Salut. Am facut o comanda la Sinsay in data de 14 iunie care nu a venit nici pana in ziua de astazi, o luna jumatate mai tarziu. Nu ar fi o problema daca nu as fi platit- o in prealabil, dar este platita....? (mai mult)
Salut, am văzut pe tiktok ca sunt mulți care vând parfumuri contrafăcute din Turcia pe tiktok și vreau să știu de unde le cumpără ei. dacă stie cineva vă rog să îmi spuneți
Bună! Astăzi am comandat ceva pe de aboutyou iar la câteva ore am intrat pe aplicație și am verificat comanda și arată ca status "retrasă", "livrare anulată" fără ca eu să fac ceva, specific...? (mai mult)
Am comandat 2 produse de pe ABOUT YOU, le-am platit cu cardul, apoi dupa cateva ore am primit un e-mail de la ei sa ma informeze ca, comanda a fost anulata. Oare are idee cineva ce s-a intamplat?
Salut! Dacă am dat o comandă de pe About You, iar acum arată că comanda e retrasă, înseamnă că nu mai vine?
Ce înseamna casual?
Salutare tuturor, de ce pe Olx îmi apare o comanda ca fiind refuzata daca eu am ridicat-o in ultima zi, ce e drept, dar am ridicat-o?
Buna TPU! Pe data de 21 am dat comandă de pe shein. Din data de 27 imi arata "HOLLAND, NORTH HOLLAND, NL - Collected At Cargo Terminal " in aceeasi zi dupa 5 min imi arata aceeasi locatie doar ca "Delivered...? (mai mult)
Bunaaa, credeti ca site ul "Skroutz" este sigur? Deoarece vreau sa-mi cumpar o crema pentru bronzare de la Carroten. Multumesc.
De unde îmi pot cumpăra tricouri mișto oversized la un preț bun?
Știe cineva un site bun de unde îmi pot comanda haine/papuci la un preț ok? Am găsit niște aplicații pentru telefon, dar m- ar ajuta și alte sugestii, nu vreau să dau banii pe ceva și după să...? (mai mult)
Știe cineva in cat timp se rambursează comenzile de pe shein?
A cumparat cineva de pe nbromaniaonline.ro? Vand New Balance. Sunt originale?
Bună ziua, am dat o comanda un pic mai mare luna trecuta pe 30 iunie pe trendyol iar comanda mi- a fost împărțită în doua colete. Am primit unele produse după câteva zile iar celalalt colet nu...? (mai mult)
Bună, cunoscători de mașini! Nu știu ce mașină să aleg dintre: vw polo 2017 și Opel corsa 2016( am auzit despre corsa ca cică se strică repede) Menționez ca ar fi prima mea mașină, nici...? (mai mult)
Bună TPU jacheta jordan x j balvin varsity este de baieti sau de fete?
De unde poți cumpăra cărți duel masters?
Știe cineva dacă pe About you se poate returna marfa mai târziu de o săptămână?
Cei de la Hiris.ro sunt legit? Doresc sa dau o comandă de parfumuri de acolo
Stie cineva daca cei de la FanCourier sunt in concediu? pentru ca am dat o comanda de pe olx de vineri, si practic a venit la proprietarul coletului de abia astazi si am auzit ca acestia sunt in concediu...? (mai mult)
Buna, a mai facut cineva comanda pe https://cutiamisterioasa.shop/? Am facut o comanda in urma cu ceva timp si nu am mai primit coletul. Au zis ca imi trimit produsele in urma cu o saptamana, dar nu ...? (mai mult)
Salut! Am făcut un credit la oney si vreau sa returnez coletul. îmi anulează creditul de la oney dacă am returnat coletul?
Mi-am făcut o comandă pe site-ul nyx și nu știu când va ajunge. Îmi poate spune cineva dacă v-ați mai făcut comandă și când va ajunge în România?
Salutare, Packeta este posta romana sau este alta firma de curierat?
Bună ziua! Vreau să dau și eu comandă pe Trendyol dar când încerc să bag adresa în secțiunea "Strada si numărul clădirii*" îmi apare de fiecare dată cu roșu "Adresa dvs. trebuie să aibă...? (mai mult)
BUNA! AM făcut și eu o comanda pe AliExpress, pe Traking îmi apare că este în Ro in vama, dar când dau mai departe mă duce pe pagina cu posta din Ungaria. Ceea ce nu știu este daca in vama...? (mai mult)
De ce când vreau să dau comandă online îmi apare că cardul meu are anumite restricții?(cardul fiind isic)
Salut,știe cineva daca parfumurile de pe vendigo.ro sunt legit?
Salut,vendigo.ro este legit? A comandat cineva de pe acest site?
Pot merge la Media Galaxy să bag la reparatii un ceas cumpărat din Altex cu factura și garanția de la Altex?
Salutare TPU! Ce ziceți de acest site? Merita aceasta trotineta electrică? https://trotinete-erides.ro/products/trotineta-electrica-erides Dau fundă!
Bună TPU, îmi poate spune cineva cu ce livrează Shien în județul Constanța. Stau într- un sat din județ și nu știu cu ce livrează. Am înțeles că poate livrează cu DPD, Sameday sau Fan ...? (mai mult)
Aveti cod de reducere Altex sau eMAG?
Buna! Întrebare legata de o comanda pe Shein. Am dat comanda care conform termenului lor, trebuia sa ajunga între 25.06 si 27.06, comanda a fost împărțită în două colete, primul a venit cu 2...? (mai mult)
Bună ziua, am o comanda de pe shein și îmi apare ca este la Sibiu și eu stau în București.In cât timp ar ajunge?
Bună, am nevoie de ajutor în legătură cu aplicația vinted, am vândut un produs în valoare de 800 de lei, banii mi- au intrat în sold iar după am vrut să- mi transfer in contul bancar, am introdus...? (mai mult)
Bună TPU, geaca the north face merge și la baieti? Din câte am auzit eu merge, dar vreau sa aud și părerea altora, multumesc
Bună! Am dat comandă pe Shein, la status îmi arată că e în Olanda, expedierea este în tranzit către destinație. În cât timp ar veni comanda? Mulțumesc!
Salut! Am comandat pe temu, iar la comanda apare de 4 zile lucratoare, ultima acualtizare a coletul fiind in 19.07, easybox este plin. Nu mai am nicio informatie despre colet. Aveti idee cat dureaza...? (mai mult)
Am dat comandă la o pereche de pantaloni de pe about You care trebuia să ajungă ieri dar nu a venit.Trebuia să ajungă prin fan Courier m- am uitat pe aplicația lor și îmi scrie că:curierul este...? (mai mult)
Unde găsesc slushy in București dimineata?
Am vandut un joc pe olx si o persoana a completat livrarea, daca o accept ce se intampla cand vine? Imi cere taxa cei de la fan courier sau nu? Sau doar cumparatorii platesc?
Daca comand ceva pe Tazz de la Emag pot sa dau retur?
Vreau sa imi comand din nou un tricou oversize ca mi- am mai comandat unul dar de pe alt site, nu de pe site- ul de pe care vreau sa comand acum si nu stiu cum sa fac. Ca ma gandesc ca daca iau si de ...? (mai mult)
Daca cumpar un produs de pe Emag de la un vanzator terț (care nu e vandut de Emag) iar acesta este defect voi putea cere restituirea banilor?
Poti cumpara dupa Metro online fara a avea card de client?\
Buna am gasit pe alibaba telefon Samsung s24 ultra incepand de la 135$ avand in vedere ca la noi pretul este 1200euro cum se poate?
Buna seara! astazi am cumparat de pe olx un playstation 4 cu 2 controllere si cu 2 jocuri. Totul bine si frumos pana cand sa il deschid. am observat ca un controller era putin crapat de unde il ti dar ...? (mai mult)
Bună,poți folosi bonurile de masă la sephora sau douglas?
Am o intrebare, se poate plati la casele de marcat cu aplicatia revolut, gen fara card fizic, sau ai nevoie neaparat de card?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?