Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Merita produsele Razer pretul lor de milioane? Cum sunt produsele Redragon pe langa produsele Razer? Daca-mi cumpar Razer, dau un ban da' cumpar ceva frumos?
Cum vin ambalate laptopurile noi de la PCGarage? Vreau sa- mi comand unul la 2900 lei si mi- e frica sa nu lipeasca astia direct pe el un AWB si sa- l arunce in masina curierului (cum se intampla la taranii...? (mai mult)
Dacă cumpăr o baterie nouă de tel și nu o folosesc 5 luni, 8 luni o mai pot folosi? În magazin cum rezistă așa mult?
Salut, vreau sa stiu daca v-ati luat ceva de pe siteul https://www.sportvision.ro/ si daca stiti daca este legit sau nu
Unde găsesc pulovere imblanite?
Un magazin bun de unde îmi pot lua haine pentru paste? Dau funda pentru cine ma ajuta
Stiti cumva un site de pe care pot sa cumpar elemente vestimentare pe tematica istorica?
Bună! În București unde găsesc și eu magazine în care se vând pisete (ca să dau comanda online, nu ma încântă sa dau 5 lei pe piseta și 20 pe transport)? Dacă ar fi în sectorul 5 și mai...? (mai mult)
Salut. A comandat cineva de pe site-ul asta, cum vi se pare? https://www.magazingsm.ro/ Dar acesta? https://www.moka-gsm.ro/
Bună! Există vreo aplicație de delivery (Glovo, Tazz etc.) prin care să se poată plăti cu cardul Sodexo Gusto Pass?
La eMAG dacă comanzi mai multe produse, de exemplu am comandat de 370 de lei și mi- a adăugat 170 de lei transport. Transportul nu trebuie sa fie gratis? Sau de cât trebuie sa comanzi sa fie...? (mai mult)
Știe cineva un second hand in București unde pot sa gasesc haine mai goth?
Salut, aștept un colet prin poștă romana de ceva timp, de 10 zile. E normal sa dureze atata pana îmi ajunge?
Siteuri pentru a achiziționa o pereche de adidasi? Mai exact Nike air force 1 react all star.
Unde pot gasi jocul Activity 18+ la cel mai bun pret?
Baseone.ro vine si sambata si duminica sau doar in timpul saptamani?
A comandat cineva adidasi de pe sizeer? Daca da in cat timp au venit?
Buna tuturor! Am facut o comanda pe "Libraria Delfin", iar la statusul comenzii imi arata "primita". Asta inseamna ca, coletul a ajuns la curier? Am 10 carti care trebuie sa soseasca, un colet mediu....? (mai mult)
Unde pot gasi online haine mai ieftine la promotii, reduceri etc dar sa fie mai ieftine decât media magazinelor?
Bună! Mă poate ajuta cineva cu un SH din Brăila unde poți găsi lucruri cu adevărat frumoase? Unde am căutat eu nu am găsit mai nimic. Nu e problema banilor, fac asta mai mult din plăcere și ...? (mai mult)
Cunoaște cineva un site cu adidași, botine dama, la preturi accesibile?
Salut! A dat cineva vreodata comanda de pe http://www.tricouridefotbal.com/? Ca vreau sa imi iau un tricou dar la optiune de plata e doar card si pare teapa. 400 de lei nu vreau sa dau pe unul original...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva unde pot gasi modelul de adidasi "Nike Air Force 1 ‘07 lvl8 Utility" pe alb pentru femei? Am cautat peste tot modelul insa nu l- am putut gasi pe niciun site de...? (mai mult)
Bună, tuturor! Știți de unde pot cumpăra filtre pentru ceai, dar din magazine fizice? Nu prea aș comanda ceva pentru care plătesc mai mult pe transport decât pe produs.
Salut. Unde pot găsi un magnet mai măricel cat lungimea unei palme? Ms frumos
Salut! Cine imi poate povesti cum se face returul la Emag - Easy Box? Am intrat pe site pentru cerere retur (incaltaminte), observ ca pot selecta motive retur, Easy Box- ul la care vreau sa fac retur...? (mai mult)
Salutare! In urma cu aproximativ 10 zile am comandat de pe un site de vanzari o geaca din piele naturala, noua. Nu am desfacut coletul de cum l- am primit. Aseara am zis sa vad ce am luat. Am desfacut-...? (mai mult)
Mi- au blocat contul de Instagram, m- au pus să îl confirm prin email etc și gata am schimbat parola. Faptul că m- am logat într- o aplicație a dus la asta. Dar treaba este că dacă nu dai parola...? (mai mult)
Cât costă un cântar?
Hey salut, am si eu o intrebare. Daca iau un produs in rate de pe eMAG. De exemplu, pretul unui laptop: 2399 lei iar pretul original 2, 799 lei Daca pretul se ridica de la 2399 si nu o sa mai fie...? (mai mult)
De unde pot cumpăra un magnet de cam 16cm lungime, 8cm lățime și 3cm înălțime?
Unde găsesc busuioc frunze proaspăt in supermarket în București?
Salut.Vreau si eu cateva siteuri de haine pentru sala.
Stie cineva site- ul si pagina de Instagram "vicious punx"? Daca stiti, acum vreau sa va intreb daca aveti idee de alte locuri sau site uri unde pot gasi cam ce vand ei, adica inele, lanturi, breocuri...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe site-ul "cutoc.ro"? Produsele vin ca in poza?
Salut. De pe ce site italian pot face rost de un magnet mai măricel așa? Cât un telefon mă refer?
Am cumpărat și eu zilele trecute ceva de pe prozis, știe careva cam cât durează să ajungă un pachet? Și dacă se percep taxe vamale în plus dacă ai livrarea gratuită?
Salut TPU! Ce se intampla daca nu raspund curierului care vine pentru un retur?
Salut TPU! In ce magazin as putea gasi o pereche de Jordan 1 mid sau high. Poate fi cam orice fel de model, doar ii vreau. Mersi anticipat
Buna, as avea o mica intrebare. Am dat vineri seara o comanda de capsule de la nesspreso si sambata cand am dat urmarire colet mi- a aparut ca livration reussite, asta insemnand ce? Ca eu n- am primit...? (mai mult)
Care este motivul pentru care de exemplu pe eMAG dai comanda azi de un produs si tot azi iti spun ca il poti ridica din showroom? Au produse pe stock in depozitele din spate? Imi este sa nu fie vreun ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe vapormaxsport? vreau sa stiu daca sunt de incredere
Salut, am comandat și eu ieri un mouse pad de la eMAG cu cardul și azi de dimineață a trebuit sa ii dau anulează comanda deoarece era prea mic, acum mi- a luat banii de pe card și am dat anulează...? (mai mult)
Salut, încet sa mă ingras de 1 an și nu reușesc cu absolut nimic tot o scândură sunt și bănuiesc că așa o să rămân. De la un timp am inceput sa plâng doar cand vad persoane care arata normal...? (mai mult)
Am voie să filmez în super-market? Carrefour, Lidle. Te lasă? Dacă știe cineva, sau a filmat. Vreau să fac un video pe Youtube.
Care este diferența dintre eMag și PCGarage? De ce aș alege unul față de altul?
La Lidl pot am primit o reducere de 10 lei dar imi arata un magazin al lor specific care nu stiu exact unde e, dar inca nu stiu daca fix la acela trebuie sa ma duc
E un Lidl pe strada Miresei în Timișoara sau în apropierea mall-ului?
Buna ziua! Stie careva niste site-uri cu haine frumoase pentru copii (in afara de h&m, next si carters)? Ma intereseaza sa aiba rochite frumoase. Multumesc! (Ofer funda)
Am 18 ani și am făcut card de credit la brd, vreau sa cumpăr un telefon în rate de pe eMAG pot face asta? Cică 6 rate sunt cele mai multe
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...