Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! A comandat cineva vreodată de pe ZAFUL? Ce părere aveți? Cum sunt hainele? E sigură plata cu cardul acolo? Trebuie să plătesc vreo taxă vamală sau altceva? În cât timp vine comanda? Eu...? (mai mult)
Bună ziua! As vrea sa va întreb, ce părere aveți despre acest site? https://www.itmar.ro/catalog/calculatoare- gaming- 51?gclid=Cj0KCQjwo- aCBhC-...? (mai mult)
E mai bine să cumperi produse de pe site-ul original al produselor? De exemplu: produse Samsung de pe site-ul Samsung Romania.
Buna! Vreau sa comand online cu bani cash dar nu stiu site-uri de genul acesta, imi puteti recomanda? (vreau sa imi cumpar accesorii, tricouri si altele din anime-uri)
Unde sunt asamblate PC-urile Serioux? Cum sunt ambalate? Sunt ambalate într-o cutie de carton gros, etanș sau o cutie ieftină cu găuri în ea? Au sigiliu?
Salut! Stie cineva cum se pot cumpara suprastocurile din magazinele mari gen lidl,kaufland, etc? Cu cine trebuie sa intri in legatura
De unde imi pot lua fond de ten de la catrice din Constanta?
Buna seara, cum as putea sa fac o comanda prin posta, ce site cunoasteti? Vreau prin posta sa vina! De exemplu sa imi dau comanda de aparat pentru flotari sau alte produse
Sunt eu prost sau așa e normal?! Acum trei luni am comandat fiind izolat în casa din cauza coronavirusului, 10 geluri de duș de la eMag. Mi- au venit intr- o cutie strivită și din ele curgea conținutul....? (mai mult)
Buna ziua, nu stie cineva unde as putea gasi hartie de impachetat cadouri neagra in Baia Mare?
Buna ziua. Și- a luat cineva telefon de pe eMag prin plata cu rate? 4 rate fără dobândă. As dori sa știu dacă aș face o achizitie daca trebuie sa plătești ceva la momentul plasării comenzii. ...? (mai mult)
A comandat cineva de la atonlove.Com? Sunt mai multe siteuri de genul. Un fel de mistery box. O sa ajungă coletul în Europa dacă vânzătorul este în America?
Bună TPU! De unde credeți ca e cel mai bine să îți cumperi haine? Direct din magazin sau din online?
Va salut, a cumparat cineva ceva de pe site- ul sau magazinul '' www.magazinieftin.ro'' as vrea sa achizitionez ceva mai scump si nu vreau sa imi iau teapa, sa nu fie original produsul sa nu- mi dea ...? (mai mult)
Când cumperi un apartament la ce te uiți?
Cum se cumpara de pe aliexpress? Se plateste cu cardul inainte sau cash? In cat timp ajunge coletul? Trebuie sa verifici ce cumperi sau ai o garantie sigura? Iti ofera banii inapoi in caz ca nu primesti...? (mai mult)
Vreau sa returnez niste casti wireless in-ear luate din altex, nu se mai conecteaza la laptop. Imi pot primi banii inapoi? Nu sunt interesat sa primesc alta pereche
Salutare. As dori sa cumpar de la un vanzator un mackbook pro 16 inch 16gb ram cu 8 Tb memorie la 6500$, el in magazin valoreaza 9000$, credeti ca as avea posibilitatea sa il vand mai departe cu...? (mai mult)
Unde gasesc in Bucuresti un magazin fizic, Puma Romania?
Salut,am o întrebare, dacă vreau sa dau comanda la ceva de exemplu de pe Joom am 13 ani, pot da eu comanda fără sa vorbească mama la telefon? Gen sa ma sune pe mine?
Salut, de curand am decis sa- mi iau un ceas mecanic pentru ca tot ma uitam pe Youtube si dadeam peste unul la recomandate si mi se par fascinante modelele. Intrebarea este, fiind un ceas "mecanic" necesita...? (mai mult)
Am luat niste căști de pe altex wireless care nu îmi mai plac si as dori sa le schimb cu altele cu fir, am dat 100 lei pe căștile alea si cele pe care vreau sa le iau costa 142 lei. Pot sa ma duc...? (mai mult)
Buna! In ce magazin/supermarket se pot cumpara caracatițele reversibile, specific:nu magazinele online
Salut TPU, Ma puteti ajuta sa gasesc o pereche de pantaloni scurti de trening cu putin mai sus de genunchi, femei, negri, marimea 32? Ms!
Salutare! Daca am cumparat o pereche de pantaloni si am constatat acasa ca sunt rupti... am dreptul sa- i returnez si sa primesc banii complet inapoi? Am cumparat dintr- un magazin fizic si politica lor...? (mai mult)
Pot returna un telefon de la altex cumparat de o saptamana pe motiv ca m-am razgandit si atat?
Salut, tot incerc sa-mi fac un magazin pe Facebook si imi da mereu aceasta eroare. Oare de ce, cu ce am gresit. https://imgur.com/a/beHtxbp
Unde pot găsi în Timișoara Jelly beans?
Buna TPU, ce parere aveti despre site-ul acesta? Credeti ca are produse fake? https://ro.vanzare2021.com/content?c=ghete%20dama%20gucci&id=7
Cand sunt cele mai mari reduceri pe PC garage, iar daca cumpar un pc pe piese de la ei (toate piesele de pe site-ul lor), imi monteaza iei pc?
Stie cineva daca exista in Bucuresti (sau macar undeva in Romania) un magazin FIZIC care vinde palarii de cowboy produse de firme consacrate?
A comandat cineva vreodata haine de pe siteul shein? Daca da, cam in cat timp vin si as mai vrea sa stiu daca sunt si de calitate? DAU FUNDA!
Imi poate spune cineva de ce dureaza asa de mult ca Facebook sa verifice un produs pe care l-am pus la vanzare pe marketplace? Dau funda
A comandat cineva de pe cheels.com adidasi? Este bun site ul?
Salut TPU. Ati comandat vreodată cu cardul de pe Emag? Daca da produsele vin? Dau Funda!
As dori niște site uri ieftine si de încredere pentru a-mi lua niste nikeuri air force 1. Păreri?
În Bacău unde există un anticariat?
Știți vreun site de pe care pot cumpara carti online si sa pot plăti prin online banking? Mulțumesc anticipat
Hei. Unde pot găsi un Shop în România cu tentă manga și anime? De preferabil online dacă se poate?
Mi-am cumparat o folie pentru telefon si cand ma uit pe ea are o gramada de particule de praf pe partea cu care se lipeste, pot sa le curat?
Salut. Stiti cumva daca site-ul supersklep.ro e legit? Pentru nu prea imi inspira incredere si voiam sa cer parerea cuiva care se pricepe mai bine.
Salut tuturor! Ma interesează achiziționarea unui produs de pe Emag, însă produsul este vândut și livrat de alt furnizor si cum este vorba de o pereche de încălțăminte, care s- ar putea sa...? (mai mult)
Daca comand 4 pizze party 40x60 cm ajung pentru 15 pers?
În cât timp ajunge o comanda de pe tatuat.ro dacă am plasat-o duminica seara?
Salut! Imi puteti spune va rog unde pot gasi un site din care pot cumpara Air jordan 1 mid pana in 450 lei? Si sa nu risc sa primesc scam, DAU FUNDA!
Salutare...cine imi recomanda si mie un site de adidasi originali(nike sau adidas)..nu vreau panarame....ms mult
In ce perioada a anului gaseste cele mai mari reduceri cand vine forma de Laptop / PC etc?
Salut. Ce mici la caserolă recomandați pentru grătar? Am mai luat diverse sortimente în trecut dar fie se micșorează mult, fie se usucă prea tare, etc. Care sunt cei mai buni?
Bună! Spuneți- mi va rog de pe ce site pot comanda aceasta sapca http://www.neweraromania.com/sapca- new- era- boston- celtics- nba- team- color- 9fifty- snapback- verde- p- 5212.html Acord funda. ...? (mai mult)
Pot cumpara de pe eMAG in rate cu buletinul? Gen sa platesc cand vine factura acasa fara niciun card bancar
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!