Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Dedeman, jisk si astea se inchid tot la ora 18 azi in Bucuresti?
La ce magazine pot gasi narghilea si cam cat costa?
Easybox livreaza si sambata?
Salut! Pe care o recomandati mai mult: 1 : https://carrefour.ro/produse/bicicleta-omega-rowan-29-alb-albastru-19-33525091/ sau 2 : https://afisport.ro/bicicleta-mtb-afisport-m2-29-inch-l-argintiu
Magazine pe langa gara Bucuresti Nord care au sirop de Monin sau 1883? (pentru cafele)
Hei TPU! De ceva timp urmăresc o cântăreață de muzica populară care a născut recent. Încă de dinainte sa nască, primea lucruri gratis (inclusiv fotoliul pentru alăptat, căruciorul si coșul...? (mai mult)
La ce magazine din București pot găsi adidași marca Puma?
Hei TPU! De ceva timp urmăresc o cântăreață de muzica populară care a născut recent. Încă de dinainte sa nască, primea lucruri gratis de la diferite pagini care doreau sa le crească numărul...? (mai mult)
Buna! Vivantis are parfumuri originale? Caut un site de pe care sa pot cumpara parfumul Invictus original si unde sa pot plăti ramburs.
Ce parerea aveti despre hainutele pentru bebelusi de pe acest site https://www.carokids.ro?
Salut. Voiam sa întreb daca știți vreo marca de haine care face tricouri mai grele cu material mai gros, nu ca cele nike sau adidas obișnuite.
Unde pot gasi scaune de birou (directorale) calitative?
Cu cat sa vand o placa video Gigabyte Nvidia Geforce GTX 1660 OC 6GB VRAM, folosita 5 luni?
Buna seara! Am dat O comanda la elefant ieri si am ales sa o primesc la posta. Cand am primit mail ca s- a înregistrat comanda scria ca timpul estimat de livrare este azi. Trebuie sa astept sa ma sune...? (mai mult)
Abonament la cafea in Romania. Exista vreun site de genul?
Buna TPU. Se poate cumpara in rate prin Credex de pe un site ex. Altex, daca esti in baza de date la Biroul de Credite ca rau platnic? Mentionez si ca datoriile respective au fost platite si a trecut ...? (mai mult)
Pe la ce fel de magazine se gasesc tije de alama 3-4mm? La dedeman si brico nu am gasit... Si n-am chef sa dau comanda pentru cativa centimetri care imi trebuiesc xD
De unde e mai safe sa cumperi un telefon:din magazine de telefonie (gen Orange, Vodafone), magazine de electronice (Altex, Flanco etc) sau magazine locale care vând telefoane?
Unde se gasesc nituri sau bara / sarma de alama in jur de 3-4mm? In dedeman si brico nu am gasit! Imi trebuie sa repar manerul la un briceag!
Hei TPU! A comandat cineva parfumuri de pe Elefant? Sunt originale? Mulțumesc!
Buna! Cu ce firma de curierat lucreaza Fashion Days? Cu GLS, Fancourier sau SameDay?
Buna! Eu vreau sa cumpăr un cuptor electric Tefal, dar vreau sa și încălzească mâncarea, nu doar sa gătească. Nu pot sa îmi dau seama dacă el și încălzește. Eu vreau foarte mult sa ...? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca acest site este real sau teapa? https://www.saleromania.com/
Caut în Baia Mare și nu găsesc folie de protecție HUAWEI P40 lite e, ma poate ajuta cineva cu un răspuns?
Salut! Am primit recent un mic voucher cadou de la Emag care este valabil undeva pana spre toamna. Am citit despre el pe site- ul lor si am am inteles ca il pot aplica pe mai toate produsele. Ei bine,...? (mai mult)
Buna TPU. Având in vedere ca vine vara vreau sa- mi cumpăr o bicicleta sport și vreau sa va cer păreri. Sa fie sport, sa nu fie scumpă bineinteles, in mare sa fie raport pret calitate ok, o ...? (mai mult)
Stiti siteuri care au lanturi pentru gat sau inele, ma refer in stilul mai mult goth?
Bună ziua, vreau să îmi cumpăr o pereche de adidași și nu știu ce marime de pantofi trebuie să îmi aleg din urmatoarele categorii daca port 41-42: Eur, Us, Uk, Cm. Va rog mult! Dau fundă!
Salut! Cam cat as lua pe un PS4 Slim, 500GB, 2 controlere, fara nicio zgarietura, intact, daca l-as amaneta?
*DORESC RĂSPUNS DOAR DELA CEI CARE DETIN O TROTINETĂ ELECTRICĂ Doresc si eu, ca cineva să- mi recomande o trotineta electrică, Budget: 1400 RON, Stau la tară. si aici sunt cateva dealuri. cu...? (mai mult)
Salut As vrea să cumpăr Mein Kampf, însă de fiecare data când intru pe un site nu sunt sigur ce varianta este. Destul de multe variante au adăugat și un comentariu. Eu as vrea varianta originala...? (mai mult)
Consideri ca daca aproape toti colegii copilului tau au un brand de telefon, trebuie neaparat sa ii iei si lui acelasi brand, ca daca nu o sa se faca "misto" de el indiferent daca a costat mai mult sau...? (mai mult)
Salut! Sa zicem ca avem 2 telefoane cu exact aceleasi specificatii, unul Samsung si unul Motorola care e cu 100 lei mai ieftin! Voi ati plati mai mult pe un telefon doar pentru ca scrie pe el Samsung?...? (mai mult)
Bună TPU! Ştie cineva dacă pot găsi jucării de la Gaşca Zurli în vreun magazin din Râmnicu Vâlcea?
Http://ro.ieftineonline2021.com teapa? toate air force urile posibile la 25 de dolari, teapa curata sau?
Buna! Are cineva nevoie de un voucher de 16% reducere pentru site-ul About you? Expira maine (30.04.2021) si comanda minima e de 240 lei. Cine il doreste sa imi lase mesaj in privat. :)
Salut TPU,am si eu o intrebare, cat costa un pachet se Sobranie din alea cu tigarile de culoare neagra si de unde le pot lua?
Buna ziua! Mi-am cumpărat niște pantaloni de trening care au elastic jos. Se pot scurta? Îmi vin lungi…
Bună! Vreau să- i cumpăr un cadou surorii mele cu ocazia zilei de "Constantin și Elena". Ea are 12 ani și am venit cu o idee: ea dat 200 de lei pentru a cumpăra o pereche de adidași de ziua mea ...? (mai mult)
Cum funcționează plata prin rate cu cardul de drbit la Altex. Nu găsesc informații utile nicăieri.
A mai comandat cineva de pe zaful si site-uri de genul? Cum sta treaba? Peste cat timp iti poate veni comanda si poti plati in plus ...nu am prea inteles...
Bună ziua TPU aş vrea să ştiu exista in Arad/Timişioara un loc unde reîncarcă butelii de Carbon (CO2) dau Fundă.
Bună TPU! Mâine aș vrea să mă duc în mall pentru a-mi lua o pereche nouă de blugi. De la ce brand îmi recomandați? Aș vrea ceva calitativ. Bugetul este de 420 de lei
A mai comandat cineva de pe Crazy Factory? M-ar interesa sa stiu daca exista vreo taxa vamala.
Bună TPU! Mâine mă duc la mall în Craiova și aș vrea să-mi cumpăr niște perechi de blugi. Ce-mi recomandați? Eu mă gândeam la Zara sau Pull&Beer
Buna! Imi puteti spune toate magazinele de imbracaminte din sun plaza de prin zona bershka/pull and bear? Ca am fost recent intr-un magazin care mi-a placut si nu mai stiu cum se numea :)
Salut, daca vreau sa duc ceva la garantie, in magazin, trebuie sa fiu neaparat major, trebuie sa dau o semnatura? Si daca merg cu cineva major, poate sa fie orice persoana majora sau doar un parinte...? (mai mult)
Ați cumpărat ceva de pe site-ul acesta? https://www.mangashop.ro/ Produsele au venit în stare bună?
Ce părere aveti de livrarea de la flanco? In cat timp v-a ajuns comanda? Sunt serioși? Mulţumesc de raspunsuri.
Salut, unde pot gasi bijuterii pentru barbati in Iasi? (de preferat cercei exemplu: tunnel,fake plug, etc)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?