Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Am cum sa ridic un produs resigilat de la altex? Adică scrie că produsul e in "depozitul... " Asta înseamnă că nu e la altex? Deci pot doar sa îl comand acasă nu sa-l și ridic?
Salut, am o imprimanta mai vechiuta, un HP 1310 pe care nu am folosit- o de cativa ani buni. Doar ce am montat- o inapoi pe birou si am verificat cartusele(HP 56/57) care bineinteles ca nu mai mergeau,...? (mai mult)
Vreau sa cupar o carte de pe Amazon. Daca livreaza aici in Romania, cat de mare e costul de livrare si care e metoda de plata?
Pot fi achizitionate pachete de țigări cu bonuri cadou?
Îmi puteți recomanda un pat de pe eMag cu saltea inclusa la prețul de 1000-1500 de Ron? Acord funda :)
Salut! Stiti cumva daca in magazinele Jumbo se gasesc gantere de 10kg?
Buna! Am facut o comanda care imi va veni prin posta,intrebarea mea e,comanda va veni,gen, acasa? sau trebuie sa ma duc eu la posta sa o ridic?
Salut TPU! Am cumparat ceva de pe AliExpress in valoare de 7dolari, iar transportul a costat 3 dolari. O sa mi-l opreasca la oficiul postal unde este si vamesul sau mi-l livreaza normal?
Bună ziua Cunoaște cineva vreun site unde totul este foarte ieftin (fără haine) Eu știu de import direct dar produsele sunt aproape la același preț ca și în magazin Sau poate știți vreun...? (mai mult)
Deci am comandat un aparat de vata de zahar de pe eMAG acum 2 sap, am vorbit cu eMAG si mi- a urgentat comanda problema e ca firma winter sales de la care livreaza nu vrea sa imi raspunda la telefon deoarece...? (mai mult)
Bună TPU! De la un timp am tot văzut pe Facebook pe niște grupuri cum ca produsele de pe About You sau Fashion Days ar fi fake. Mi- am luat o pereche de adidași de pe About You și au venit in cutia...? (mai mult)
Stie cineva un distribuitor de adidasi fake (nike, new balance, puma)? Ofer funda!
Pe Zara merge sa plătești doar cu cardul sau poți plăti la sosirea coletului?
Vreau siteuri cu haine super frumoase, prețuri accesibile. In afara de Bershka, Pull and Bear, HM, sinsay, Reserved, Cropp, House. Le știu pe astea, m- am plictisit de ele. Dau funda celui mai...? (mai mult)
Știe cineva cum sta treabă cu mărimile de la Bershka? Seamănă mărimile cu vreun alt site? Vreau sa mi dau comanda de niste blugi dar nu știu mărimea buna pe Bershka. Pe sinsay, Cropp, Reserved,...? (mai mult)
Cine a incercat programul gratuit IQOS prin care iti da o tigara gratis si daca dupa 14 zile nu vrei sa cumperi o dai retur? Care sunt conditiile?
Salut TPU! Se gaseste direct in magazine pudra de cafeina (pura)? In ce magazine daca se gaseste?
Buna! A comandat cineva de pe sizeer.ro? In cât timp a ajuns comanda? Multumesc=)
Buna tuturor. Doresc sa imi achizitionez o masina de pe mobile.de a carei valoare este 40.000 EURO. Pentru a nu- mi afecta cashflow- ului firmei, vreau sa o iau in rate prin Smava.de. Cum functioneaza...? (mai mult)
Salut, luni seara, acum o săptămână am dat comanda de ceva de la eMAG, am primit email ca produsele au fost date curierului si pe site cand dau urmărește comanda e bifata doar cea cu comanda plasata,...? (mai mult)
Cum pot anula o comanda de la eMAG telefonic, adica am sunat am apasat tasta dar nu anulez nimic stiti cum as putea anula?
Buna! Voiam sa-mi comand o pereche de adidași de pe aasport si nu stiu daca este legit. Îmi poate spune cineva?
Am de primit o saltea din Franta, care este impachetata si rulata. As dori sa intreb pe cei care au mai primit pachete din alte tari, daca stiu cam cat m- ar costa sau cum calculeaza cei care...? (mai mult)
Bună! Dacă comand produse de pe Aliexpress, care au depozite in Uniunea Europeană mai trebuie să plătesc taxă vamală?
Am fost la Vodafone să întreb de un Samsung a51 și scria gen preț la liber 303 euro. Am întrebato cat e un a51 și cică e 1900 de lei.cum sa fie atât daca 303 euro e 1400 de lei? Peste tot la eMag,...? (mai mult)
E safe cu cardul la cel.ro?
Buna, sunt cagule cu 3 gauri la jumbo Suceava?
In caz de vreau sa trimit ceva prin fan courier cu ramburs, pot alege eu data la care sa vina curierul dupa colet? Intreb deoarece odata la 2 zile nu sunt acasa.
În ce magazine gen Sephora sau Douglas găsesc parfumuri de la Kilian?
A mai comandat cineva de pe shein, zaful si site-uri de genul? Cum sta treaba? Peste cat timp iti poate veni comanda si poti plati in plus ...nu am prea inteles...
Salutare, știți cumva care ar fi cele mai bune grupuri de Facebook dedicate vânzărilor din Romania? Mă refer aici la nr. de membri activi Mi- ați putea da niste sugestii, va rog? Mulțumesc ...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare legată de siteul Joom, comanda mea e de maxim 50 de euro, am înțeles ceva de taxa vamala sau ceva de genul. Cam cât ar fi? E sigura aplicația? Am vazut comentarii pozitive...? (mai mult)
În ce magazine pot testa parfumul Share Angels by Kilian?
Hei! Vreau si eu sa stiu niste site-uri cu haine care sa fie de încredere. Mulțumesc!
Buna, luni seara am dat comanda de o masina de vata de zahar de pe eMAG care scria ca va fi de la winter sales, au trecut deja 5 zile fără ziua de luni si nu a ajuns, am primit email ca comanda a ...? (mai mult)
Salut! Aveti idei de un nume de brand pentru un site care se ocupa de confectionarea lucrurilor handmade (martisoare, brosuri, sapunuri, lumanari)? OFER FUNDA
Bună! Dacă acum 2 zile am achiziționat la Flanco un produs, dar este exact așa cum l- am cumpărat, nici nu am deschis cutia, însă între timp am găsit ceva mai bun pentru mine la alt magazin....? (mai mult)
Cum trebuie sa procedez daca doresc sa vand ceva pe olx? Chem curierul sau cum? Cum imi voi primi banii mai apoi? Vine un alt curier cu ei?
Cum pot schimba nr de telefon?
Salut! Cineva care a comandat de pe PARFUMESCU? Sunt de incredere? Comercializeaza produse fake?
Vreau sa- mi cumpar o imprimanta, ce imi recomandati? O s- o folosesc rar spre deloc (undeva la 30- 40 pagini pe luna) asa ca vreau ceva ieftin, sa pot printa de pe pc, sa aiba functia xerox si sa fie...? (mai mult)
Știți vreun magazin pe Aliexrepss care vinde bijuterii 100% argint/aur? Aș prefera din experiența persoanlă să-mi recomandați, că după filtru pot și eu să caut :D. Mulțumesc
Am o bluza si o pereche de pantaloni pe care au aparut niste pete albe.Cred ca s-a luat materialul de pe ele.Ce pot face?
Ați comandat vreodată de aici https://charm.ro? Sunt serioși și produsele cum trebuie?
Buna, daca doresc sa iau 80 de produse, ele avand pretul de 1.2$ pe bucata, DE PE ALIBABA, ce taxe vamale voi plati? Este vorba de niste tigari electronice... Daca se poate sa- mi ziceti fix pentru...? (mai mult)
Salut! Cam cat timp dureaza sa vina o comanda pe Answear? Am comandat luni un hanorac, si am nevoie sa-mi vina pana vineri.
Stie careva care este faza cu altex si cu garantia Orange? Ca tot vad pe olx telefoane luate de la altex cu garantie Orange si nu cred ca este teapa pentru ca am vazut o gramada de telefoane la fel, stie...? (mai mult)
Buna! A comandat cineva de pe site-ul meryshopping? Vreau sa știu dacă sunt serioși.Multumesc frumos!
Buna TPU, as vrea sa-mi iau o chitara electrica model ST si nu stiu de unde pot sa cumpar si as vrea sa imi recomandati niste site-uri de unde pot sa cumpar
Bună, De ce un parfum de 100 ml pe notino costă 112 ron iar pe douglas este 367 ron? Este același parfum... De la douglas am mai cumpărat fizic dar de notino nu am auzit...am citit undeva că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?