Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva cumva plicul acela de obicei cu un zombi sau schelet pe el pe care il gaseai la orice magazin de colt cu un os dulce si praf acru in el?
Salutare chicas! Cati/cate baieti/fete aveti mania hainelor? Lacoste mi se pare TOP de Champion nici nu mai zic...
Vreau să cumpăr un buldoexcavator din Suedia, buget 10.000€ cum pot să găsesc unul acceptabil la banii ăștia deoarece când caut pe Google nu găsesc multe oferte?
Salut, sunt in Germania, imi poate spune cineva site-uri de haine pe care pot plati prin Sepa - debit direct? Ma refer la modalitati de plata la care iti treci doar ibanul si se efectueaza comanda
Auziti,ma ajutati si pe mine daca stiti unde pot gasi betisoare de mainacat in Craiova?
Salut TPU! Care sunt cele mai puternice energizante din Romania, adica cu cel mai ridicat continut de cafeina (in afara de redbull, monster etc) astea n- au mult, sunt energizante si cu 1000mg cofeina...? (mai mult)
Salut, daca am facut o comanda vineri pe pcgarage si aceasta a fost "pregatita" si am dat sa o anulez sambata, mai poate fi anulata? Deocamdata nu am primit niciun raspuns pentru ca, presupun, in weekend...? (mai mult)
Ce bicicleta full suspension recomandati la un buget de aprox 4000 ron? (Nu conteaza daca e sh sau noua)
Salut! Dacă am comandat o pereche de nike din America in valoare de 166.40$ cât o să mă coste taxa vamală?
Salut TPU. Daca este cineva din Bucuresti pe aici, de unde pot sa cumpar o bricheta Clipper din magazin fizic? Nu prea doresc sau dau 3 lei pe bricheta si 20 pe transport. De preferat un magazin in zona...? (mai mult)
Știți cumva dacă exista Altex la Ploiesti Shopping city?
Buna. Am o intrebare, pot cumpara din Kaufland o pereche de casti cu tichete cadou primite de la munca? Mersi anticipat!
Salut TPU, știți cumva de unde pot lua din România mousepad cu sani? Intreb pentru cadou unui prieten.
Buna TPU! Dacă fac un împrumut la provident de 1000 de lei în cat timp trebuie să achit rata?
Salutare TPU! Sunt in mari căutări de un birou de gaming, imi recomandați un anume birou sau site? Toată problema este la mine dimensiunea, as dori sa aibă acea măsuță glisanta pentru tastatura...? (mai mult)
Mă puteți ajuta cu niște link-uri de la seturi de decorat prăjituri? De preferat, maxim de 200-250 de lei.
A comandat cineva de la editura Politehnica libraria bookshop@upt și îmi poate da niste detalii referitor la livrare, daca la o comanda mare livrarea este gratis si cat costa transportul pana la...? (mai mult)
Www.vanzareieftini.com Rog lumea sa si dea cu parerea de site-ul asta, legit sau teapa? Mie imi vine greu a crede ca e legit.
Salut! Din neatentie am comandat un parfum gresit de pe infinitelove. Am vazut ca e gresit dupa ce am plasat comanda. Dupa 15 minute de la plasare, nici macar nu era pregatit sa fie trimis, i- am contactat...? (mai mult)
Salut! In Bacau sunt mai multe fabrici de haine care produc articole pentru export. Stie cineva daca acestea vand haine "cu defecte" oamenilor care le viziteaza?
Îmi puteți recomanda o mașina de tuns câini buna? 300- 800 lei de preferat. Am avut destul de multe, la prețuri nu f mici, dar nu au fost bune.Adică după 5 folosiri, nu mai tundeau. Asa ca...? (mai mult)
Salut TPU, pot sa comand de pe Orange Romania un produs daca nu sunt abonat la ei?
Salut, eu am 2 carduri si am incercat sa cumpăr ceva de pe un joc cu cardul pe care nu aveam bani...eram curios ce se întâmpla si acum nu mă mai lasă să cumpăr nici cu ăla cu bani. Face ca momentan...? (mai mult)
Salut, ma tot uitam pe google si dau de site- ul asta : https://www.hypefire.store Cum vi se pare? Gen pare interesant, mai ales hanoracele Bape, da oare is originale? I mean, au ei ceva scris la ...? (mai mult)
Cine îmi recomandă și mie un difuzor de aromaterapie foarte bun care scoate aburi mulți și denși si sa se simtă uleiul esențial în camera? Dacă se poate, sa conțină si telecomanda....? (mai mult)
Salutare TPU! Am urmatoarea intrebare: Daca vreau sa cumpar un joc de pe ps4 cu un card, propietarul cardului va primi mesaj de confirmare? (Si nu, cardul nu este furat ) :)))
De ce nu sunt Oreourile Lady Gaga din Romania roz cu verde? Din ce am vazut arata exact ca Oreul original
Bună ziua. Vreau sa vând ceva pe Catawiki și după ce completez tot la final îmi cere sa scriu "Denumiți acest profil de livrare"... habar nu am ce sa scriu, nu îmi da opțiuni, am tot încercat...? (mai mult)
As dori sa dau comanda din Marea Britanie de 5 procesoare. Si as dori sa imi trimita respectivul prin firma DHL. Acum respectivul mi- a zis ca transportul cu express este gratuit fara taxa vamala...? (mai mult)
Salut! Am facut si eu o comanda de adidasi din Anglia iar cand dau pe urmarie imi zice" Your package has arrived at a local UPS location and is still being processed for delivery."Stiti ce inseamna asta?...? (mai mult)
Daca am dat comanda ceva de pe un site si nu imi convine haina pot sa dau sa imi aduca acelasi produs cu o alta culoare si marime diferita in aceiasi bani?
Pe fashion days pot returna o pereche de adidași și sa-mi dea în schimb aceeași adidași dar un nr mai mic și asta sa se întâmple pe site, nu în magazin?
Site uri unde pot gasi lucruri cu Hello Kitty? Este ziua verisoarei mele si este innebunita dupa desenele Hello Kitty.
Ce cadouri îmi recomandați pentru Valentine's Day pentru un băiat?
Salut. Cunoașteți magazine în București unde pot găsi brățări frumoase cu pietre semipretioase gen ametist, opal, granat, etc? Cine cunoaște magazine de acest gen, va rog sa îmi...? (mai mult)
De unde sa gasesc ac pentru bronșe? Dintr-un magazin fizic, nu online. Ps: sunt din Sibiu
Imi puteti spune daca acesti site este fake? https://www.romaniarecenzi.com/
Bunica mea are 68 de ani și are o pensie de urmaș de 800 de Ron. As vrea sa stiu daca ar putea face o rată la ALTEX in jur de 3000 si ceva de Lei. Imi puteti zice va rog daca se poate face rata? (cu...? (mai mult)
Stie cineva un site romanesc de unde pot cumpăra manga?
Salut. Am dat o comandă pe un card de cumpărături și pe siteul de unde am dat comanda îmi apare: " Salut (numele meu), te ținem la curent cu tot ce se întâmplă cu comanda ta: " Iar acolo scrie...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu o nelămurire. Astăzi am fost la poștă, să pun un colet simplu, fără valoare.Zis și făcut, am pus coletul. După ce am pus coletul am făcut poză la chitanță și ...? (mai mult)
Daca vreau sa dau comanda de mai multe produse de la Dedeman care unele sunt disponibile doar online si unele in magazin, vin toate odata? Si daca fac comanda la ghiseu de informatii trebuie sa am ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, vreau să fac cadou la niste prieteni cate o mașină RC până în 150RON(bucata), Doar că nu găsesc cum vreau eu. E vreau așa: max. 20 cm lungime, sa aibă acumulator, să... Cum...? (mai mult)
De unde pot sa comand o pijama de tip costum(pantalonii si bluza cu gluga sunt conectate si bluza are un fermoar pe mijloc prin care o poti pune pe tine) pentru adulti? Vreau sa i- o fac cadou unui amic,...? (mai mult)
Salut TPU. De ce am nevoie pentru ca cumpara ceva online dar in rate? Ce garantie ii dau magazinului?
Care ați mai comandat de la Altex? Cât durează sa vina comanda? Scrie confirmată integral. Am pus comanda vineri. Și de atunci nu s-a mai schimbat statusul.
Salut. A cumpărat cineva de pe http://www.tipelectro.ro? E legit? Mersi frumos
Buna! Stiti în cate zile ajunge o comanda de la sportisimo?
Salut, sper ca nu am gresit categoria, as vrea sa imi iau un vape, cam pana in 100 de lei, nu vreau sa ma complic sa bag eu ulei in el sau chestii de genul, vreau doar sa schimb rezerva cand se termina...? (mai mult)
Am cum sa ridic un produs resigilat de la altex? Adică scrie că produsul e in "depozitul... " Asta înseamnă că nu e la altex? Deci pot doar sa îl comand acasă nu sa-l și ridic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!