În Italia coca cola bună(1.5 Litri) costă 2.05€. în țară cât este? Dar cea de 2. 5Litri? Alte alimente etc pâine?
Bună dimineața. Ce părere aveți despre acele scule gen Flex cu acumulator Makita 2 acumulatori, incarcator plus flex unghiular. La prețul de 350 lei. Care ar fi diferența între acesta și ...? (mai mult)
Dacă mi am comandat haine online de pe h&m, le pot returna in magazin si imi vor da banii acolo?
Salutare, comand de mult timp prin easybox si n am avut probleme, dar azi asteptam un colet sa merg sa il iau si vad pe site ul sameday ului cu awb ul meu: "Ne pare rău, momentan am înregistrat dificultăți...? (mai mult)
Bună știe cineva despre Hbmag.ro E teapa mai returnează bani vreau niște recenzii
Sunt clasa a 10-a și vreau să încep să mă machiez. Ce produse îmi recomandați de la dm? Țin să menționez ca nu vreau sa îmi încarc tenul pentru ca am o sensibilitate la ochii la cosmetice
Daca s- a intamplat sa am o comanda data, nu primesc nimic de la curier, nici mesaj si nici apel. Totusi, acesta vine la adresa, iar eu nu sunt acasa (tin sa mentionez ca aceasta a fost achitata deja)....? (mai mult)
Buna ziua.Astept 2 pachete din China de la aceeasi firma care pe 7track îmi spune ca au fost livrate si semnat pentru ele, dar eu nu le- am primit.Culmea ca spun ca au fost livrate duminica. DU9100293490YM...? (mai mult)
Am comandat pe 24 august un hanorac de pe https://www.bape-romania.ro/ și încă nu mi-a venit știe cineva dacă e teapa site ul?
Bună, am cumpărat câteva chestii de pe shein și coletul a fost împărțit în două, unul din colete a ajuns însă celalalt încă are aceeași stare "Amsterdam bla bla bla, plecat de la unitate"....? (mai mult)
Bună, am cumpărat de pe shein câteva chestii și coletul a fost împărțit în două, un colet a ajuns, dar celalalt încă e la același status "Amsterdam, plecat de la unitate" bla bla bla...? (mai mult)
Bună, aș dori să comand ceva de pe about you aș dori să știu dacă au haine originale sau ce site cu haine originale și la preț bun mi-ați recomanda?
Am dat comanda de pe un site din Germania si mi- au cerut email- ul ca date de contact(o sa fie livrata cu dhl- ul).Dar cum o sa fiu contactat in ziua respectiva daca nu mi s- a cerut nr? Sau o sa primesc...? (mai mult)
Salut TPU, azi trebuie sa vina curierul pentru un retur la niste casti wireless g435. Am pierdut incarcatorul, ce pot face? Daca nu este incarcatorul nu vor mai lua produsul?
Poți returna ceva online, dar care este cumpărat din magazin la zara?
Dacă merg la sediul la fan să-mi iau coletul înapoi ce l-am trimis, dar AWB nu este actualizat deloc de 1-2 zi, plătesc ceva 200-300 lei că îl iau înapoi?
Salut! Am o comanda la sameday care trebuia fi livrata saptamana trecuta, dar am primit notificare ca livrarea nu a putut fi efectuata, dupa ce am sunat mi s- a spus ca adresa mea/zona este marcata ca...? (mai mult)
Am plasat o comanda pe OLX, un teléfon sigilat de 1000 lei 500 ramburs și 500 am platit avans vânzătorului, a primit mesaj după vânzătorul de la Fan curier că din cauza fraudelor nu stiu ce sa...? (mai mult)
Vreau sa imi dau si eu comanda de pe shoph2o.ro de niste rulmenti "Bones Reds". Siteul este safe? Produsele sunt contrafacute sau legit
Salut, vreau sa- mi cumpăr iqos, ce e mai bine? Sa încerc gratuit 2 sapt și să- l cumpăr după sau sa- l cumpăr acum? Din ce am înțeles primesc 1 pachet la încercare, iar dacă- l cumpăr de...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/multifunctional- inkjet- color- canon- pixma- ts3150- wifi- a4- negru- 2226c006aa/pd/D5J2S0BBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android Această...? (mai mult)
Bună! Stie cineva în cât timp ajunge o comanda pe decathlon?
Buna ziua. Ce stiti despre acest site, https://www.ajonlineshopsromania.com/? este de incredere? Multumesc!
Hei TPU, adidasi jordan 4 de pe aliexpress vin în cutii originale?
A mai cumpărat cineva de pe Greeno.ro? Caut disperată produse care conțin peroxid de benzoil (singura substanță care mă ajută în tratarea acneei), din moment ce Epiduo se poate cumpăra doar pe...? (mai mult)
Este siteul https://squareshop.ro legit? As dori sa-mi dau comanda de o pereche de timberland si m-ar interesa sa stiu.
Este https://www.e-reduceri2024.ro/ un site legit? Am comandat adidasi, vreau sa stiu daca chiar imi vin. Stiu ca sunt reps dar chiar imi plac.
A comandat cineva de pe Temu? Vin greu coletele? Cu ce firma de curierat vin? Funda!
Salut TPU știe cineva un site,aplicație de unde pot cumpăra haine, ghiozdane de marca? Nu am un buget asa de mare????
Bună! știe cineva dacă se poate plăti rambus pe site-ul sportano?
Heeeei! Știe cineva dacă fan courier livrează și sambata?
Salut. Am cumparat acum ceva zile de pe Vinted ceva papuci de la un seller din polonia. El mi- a trimis comanda, este in drum spre mine, dar azi cand am dat sa verific inca o data pozele, userul era...? (mai mult)
Am comandat de pe mobil fox dar nu am băgat o adresa de e-mail, cum știu ca o sa primesc comanda?
A cumpărat cineva de la badabum și s i- a luat teapa cu returul? Eu am cumpărat un aparat de care nu sunt mulțumită și nu am putut sa l returnez chiar dacă am solicitat retur în aceeasi zi cu...? (mai mult)
Salut ce pot face daca comanda mea dupa shein nu mai vine?
Cand trimit o comanda pot sa pun numele, adresa si awb ul scrise pe foaie de mâna sau trebuie sa pun foaia de la fan courier cu awb ul
Daca pun pe un colet awb ul si adresa scrise de mână si nu foaia originala esti ok?
Salut,am dat o comanda pe shein in 08/23 și de 2 zile mi-a rămas la același status:pachetul a fost ridicat si expediat la destinatie)mă poate ajuta careva îmi ajunge comanda curând sau?
Bună seara! Știe cineva dacă poți să modifici metoda de plată la o comandă care vine prin firma de curierat fan curier? ( vreau să modific metoda de plată la livrare sa fie cu cardul)
Stie cineva daca bape-romania.ro este legit? Vreau sa imi dau comanda dar nu stiu daca nu cumva este scam.
Salut TPU cei care aveți jordan 1 sau adidasi similari de cati metri trebuie sa va cumpărați șireturile?
Salut! Am dat o comanda de pe altex aceasta marti de o tastatura si comanda trebuie sa vina maine dar inca nu am primit niciun awb sau ceva in legatura cu statusul comenzii, este ok?
Bună! Vreau să cumpăr un tricou de pe eMAG. Acum problema e că mie nu îmi prea convine oricum, trebuie să îmi vină perfect. Pot să comand două mărimi diferite pe aceeași comandă, le probez...? (mai mult)
De Black Friday in noiembrie, cu cât la % scad prețurile la smartphone-uri?
Am facut o comanda de pe SHEIN, acum aproape 3 saptamani, si imi arata ca e inca shipped, dar aplicatia imi spune ca coletul a fost livrat, iar azi firma de curierat imi arata ca "Coletul tau nu a ...? (mai mult)
Am o întrebare as dori sa cumpăr online cu cardul la Samsung Romania este de încredere?
Salut, as avea nevoie de niste "airpoduri" sau ma rog casti in ear cum vreti sa le spuneți, care sa fie ceva mai bune decat jbl 570bt, si sa fie durabile, ma interesează volumul și calitatea audio,...? (mai mult)
Salut am comandat dupa temu in 9 august si nu am primit nici acum comanda am sunat la cei de la sameday am modificat nr era greșit dar in aplicație imi spune ca comanda e livrata help
Pot schimba produsul comandat de pe ABOUT YOU cu o altă mărime a aceluiași produs?
Salut! Știți dacă site-ul sprayground România este legit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!