de baie drăguțe din 2 piese? Va pup!
Cineva care a comandat de pe shein? Comanda a venit la timpul estimat de ei?
A comandat cineva de pe site-ul LaComanda.ro? Imi tot apar reclame de la ei si am vazut ca au numai produse Polo. Oare sunt originale? Stie cineva ceva? Multumesc
De unde pot cumpara soup dumplings in Romania?
Buna, am 600 de lei si vreau sa îmi iau haine de pe shein de ei. Mama nu vrea sa dea cardul ei ca după sa- i dau banii eu, spune ca nu își da cardul ca- i ia toți banii de pe el.Și mai spune sa...? (mai mult)
Vreau să cumpăr o pereche de căști din Carrefour. O pot achita la orice casă sau cum procedez?
Salut TPU. Stie cineva vreun site in Anglia gen olx? Adica sa te poti gasi personal sa vezi produsul?
Salut TPU, am dat comanda de suplimente alimentare din SUA (in Romania nu le gasesti) transportul este prin DHL. chestia e ca trebuie sa completez pentru vama mai multe chestii. https://imgur.com/yW2vxIP ...? (mai mult)
Pot sa contactez Emag pe whatsapp? Sau cum pot sa ii contactez daca nu am minute si credit? Multumesc anticipat.
Bună! Ce părere aveți de AliExpress? Ați comandat de pe acest site?
Firma de curierat Sameday24 livreaza si sambata, nu?
Cate bidoane de 5 L de apa plata are un bax? 6 cumva?
Salutare TPU! Doresc să achiziționez un telefon premium în jurul sumei de 2.500- 3.000 de lei. Având în vedere că eu nu sunt angajat și nici nu am fost, eram curios dacă există o posibilitate...? (mai mult)
Buna! Daca am cumparat un produs de la Bershka si nu mi- a placut, schimbandu- l cu altul in magazinul fizic, pot sa fac retur si la ultimul luat? Mi- am dat seama ca nici acesta nu este ce trebuie. ...? (mai mult)
În cât timp vin hainele de pe " Shein"? Vreau sa comand ceva haine și am auzit ca acum livrează și în România și îmi poate spune cineva cât durează?
Știe cineva un site de cumpărat followeri pentru insta? Nu vreau sa cumpar multi, 100-200 maxim, știe cineva un site de încredere?
Bună! De unde cumpar un evantai profesional, din ăla cu ciucuraș in București? Știe cineva?
Buna ziua, de unde as putea sa cumpar un cadou pentru nunta?
Buna, unde gasesc cadouri pentru botez?
Buna. Stie cineva site-uri din Turcia? Caut haine firmate la preț ok. Mulțumesc
Buna TPU, am o întrebare, ce as putea comanda online știind ca nu am buget dar nici prea scump nu ar trebui? A, și stau și la țară
Buna! Ce părere aveți despre magazinele outlet (cele online)? Merita? In special siteul outletmag.ro Astept părerile voastre, multumesc!
Se poate alege un produs de pe sizzer.ro in funcție de oraș? Nu dau de funcția asta
A comandat cineva de pe Shein? Daca da, în cât timp va ajuns comanda, au fost ceva probleme cu produsele pe care le- ati comandat? Eu ma cam tem sa comand având în vedere ca trebuie sa plătesc cu...? (mai mult)
Comerciantii de legume din piata pun ce au mai frumos in fata, iar in spate produse de calitate mai slaba. Intrebarea ar fi: de ce se intampla lucrul asta? Inteleg ca nu toate legumele pot fi perfecte,...? (mai mult)
Buna! Am comandat o carte de pe libris pe data de 26 iunie iar pe 27 iunie am primit un email in care mi se spunea ca:Comanda ta cu numărul este gata de expediere și urmează să fie preluată de către...? (mai mult)
La pantaloni scurt in general, la 1.70, 63 de kg si 16 ani, se potrivestea marimea 30? Nu stiu cum sta treaba cu marimile de genul
In cat timp v-a venit comanda de la hm? Pe site zice 2-5 zile se respecta sau nu?
Salut Pe olx, dacă public un anunț gratuit se va păstra 30 de zile nu? Apoi după ce se expiră sau trec acestea 30 de zile, îl pot publica următoarea lună să fie tot gratuit? Sau după ...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr ceva de pe joom dar nu stiu exact dacă vine cum trebuie. Vreau sa iau niște coliere...Coletul se livrează direct la adresa scrisa sau la posta vamala? Adica am citit undeva ca nu se...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva daca in Brasov exista locuri din care poti cumpara vinyl-uri la mana a doua?
Oare pcgarage face refunduri la componente arse, stricate?
Trebuie sa returnez niște perechi de încălțăminte cumpărate online de la Anna Cori și as prefera sa fac returul într- un magazin iar cele mai apropiate sunt la Sibiu și Ramnicu Valcea, știți...? (mai mult)
Se aproprie ziua amicii mele iar eu doresc sa ii daruiesc un cadou de mare pret, mai exact, un articol vestimentar cu Seonghwa de pe olx dar problema este ca nu gasesc nici macar un anunt care sa aiba...? (mai mult)
Vine ziua amicii mele şi doresc să îi achiziționez un articol vestimentar cu Seonghwa de pe olx.ro doar că am o mică mare problemă, nu apare nici un anunț cu articole vestimentare cu Seonghwa....? (mai mult)
A comandat cineva de pe wish? Care este calitatea produselor m-ar interesa niște lansete 15 $ 4 bucăți.
Salut TPU! Eu am achiziționat un card cadou de la Carrefour si a fost gratis. Eu nu il folosesc la nimic doar se aspect. E vreo problema? Trebuie sa fac ceva?
De ce nu dau la bucata aia din dragon?
Salut, îmi poate trimite cineva o poză cu un costum tuxedo rupt? Știu ca probabil sună ciudat, dar am o problemă și trebuie rezolvată. Mulțumesc in avans.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.