Unde pot gasi cartea Marea Resetare sa o comand in format fizic? (nu pdf)
Salut TPU! Dacă am pus laptop-ul în ghiozdan cu cărțile și se sparge după. Mai are garanție? Cel puțin pe site asigura ca e foarte portabil
Hei, am făcut o comanda la bershka de 3 milioane și de obicei primeam un sms cu un cod pe care trebuia sa îl inserez în aplicație, însă de data asta nu a mai trebuit sa inserez niciun cod și ...? (mai mult)
Buna TPU! Nah, nu am stiut la ce categorie sa pun.Eu ieri seara la 23 am dat comanda de o coronita cu flori pentru scoala ca am terminat si anul asta cu media anuala 10.Azi mi- am mai luat una de la un...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea Marea Resetare sa o comand on-line?
Stie cineva de unde pot cumpara Canis Canem Edit pentru PS2? Gen e Bully scholar ship edition doar ca e varianta de PS2, prefer sa il cumpar din Romania
Buna ziua. Îmi puteți spune câteva magazine din București unde pot găsi haine foarte ieftine SH sau Noi? Mulțumesc
Părere la GRID Sneakers? Nu i-am mai vazut pana acum pe piata si nu stiu cat de legit au produsele.
Mai exista trening-uri Nike / Adidas din fâș? Daca da, de unde pot lua?
Salut, stiti site-uri de unde pot comanda haine ieftine? Nu tin sa fie din Romania neaparat, de oriunde.
Salutare! Imi poate explica cineva care e faza cu 1 iulie si posta vamala? Am inteles ca e vorba de supunerea unui cost tva in cazul tururor coletelor care vin din afara Uniunii Europene, dar stiti...? (mai mult)
Buna, TPU! Am nevoie urgenta sa cumpar un pat pentru o persoana. Va fi folosit 3, 4 luni asa ca nu as dori sa dau mai mult de 400 de lei pe el. Am mai vazut astfel de paturi, dar nu sunt sigura daca...? (mai mult)
Am făcut o comanda și trebuia sa ajungă pana acum dar nu a ajuns, iar la statusul comenzii scrie "redirecționat". Ce inseamna? Mai sunt șanse sa primesc coletul?
Pot plati cu Libra Pay daca eu am card Visa de la BCR? Sau trebuie sa imi deschid cont la Libra sau cum?
Locuiesc într- un oraș mic și nu avem posta vamala. As vrea totuși sa comad online de pe site- uri chinezești gen joom, dar sa vina la posta sau prin curier, acasă, deci sa nu se oprească la ...? (mai mult)
Buna! Un site unde pot cumpara echipament sportiv 100% bumbac? Multumesc anticipat
Salut. Unde mi-as putea gasi hanorace, dar sa fie mari si subtiri?(eu am in jur de 1, 83 si 110kg si vreau pentru sala, tocmai de asta caut sa fie largi si subtiri). Multumesc anticipat!
Bună ziua! Am trimis un colet prin nemoexpress acum 2 zile. Mi- au dat o hartuita cu awb ul și cred ca mi- a picat din buzunar pentru ca nu îl mai găsesc. Problema e ca, coletul nu a ajuns și cei...? (mai mult)
Salut TPU! Aveti idee pe unde pot sa gasesc mai multe sh sau magazine de haine prin Bucuresti la un pret decent?
As dori sa stiu de unde pot cumpara un tricou de la o firma de bere, spirtoase(pe scurt orice firma ce comercializeaza alcool)
Cand comandati haine de pe net, cum faceti masuratorile incat sa vi se potriveasca ca exista mai multe tipuri de marimi in functie de tarile de origine? Sau de unde va luati haine? Am luat la rand toate...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi lichid pentru tigari electronice in Tulcea?
Salut, Vreau sa cumpar niste produse in rate de la Flanco, cât este dobanda? Valoare produse 5.000 lei in 24 de rate.
Ati cumparat casti de pe Sinsay? Daca da, ce imi puteti spune despre calitatea lor?
Doua intrebari va rog neaparat. - cum pot cumpara de pe eMAG in rate cu buletinul si ce trebuie sa am? - daca cumpar un laptop la reducere pretul redus este 2.299 (dar nu permanent) o sa platesc rata...? (mai mult)
Unde gasesc solutie de inegrire pentru aluminiu? Cum este Birchwood Casey Superblue (pe care nu il gasesc in Romania) Stiu ca se foloseste pentru re- inegrirea armelor de pe care s- a zgariat anodizarea! ...? (mai mult)
Bună! Bijuteriile din zircon/zirconiu, oxidează sau este inoxidabil? Mulțumesc!
Buna, cumpar pachete de MTG nedeschide in stare buna. Stiti pe cineva care vinde? Multumesc aticipat.
Hei! Am dat o comanda in urma cu aproape o luna de pe Shein.Mi- am facut cont si fara sa- mi dau seama am bagat o adresa de email gresita, neexistenta, drept urmare nu am primit niciun email de confirmare.Comanda...? (mai mult)
Buna ziua, exista in Romania site-uri cu merch anime? Ex. tricouri din anime one piece/hanorace, etc. Chiar as dori sa cumpar niste tricouri anime dar nu gasesc un site bun din Romania care vinde.
Buna TPU, daca cineva din alt oras imi trimite ceva prin curier, cum vine, ma duc la posta sa iau sa vine la mine acasa?
Vreau sa tiparesc o carte, intr-un singur exemplar. Stiti ceva siteuri din Romania cum e lulu.com pentru tiparit intr-un singur exemplar si la un pret decent?
Salut! Urmeaza sa imi vina un colet la posta.Pot face poza la buletin si sa le arat ca sunt eu? Adica mna, arat exact ca in poza de buletin :))) Sau trebuie sa vin neaparat cu buletinul?
Cum pot cumpara un telefon in rate cu buletinul de pe eMAG? Doresc sa cumpar un iphone 11. Trebuie sa dau avans?
Ajutati- ma să înțeleg de ce am primit mai mult decât meritam. Am fost la Lidl și am văzut în vitrină "foietaj pizza" și am luat 3 bucăți. O bucată costă 1.29 lei. După ce am ajuns ...? (mai mult)
Vreau să- mi cumpăr bicicletă Pegas de stradă pentru a o folosi în fiecare zi 20 KM. Tot anul'. Sunt bicicletele Pegas suficient de calitative încât să nu mi se rupă furca sau cadru din cauză...? (mai mult)
Daca-mi comand haine de pe site-u' HM, la ce ar trebui să mă aștept? O să-mi trimită toate hainele returnate de țoți bolnavii de râie? Coletu' ii bine ambalat? Prin ce firma livrează?
Așa- i normal în HM să nu fie o abundență de produse din care să- ți alegi? Am vrut ieri să- mi cumpăr tricou și am fo' da' n- am găsit ce am vrut. În loc să vad 10 modele de tricouri...? (mai mult)
Unde pot găsi corsete de cumpărat in Baia Mare?
Ce pret vi se pare ok pentru un inel de logodna?
Buna! Am comandat ceva cu ridicare din mall si astazi a ajuns coletul. Cat timp am la dispozitie sa il iau?
Buna tuturor! Azi am facut o comanda la glovo si am luat ceva atat pentru mine cat si pentru o prietena.Am platit cu cardul, iar pe aplicatie aparea o reducere la ambele comenzi, dar cum eu nu am aplicatia...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva vreo camera GoPro de pe site-ul oficial (gopro.com)? Ma intereseaza daca livreaza in Romania si daca da, cam in cat timp ajunge comanda. Mersi frumos!
Buna. Sunt in Germania... ma poate ajuta cineva cu niste site-uri de haine mai ieftine? Sunt aici de putin timp
Ce dimensiuni au sepcile Dsquared? Sunt ca unele normale? Mie mi se pare ca sunt putin mai mari. Stie cineva daca este vreo diferenta intre una dsquared si una "noname" sau Adidas ceva?
Din greseala am dat comanda de pe flanco de doua produse de acelasi tip, maine ar urma sa ajunga comanda. Pot lua de la curier doar unul dintre produse?
Hey TPU :). La Carturesti Carusel pot gasi manga? In principal as vrea aot vol. 2, death note black edition vol. 2, naruto 3 in 1 vol. 2, assasination classroom vol.2. Multumesc din Avans:)
Buna! Daca o persoana (fără firma sau ceva) îmi vinde ceva, trimite acel produs prin fan curier, am dat deja adresa, datele tot, dar intre timp am găsit in alta parte ceva mai bun și nu mai vreau...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda, vă rog, un e-shop unde aș putea găsi accesorii de înot de bună calitate pentru copii și totodată ceva frumos de îmbrăcat pentru mine?
Pot sa comand prin curier dar sa merg eu la depozit sa ridic? De exemplu la fan curier sau cargus cand comand ceva pe eMAG! Stiu ca pot sa le spun cand ma suna sa il duca inapoi in depozit, dar e vreun...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!