Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Vreau să îmi cumpăr un telefon care nu e disponibil în magazinele mari de electrocasnice. Așa că, întrebarea mea este, care dintre următoarele site- uri stiți că ar fi safe (trimit...? (mai mult)
Cam după câte spălări se duce vopsea Manic Panic?
Care este diferența între EBAY si WISH?
1. Care este părerea voastră despre produsele de pe WISH? 2 Cum pot sa urmăresc starea comenzii de pe WISH?
In cam cat timp livreaza cei de la smokemania cu gls?
Ce stiti de Farmacieproprie.com? Cat de incredere sunt? As vrea sa comand de la ei, dar nu stiu ce sa zic.
Salut TPU! Am o mica întrebare: prețurile de pe site-ul H&M la haine sunt la fel ca si cele din magazin? Referindu-ma la situația de la noi din tara.
Https://www.vapori.ro/Aramax- POWER- 5000- mAh- Negru Pareri? Sunt incepator la vapat si m- am informat putin si am gasit ca asta ar fi cam cel mai bun vape de buget si de incepatori. Oare este safe site-...? (mai mult)
Buna TPU! Ce trotineta electrica sa imi cumpar? La un pret decent!
Salutare,de la ce vârstă îmi pot face card de cumpărături Penny?
Bună ziua, poate să îmi spună cineva dacă acest papuc este rezistent la crengi, mers prin padure? https://www.emag.ro/incaltaminte- pentru- barbati- columbia- north- plains- ii- wtp- maro- 42-...? (mai mult)
Am reusit sa ma inscriu pentru rabla electrocasnice si stiu ca maine se ofera voucherul pentru masina de spalat si altele, insa nu am gasit toate informatiile de care am nevoie (cel putin eu). Totodata,...? (mai mult)
Buna! As vrea sa îmi cumpăr niște haine de pe un site din America dar vreau sa îmi ziceți daca stiti vreunul și dacă livrează in ro. Mersi!
Salut! Ce părere aveți despre site- urile quickmobile și telefonultau.eu? Vreau să achiziționez un telefon prin plată online și nu știu dacă sunt sigure și nu- mi iau o țeapă. Ce spuneți?...? (mai mult)
Bună TPU! Ceva recomandări pentru un aparat de ras? Am înțeles că la aparatul one blade de la Philips s-ar face doar reclamă, nu ar fi bun.
M- am gândit să fac un cadou bunei fete ce o să împlinească 18 ani. Am vrut să cumpăr două rochii la fel. Una pentru mine și una pentru ea. Dar mi s- a spus că nu e un cadou potrivit. Voi ce ...? (mai mult)
Cine stie un magazin din Afi Cotroceni de unde pot lua funko pop uri cu anime uri in afara de Carturesti fiindca acolo nu am gasit decat dragon ball si bnha, pe mine m- ar interesa death note, hxh, ...? (mai mult)
Salut, azi un baiat mi- a pus un colet si as vrea sa stiu cand va ajunge. Coletul tau este in tranzit.18 Mai 20:33ClujColetul tau a fost ridicat.18 Mai 16:18ClujColetul tau...? (mai mult)
Salutare! Vreau să îmi cumpăr un Google Pixel 4a 5g și mă uitam la prețurile de pe compari.ro. Momentan cel mai bun preț este de 2.349 de lei (mai sunt doar câteva pe stoc) și de anul trecut ...? (mai mult)
Buna seara! Doresc sa comand un hanorac de la Brandul Porc. Intrebarile mele sunt in cât timp vine comanda și ce înseamnă ca plătesc cu card online Mobilpay? Sunt din București.
Daca am comandat ceva, voi primi un mesaj in ziua in care vine?
Salut. Am anulat 2 comenzi de la pcgarage si altex pe data de 7 si 8 mai. Plata a fost facuta cu cardul la ambele. In cat timp o sa-mi trimita suma respectiva? Ca au cam trecut 10 zile de atunci
Salut! A cumparat cineva pana acum ceva de pe site-ul https://www.buzzsneakers.com? E totul legit? Ma gandesc sa nu iau teapa si sa comand ceva fake.Multumesc!
Salut, vreau să comand haine din Turcia și vânzătorul mi- a cerut să- i fac plata numerar...Este bine să fac plata numerar? Menționez este vorba de haine engross în valoare de 40 de milioane.Cum...? (mai mult)
Bună! De pe ce site aș putea să-mi comand o pereche de pantofi ca aceștia sau asemănători? Pe acest site nu mai sunt disponibili. https://www.imbracamintedama.com/......448167.jpg Mulțumesc!
Daca imi comand ceva de pe Altex sambata si va veni in 1-2 zile lucratoare, cand va veni? Luni, marti, miercuri?
Buna TPU! Cunoasteti un brand de haine romanesti pentru barbati? Sa aibe bluze, geci, tricouri, pantaloni etc. Dau funda!
Ce magazine cu accesorii si haine metal/rock știți in Baia Mare?
Buna ziua! As dori sa stiu de unde as putea lua o pereche de Jordan Air 1 Mid in Romania. Multumesc anticipat.
Stiti un site bun de unde pot cumpara narghilea? Si daca ati putea sa-mi explicati putin va rog cum functioneaza, cum trebuie montata? Multumesc!
Salut TPU. Poșta Română are posibilitatea de Ramburs în cont? Ca Fan Courier- ul? Întreb asta deoarece nu am timp sa stau după postarita să- mi aducă banii ca acum 20 de ani... Serviciile lor...? (mai mult)
Hey lume Cei care ati mai comandat chestii de pe Amazon, ati platit taxe vamale? Ati luat coletul de la vama s-au a venit curierul la voi acasa?
Salut TPU, contul meu ebay a fost închis deoarece nu a respectat politica, cand creez altul de asemenea este închis chiar daca schimb toate datele. Cred ca cumva aceștia își dau seama ca sunt tot...? (mai mult)
Buna seara! Cum ma pot dezabona de la Emag genius varianta gratuită? Multumesc
De unde pot cumpara tricouri cu marci de bere? Becks Timisoreana Tuborg etc etc
Ce vape imi recomandati până in 300 lei?
Am dat comanda la o plasa pentru praf la o carcasa de pe joom. Am primit un mail ca produsul a fost expediat si un buton pentru a urmari comanda. Doar ca atunci cand ma loghez pe site- ul lor nu imi apare...? (mai mult)
Cum pot afla ce firmă de curierat îmi va livra un pachet dacă am primit doar codul AWB?
Salut TPU, eu am tenul super alb asa ca in timpul verii ma ard super repede la soare, exista haine cam ca bluza de trening dar facuta special sa se poarte vara?
Buna! Știe careva ce parfum folosesc în magazin cei din Swarovski? Mulțumesc!
Salut! Daca comand ceva de pe eMAG cu cardul imi ia banii de pe card imediat ce am comandat sau dupa ce primesc comanda idk?
Salut, Vreau sa cumpar frigiderul asta: https://www.emag.ro/combina- frigorifica- indesit- 372- l- clasa- e- fast- cooling- less- frost- h- 201- cm- argintiu- li9s1es/pd/DHZN7TMBM/ Cum aflu daca il...? (mai mult)
Hey lume. Ce sa fac daca un la anumit produs de pe amazon din cos scrie "Your selected delivery location is beyond seller's shipping coverage for this item"? Innebunesc! Fix produsul ala e motivul...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare pentru oamenii care au mai comandat de pe joom, comandat și eu prima data de pe site- ul ăsta și nu prea știu ce taxe o să plătesc când îmi ajunge coletul, știu...? (mai mult)
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 sau Melitta Purista? Sunt în Germania şi aş vrea să cumpăr una din ele.
Am comandat ceva de pe Amazon dar nu am primit pachetul de unde îl pot ridica? De la poștă? (PS-locuiesc în Germania)
Pot cumpara sucuri pe bonuri de masa?
Bună! Știe cineva unde pot găsi bucket hats(pălărie stil găleată, ca cea a pescarilor) în Timișoara la un preț rezonabil?
Salut TPU, stiti de unde mi-as putea comanda o pereche de Nike air force 1 low/mid marimea 42/42, 5 EU? Am cautat peste tot, nu gasesc
Salut TPU, m-am mutat recent in Brăila și îmi plac shaormele, unde pot gasi cea mai buna shaorma din oras? Dau funda, multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?