Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa comand o pereche de pantaloni dar nu știu cât de lungi vor veni, am 1. 70cm. Aș vrea sa fie pana la glezna dar este ok și un pic mai lungi.
Pot cumpăra în rate cu un card de debit? Sau trebuie neapărat un card de credit?
Bună. Pentru un card de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen trebuie adeverință de venit și ce criterii sunt?
Hei TPU, care este diferența între un cercel bărbătesc cu închidere normală și unul cu închidere cu arc? Amândoi necesită, , gaura în urechi"? Și îmi puteți da și mie 1- 2 modele? Ofer...? (mai mult)
Cum pot și ce se cere pentru a plătii prin rate cu cardul Raiffeisen? Trebuie adeverință de venit ori lucruri de genul?
Unde pot gasi o maca Kagetane Hiruko Mask dar cu transportul in Romania pentru ca nu vreau sa platesc vama.
Buna seara! Duminica seara am făcut comanda la H&M de o pereche de adidași, mi- au trimis email de confirmare. Îmi apărea pe site ca, comanda este ambalata și gata de livrare de luni pana astăzi,...? (mai mult)
Salutare, am comandat un pachet de pe Alliexpres (niste pantaloni) cu o valoare de 14$, dar având o reducere prețul a ajuns la 9, 11$. Astăzi am primit un mesaj că trebuie să mă duc să- l ridic...? (mai mult)
În cât timp ajung produsele de la joom? Vin toate deodată?
Ce site-uri de haine mișto îmi recomandați?
Salut TPU! Am cumparat accidental un abonament pe google play pentru aplicatia Yoga Fitness Guru. (50$) Am trimis o cerere de rambursare dar au spus ca nu pot rambursa aceste tipuri de achizitii. Ce pot...? (mai mult)
Buna! De unde as putea sa imi iau casti wireless, sa ma tina si ceva timp si sa nu fie scumpe?
Salut, am si eu o intrebare, eu mi-am facut cont My Pay Safe, eu platesc online cu el, daca eu ma duc la market/magazin si imi iau un suc sau altceva pot plati la POS cu telefonul My Pay Safe?
Se întâmplă ceva daca m-am răzgândit in privinta unui retur și nu mai pun produsul in easybox gen nu-l mai predau?
Salut! A comandat cineva de pe shooos.ro? Livreaza produse originale?
Ii site-ul asta legit? https://www.ucoms.top/
Se poate folosi heets cu glo hyper starter kit?
Salut. Exista trening- uri /compleuri de catifea pentru băieți de 13- 14 ani /copii? Ma refer la acele compleuri de catifea care sunt acum la moda pe diverse culori. Dacă știe cineva, va rog sa îmi...? (mai mult)
Cum anulez o cerere de retur la eMAG?
Am plasat prima comandă pe aliexpress, dar si cu barcă cu vâsle ajungi mai repede din China și înapoi față de termenul de livrare pe care îl oferă ei : 17 mai - 8 iunie. Astăzi suntem în 20...? (mai mult)
A cumpărat cineva haine de pe site-ul hainedetop.ro? Sunt serioși? Dau funda căruia îmi răspunde.
Salut. Ce mai faceți? Eu mă gândeam să investesc în Cardano ADA, o monedă virtuală, probabil se va scumpi. Este corect? Sau o altă monedă? Sau cum o minez? Și un wallet bun? Ms frumos.
Hey lume, ati dat vreodata comanda de pe Amazon? Daca da, in cat timp v-a venit ce ati comandat?
Salut. Stie cineva un site de haine cu mai multe branduri, in afara de aboutyou? Multumesc.
Buna TPU. Dacă comand de pe amazon acea taxa de transport si de vama e pe produs? Sa zicem ca comand un scaun care costa 50 de dolari si taxa e 25. Daca comand 5 scaune platesc de 5 ori aceaa taxa sau...? (mai mult)
Daca vreau să returnez un produs de la cream outlet cumpărat cu o zi în urma, mi se vor restitui banii? Mentionez că nu am primit bon fiscal, dar produsul achiziționat are etichetă si pret. Nu ...? (mai mult)
Barnes and Noble Livrează și în România? Și dacă da, trebuie sa plătesc taxe?
Salut. As vrea sa stiu de unde pot lua un booster box sau elite trainer box (Pokemon TCG) online.
Va salut, as dori sa achiziționeze de pe Alibaba câteva placi video de 12 GB RTX3060 NVIDIA. Ați mai comandat? Au venit produsele..cum stă treabă acolo că nu am comandat? Plata am văzut că nu ...? (mai mult)
Https://www.footshop.ro/ro/incalaminte- i- sneakeri- pentru- femei/49801- nike- w- air- max- 270- react- eng- burgundy- ash- lt- smoke- grey- burgundy- ash.html#/27 Credeti că sunt originali? Si imi...? (mai mult)
Hei! Ma gândeam să comand de pe site- ul PARFUMESCU, voi ce părere aveți? Ați comandat de pe acest site? Persistă mirosul? Și dacă ați văzut sticluța și ați depistat ceva care să vă ducă...? (mai mult)
Ceva pareri despre magazinul cheels.com pentru incaltaminte?
Bună ziua TPU, aş vrea să ştiu unde se pot face tricouri cu imprimante custom in Arad?
Salut. În ce magazine din București pot găsi veste unisex colorate tip FLEEXE (dintr-un material textil, eu le zic veste polar)? Fara magazine online, mulțumesc.
Buuunaa:) Am făcut 2 comenzi pe Notino cu cardul online si dupa le- am anulat (din motiv ca nu am primit sms) dupa cateva minute dupa ce le- am anulat primesc sms ca suma a fost extrasa cu succes. Primesc...? (mai mult)
Hei! A comandat cineva ceva de pe Unchiu Gadget? Cum vi se par produsele? Vreau să dau o comandă și mă interesează niște păreri. Las link mai jos. Mulțumesc anticipat! https://unchiugadget.ro/product-...? (mai mult)
De la ce suma de bani primesc livrare gratuita de la Emag?
Salutare! Ați făcut cumpărături de pe site- ul Ultraonline EU? Știți ceva despre site, este sigur? Aș vrea să îmi comand un telefon de pe site, dar nu- l cunosc și se plătește cu cardul ...? (mai mult)
De ce red bull este promovat ca fiind cel mai bun energizant? Mie personal mi se pare ca energizantul Hel este mai bun decat redbul si este si mai ieftin. Voi ce parere aveti? Voi ce energizant considerati...? (mai mult)
Bună! In afară de magazinul Obor mai știți locuri unde se pot lua bijuterii de aur si sa dau la schimb aur? Am bijuterii pe as vrea sa le dau si sa- mi iau niste cercei, plus eventual diferenta....? (mai mult)
Știți un magazin de unde pot achiziționa vopsea aurie pentru metal?
Știți cumva o dată fixă (nu neapărat fixă, poate fi un sezon) pentru reduceri? Nu mă refer la black Friday ci la altceva și dacă se poate, o recomandare de siteuri care fac reduceri mari in ...? (mai mult)
Buna, de ce cand incerc sa adaug un card pe google play imi zice de o eroare, ce sa fac?
Știe cineva cam cât mă poate costa să schimb un display de Samsung Galaxy S7 ( Nu Edge)?
Buna TPU! Stie cineva vreun site cu produse alimentare (in care sa existe si dulciuri) dar care sa faca livrari la domiciliu adica la sat? (in afara de eMAG) stiu ca e cam imposibil asa ceva dar totusi...? (mai mult)
Salutare,am văzut că există un site Altex Pc in care există calculatorea bunicele la prețuri foarte bune. Aș vrea să știu dacă acest site este scam sau chiar este legit.
Salut TPU, in ce magazine, se cumpara pop cola ca nu gasesc la auchan si comand https://specialdrinks.ro/ cate 3 cantitati = 6 sticle? Ca am vazut ca Abi Talent face reclama si imi place gustul cand ...? (mai mult)
Salut. Unde pot găsi elastic pentru bratari? Dintr-ala subțire transplant de se întinde si pot pune pe el bilute/margele?
A cumparat cineva telefon de pe Filip.ro? Cum ajung? Sunt ok? Mi-e frica sa comand
Buna! Stie careva vreun magazin sau centru unde pot da inele, cercei rupti sau bucati de aur si sa cumpar alt produs+ manopera sau plati diferenta de pret? Vreau sa- mi iau niste cercei dar sa si scap...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!