Salut, produsele de pe Zaful vin prin posta sau curier?
Bună! Mai există bomboanele acelea mici care pocnesc în gură? Pop rocks ceva de genul parcă se numeau. Și dacă da, pe unde se pot găsi?
Unde gasesc polistiren pentru ambalare?
Am primit mesaj de la Fan Courier ca a plecat din Bucuresti (18:45). Eu stau cam pe la 300km de Bucuresti. Mai sunt sanse sa mai ajunga in seara asta coletul?
Îmi puteți explica cum se procedează la trimiterea unui colet pe care trebuie sa primești o suma prin curier de ex: eu pun un colet cu un joc la posta iar eu pe jocul respectiv primesc 50 de lei iar...? (mai mult)
Pot cumpara prezervative de la lidl self pay? Am incercat si cand zice sa pun pe cantar si nu se intampla nimic
Capsele de asomator pot fi cumparate fara autorizatie?
Salut. Vreau sa achiziționez un smartwatch. Țin sa precizez ca nu am mai avut unul pana acum, vreau ca forma display- ului sa fie dreptunghiulara, prețul sa fie cu prins între 700 și 1000lei și...? (mai mult)
Unde pot gasi bunny hat? Am cautat de mult dar n-am gasit, am găsit pe site-uri dar nu prea am incredere in ele, chiar vreau sa command dar nu stiu de unde, va rog puteti sa-mi spuneti unde pot gasi?
Cautam pe eMAG niste bomboane cu cofeina, dar tot ce gasesc e "cu aroma de cafea"! Oricum pe langa asta am gasit "Isostar energy shot" si "BBCA shot lime" Vandute de hervis sport! A mai incercat...? (mai mult)
De ce unele persoane cumpără anumite produse, în special unelte, jucării, îmbrăcăminte din supermarket ca mai apoi să le vândă la un preț mai ridicat pe site- urile de specialitate? De exemplu,...? (mai mult)
Bună TPU! De ce nu se prea găsesc Xbox- ul Series X și PlayStation 5? Mă refer la disponibilitate, am văzut că nu sunt prea multe bucăți pe stoc și sunt și cam scumpe, oare de ce? În perioada...? (mai mult)
Buna TPU! Ce ziceti? Nu vreau justificari ca produsele sunt mai proastte.Am o intrebare:Pe joom se accepta si plata ramburs?
Ce înseamnă că un produs comandat de pe WISH a ajuns la OFICIUL POȘTAL LOCAL?
Am facut o comanda online și am primit un mesaj că va fi livrat astazi coletul prin NemoExpress, am primit si nr- ul curierului dar si un cod de confirmare prin mesajul respectiv.Trebuia să ajungă...? (mai mult)
Vreau sa dau o comanda de pe notino, dar vreau ca pachetul sa vina doar după o anumita ora. Este posibil?
Hei. Știți cumva dacă hainele de brand(gen nike) de pe site-ul Sportisimo sunt originale? Am văzut o geacă nike și mi se pare prea ieftină prea a nu fi fake sau pentru a fi nouă.
Bună TPU! Stiți cumva unde pot gasi un binder pentru piept? Din cate am auzit nu o sa găsesc in Romania. Oricum, dacă nu, ce îmi puteți recomanda sa port pentru a părea ca am pieptul "mai...? (mai mult)
Buna! Știe cineva unde găsesc în Cluj cana de cafea de la Iacobs, din aia originala, verde și cu logo? Mulțumesc!
Dacă am comandat un telefon de pe altex.ro și l-am plătit cu cardul online și între timp m-am răzgândit și am refuzat coletul, mi se vor restitui banii? Sau trebuie sa mai plătesc ceva?
Am dat o comanda si am pus un numar gresit, am primit sms ca vine azi, pot schimba numarul acum? Daca da, cum?
Este pop cola bună de ceva? Care sunt motivele pe care unii le au când aleg acea băutură? Am încercat și eu odată, dar parcă are gust a pastile sau ceva de genul.
Unde pot găsi accesorii in stil gothic? Nu prea as vrea de pe net.
Buna! Doresc sa achizitionez un produs de pe Emag, dar sa platesc 60% din suma cu cardul de credit in rate si restul cash sau card debit. Pot cumpara in rate fara dobanda doar daca platesc integral produsul...? (mai mult)
Știți vreun mic producător de la care aș putea să comand dulceață de smochine? Și care livrează în toată țara? Nu vreau din magazine. Vreau făcut în casă.
Exista magazine sau mall-uri in care plata cu cash nu este o optiune?
Buna! Stie cineva cum pot obtine o reducere la cumpărăturile online de pe Altex, am vazut pe net ca sunt anumite cupoane/vouchere, dar nu funcționează la toate produsele.
Hey, exista magazine sau mall-uri in care plata cu bani cash nu este permisa si se permite doar cea cu cardul?
Astăzi trebuia să-mi vina un colet, doar ca am greșit nr. de telefon și am plătit online cu cardul. Coletul se va reîntoarce la altex și-mi vor returna banii? Sau trebuie sa sun eu?
Se gaseste isopropil sau ethanol 99% la magazine de piese auto? Daca nu, un ce fel de magazine? La farmacii cand intrebi nici nu au auzit de asa ceva, cand de fapt spirtul e 70% ethanol! Stiu ca...? (mai mult)
Salut! Doresc să- mi achiziționez un pui de Husky Siberian dar nu stiu de unde pot lua. Am auzit că există crescători care se ocupă cu vânzarea de animale, printre care și Husky. N- am habar unde-...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea și eu să- mi cumpăr un blender, dar nu prea știu ce să aleg. M- am uitat la mai multe și în majoritatea recenziilor sunt oameni care spun că cedează după câteva luni sau...? (mai mult)
Pentru cei care ati comandat produse de pe WISH. În cat timp au ajuns la voi? Eu am comandat acum o săptămână și deja scrie ca a ajuns la oficiul postal local. Se poate asa repede sa ajungă din ...? (mai mult)
Dacă am colete Internationale sau din afara UE CHINA UNITED KINGDOM SUA. Am numărul de urmărire AWB TRAININK pe ce site de la Posta Română trebuie sa întru sa vad unde e coletul? Scrie ca a ajuns...? (mai mult)
Salut! Oare sunt deschise magazinele altex pe data de 1 iunie?
Salut! Daca comand mai multe produse deodata de pe altex, o sa vina toate deodata? Laptop, mouse, mouse pad si adaptor
A mai comandat cineva de la shein? Recent am vazut ca livreaza si in Romania si chiar ar vrea sa-mi comand de la ei, insa am inteles ca, comanda ar veni destul de greu (2/3) luni, e adevarat? Mersi
Salut. Am dat comanda de un produs de pe Altex vineri, pe la 20.00. In cat timp va ajunge?
Vreau sa cumpar un joc de pe gog.com si imi cere euro sau usd, iar contul meu de paysafe este in lei. Tin sa mentionez ca as prefera plata cu contul, am lei pe el, oare imi schimba lei in euro ca sa...? (mai mult)
Hey, deci am vazut pe tik tok mai multe video- uri cum ca daca cumperi 3 mangauri dintr- o librarie Carturesti primesti una gratis, dar nu am vazut nici un anunt cu aceasta promotie pe site. Stie cineva...? (mai mult)
Salut! Ce știți despre siteurile shooos.ro și distance.ro? As vrea sa- mi dau comanda de o pereche de papuci de aici, însă sunt puțin sceptic. Mulțumesc anticipat! Vreau părerea celor care ...? (mai mult)
Yo! Am primit de la un prieten un inel care scrie pe el 900. Ce inseamna asta? Aur, Platina?
Buna ziua! Ați comandat vreodată de pe site- ul Salamander? Este ok? Eu port 34 la picior, am găsit niște sandale drăguțe la mărimea asta și tare frica îmi e ca îmi vin vreun 35, in loc de...? (mai mult)
Bună TPU! De ce prețurile așa de mari la noile console Xbox ( Series X și S )? În perioada următoare se așteaptă o ieftinire la ele sau nu? Voiam să- mi iau Series S- ul, dar are puțină memorie...? (mai mult)
Dacă am cumpărat ceva de pe wish, și am dat sa primesc bani înapoi pe produse trebuie sa trimit produsul înapoi? Chit ca e defect? Mai pe scurt am comandat ceva și a venit stricat am dat sa îmi...? (mai mult)
Ce înseamnă că un produs comandat a părăsit Centrul de Tranzit din China America UNITED KINDOM?
Cei ce ați comandat de pe WISH s-a întâmplat sa luați ȚEAPĂ?
De unde sa iti cumperi in ziua de azi legume pentru salata? La supermarket, dintr- un kg de morcovi jumatate au gust de chimicale. Telinele sunt mari zici ca- s mutante. Rosiile sunt albe la interior....? (mai mult)
Bună TPU! Xbox Series S sau One S? Care este mai bun? Am înțeles că Series S nu are 4K
Salut! Sunt pe aici posesori de telefoane Google pixel 4a 5g? Dacă da, de pe ce site le- ați comandat? Vreau să achiziționez și eu unul, dar nu știu ce site- uri românești sunt de încredere. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!