Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Cât costă o consultație oftalmologică, plus comandă de ochelari, la diferite clinici de specialitate? Vreau să-mi fac o părere estimativă, și nu găsesc destule informații pe site-uri.
Salut, pe publi24 am inteles ca e transport gratuit, dar vanzatorul plateste o taxa de ramburs a banilor. Se poate face plata de catre FanCourier direct pe cardul meu pentru a nu a mai plati taxa?
Salut, am inteles ca pe publi24 daca vrei sa vinzi ceva, se poate ca livrarea sa fie gratuita din partea site- ului. Intrebarea mea este urmatoarea: se pot primi banii ramburs si direct pe card? Pentru...? (mai mult)
A auzit cineva de site-ul acesta, pare puțin ca ciudat + nu poti sa plătești la ramburs doar online, sa fie oare teapa? https://ro.vanzare2021.com/
Stiti un site sigur si cu un pret accesibil de unde pot achizitiona harta stelelor? Multumesc!
A mai facut cineva retur la produse de la about you? In cat timp primesti banii inapoi? Am comandat ceva si am primit cu totul altceva. A mai trecut cineva prin asta cu acest site?
Am dat o comanda la zara si am avut suma blocata, coletul mi- a ajuns azi, , suma nu se deblocase asa ca am sunat la ei...m- au pus sa le trimit un extras de cont ceea ce si am facut.Si acum mi- au intrat...? (mai mult)
Eu am facut o comanda si expeditorul mi-a trimis awb, stie cineva in cate zile se duce curierul de la fan sa ia coletul?
Salut, craioveni! Stie cineva de unde pot cumpara o bratara cu pietre semipretioase din Craiova? Ca standul din auchan craiovita s- a inchis. Caut in special o bratara cu onix negru cu snur. Multumesc...? (mai mult)
Dacă cumpăr tutun de pe Emag, îmi trebuie ceva buletin când vine? Daca da, puteți să îmi să îmi spuneți un magazin online care nu mi-l cere? Nu îmi place să dau buletinul la curieri.
Salut.De unde pot cumpara si eu sifon in Bucuresti?
As vrea sa imi cumpar un Samsung galaxy m51 de pe quickmobile, dar n-am mai auzit de site-ul asta, are cineva experiente cu ei?
Am completat o fisa ca sa comand volumul unu la o carte dar apoi m- am gandit sa comand si volumul doi dar trimisesem fisa deja dar i- am sunat si nu au raspuns (pentru ca nu mai voiam sa plătesc iarasi...? (mai mult)
Stiti sa imi spuneti oare daca sneakersii de pe site-ul pantofisport.com sunt legiti?
Stie cineva daca la adidasi corespund marimile de la baieti la fete? De exemplu daca sunt baiat si port marimea 40, mi-ar veni niste adidasi de fete marimea 40? Sau sunt diferiti? Multumesc
Buna, vreau sa dau o comanda pe wish si cand vreau sa o finalizez imi cere adresa linia 1 si adresa linia 2 ce adresa sa scriu, adresa mea adresa postei sau la 1 pe a mea si la doi a postei? ...Mentionez...? (mai mult)
Am un mi band de la xiaomi și mi s-a rupt brățara, cunoașteți în București un magazin de unde pot sa îmi cumpăr brățara? Pe net este mai mult transportul decât produsul în sine.
Auziti, am ramas cu cativa ani in urma si vreau sa-mi cumpar o placa ouija;))) Vreo idee de unde pot sa cumpar una? Dau funda
La noi ce se gaseste la fel ca "Aluminium Black" pentru inegrirea aluminiului! Am cautat pe Emag si Google dar nu gasesc, adica nu stiu cum sa caut sa imi dea ce vreau sa gasesc! Nu caut pentru inegrit...? (mai mult)
Daca cumpar membership amazon prime pentru amazon.co.uk, atunci nu o sa mai trebuiasca sa platesc transportul spre Romania?
Vreau sa imi cumpar un telefon de la BROMANIA in rate, aveam de ales intre el si Orange, care este mai preferabila? [la ambele am peste 4 ani fidelitate]
Salut! A cumparat cineva un caine de la canisa Dog Shop? Sunt de incredere? Acesta e site-ul lor https://www.caini-de-vanzare.ro/
Se poate plăti cu cardul Sodexo la metro?
Salut! A mai comandat cineva de pe www.nike- romania.com? Intreb pentru ca am vrut azi sa dau o comanda si a dat eroare de cateva ori. Mi- am dat seama dupa cateva incercari ca nu accepta card Visa si ...? (mai mult)
Cat costa o sabie japoneza reala?
De unde pot sa imi cumpar cameleon si tot ce imi trebuie pentru el?
Takeaway, Glovo, foodpanda sau Uber Eats? Sau alții? Mulțumesc.
Cum imi fac adresa de amazon invizibila, am un wishlist si nu vreau ca cei care imi cumpara cadouri sa-mi vada datele?
Buna! Recunosc, nu am cumparat niciodata ceva online. Pentru ca nu gasesc in magazin ce vreau, sunt nevoita sa recurg la aceasta metoda. Nu stiu cum se procedeaza. Ma instruiti voi? Dar mai ales, ...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr un parfum pentru bărbați în jur de 100- 200 lei și aș vrea o părere, sunt o mulțime de parfumuri/Brand- uri de acest gen, dar nu știu ce să cumpăr, vreau să...? (mai mult)
Vreau sa anulez o camanda pot? Din greseala am comandat de doua ori aceeasi marfa.
Salut, ce recomandări de telefoane imi puteti da pana in suma de 800 de lei?
Buna! Stie careva agentii de modelling pentru copii/adolscenti in Tg mures? Mersi
Caut un GamePad pentru Xiaomi mi TV S, doresc răspuns doar dela cei care au Mi box, Ce GamePad este compatibil cu Xiaomi Mi Box S? Am incercat controlerul dela PS3, dar noi, trebuie rooted. Mai...? (mai mult)
Ce se intampla pe alliexpress? Vad ca unii vanzatori isi inchid magazinele (virtuale). Am vrut sa comand niste rolete de 5ml de parfum dar vreo 3 magazine care vindeau si le-au inchis.
Cum anulez o comanda de pe sneaker industry pe care am plasat-o acum?
Site-uri bune cu costume de baie? Preturi accesibile!
În cât timp ajunge o comanda de pe SHEIN?
Știe cineva de unde aș putea găsi un glob luminos sau ceva de veghe ca să se vadă de afară? Adică când mă uit la fereastră să văd ceva luminos sau licărind. Ofer funda.
Vreau să cumpăr un jurnal pentru scrieri personale, paginile să fie libere, fără rânduri sau ceva, iar coperta să reprezinte ceva interesant, cum ar fi constelații, stelele, etc. N- am...? (mai mult)
Buna! Stie cineva un site unde as putea gasi un hanorac Adidas, culoarea visinie si cu buzunar de tip marsupiu, cam cum este acesta: http://prnt.sc/1097sqj, dar marimea 146-152 (aproximativ)?
Hey! Stie cineva unde pot gasi Nike Air Force 1 Mid marimea 34? Pe net am gasit ori prea mici ori prea mari... Mai gasisem pe un site, dar costa mult transportul, pentru ca nu vin din Romania.
Am pus coletul joi la fan curier. Vineri la 16:00 a ridicat clientul coletul. Sâmbăta pot oare sa merg la sediu după bani pentru colet, sau trebuie sa aștept ceva mesaj de la ei+?
Bună seara.Am dat comandă de niste componente pentru PC ieri și as vrea sa știu dacă se poate sa primesc sâmbătă coletul, coletele au fost deja predare la fan courier astăzi, dar nu știu dacă...? (mai mult)
Hot topic trimite în România?
Salut, am și eu o nelămurire, de curând m- am decis să- mi cumpăr o katana (o sabie pentru cei ce nu cunosc), ce vreau eu sa știu este dacă îmi va fi oprit coletul la vama pentru ca plănuiesc...? (mai mult)
Un site pentru conversi/vansi dar sa fie originali stiti? Si daca se poate, puteti sa imi spuneti cum imi dau seama daca conversii de pe net sunt originali?
Buna! Daca am dat o comanda de un produs si am pus pe posta romana, e posibil sa ajunga in 48 ore daca stau in municipiul judetului? :D
Am luat niste casti wireless de la altex si nu sunt multumit, daca ma duc le pot returna?
De unde as putea sa cumpăr un pui de maimuță... Dacă știe cineva!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!