Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU, as vrea sa-mi iau o chitara electrica model ST si nu stiu de unde pot sa cumpar si as vrea sa imi recomandati niste site-uri de unde pot sa cumpar
Bună, De ce un parfum de 100 ml pe notino costă 112 ron iar pe douglas este 367 ron? Este același parfum... De la douglas am mai cumpărat fizic dar de notino nu am auzit...am citit undeva că...? (mai mult)
O saltea pentru pat, îmi poate recomanda cineva?
Buna seara, am dat un retur la pc garage cu o componenta de pc care nu imi mergea, as dori sa aflu unde vad banii pe care eu trebuie sa ii primesc
Salut, știe cineva de unde as putea lua bomba din csgo de pluș sau făcută din alt material?
Ce sa fac o comanda de pe eMag trebuie sa îmi fac cont? Daca comand un telefon mi-l livrează la domiciliu? sau trebuie sa îl ridic de la ei din showroom?
Salut. Pot plati la Rompetrol prin aplicația Google Pay?
Bună TPU! Dacă aș comanda niște haine de pe site-ul celor de la puma ar trebui să plătesc și taxă vamală? Produsele sunt în euro, eu cum o să plătesc?
Bună TPU! Am și eu o întrebare : Nu e nimeni în stare să-i verifice pe cei de la fashion days pentru a ști și noi dacă produsele lor sunt originale sau fake?
Întrebarea este legata de acest site pentru ca am foarte multe nelămuriri în legătură cu asta. Vreau sa îmi dau comanda de acest set de lenjerie intima de la calvin klein: https://www.ro2021.com/content?c=boxeri%20calvin%20klein%20dama&id=3 ...? (mai mult)
Pe eMag, daca primesc multe vouchere din alea cadou, pot folosi cate vreau? Adica daca x imi da unul de 300 de lei, y unul de 50, z altul de 100, le pot folosi incontinuu strangandu- se banii...? (mai mult)
Merita sa imi iau acum iphone 11? (cel simplu) voua cum vi se pare este ok? nu de alta dar sh pe olx gasesc pe la 2500- 2600 de lei si ma gandeam ca o data ce a iesit iphone 12 sigur il gasesc pe 11 mai...? (mai mult)
Buna! Trebuie sa merg la posta sa pun un colet, n am mai facut niciodata asta, ce ma pune sa completez? E complicat? Dureaza mult? Tin sa mentionez ca am 16 ani, credeti trebuie sa am 18 ca sa il...? (mai mult)
Dacă comand un produs din China care costa 4000 euro. Va trebui sa plătesc tva când ajunge în vamă? Pot face asta și de pe persoana fizica sau au nevoie de firmă?
Salut! Am facu to comanda la PC Garage prin FAN Courier si de 3- 4 ore imi tot arata pe Self AWB "Ultimul status al expeditiei: Expeditie in livrare 22.01.2021 09:08 Bucuresti". Coletul ar fi trebuit sa...? (mai mult)
Buna. Stie cineva de unde se pot cumpara haine en gros (cu factura) in afara de dragonul rosu?
Buna, trebuie sa am 18 ani ca sa duc un colet la posta?
De unde pot cumpara tastaturi vechi in Bucuresti? Am incercat la toate centrele de reciclare si nu vor sa vanda iar pe olx si alte platforme de resale sunt exagerat de scumpe...
Îmi poate spune cineva unde as putea găsi costumul roz cu albastru, purtat de Raluka în: Poftiți la circ"?
Vinde cineva joc Attack on Titan 2 Final battle ps 4, din Timișoara, astept oferte
Buna seara, vreau sa fac o achiziție pe google play, îmi apare ca trebuie să introduc o parola ca să vadă că sunt eu, am incercat parola de google, nu merge, ce sa fac? Cardul este mastercard
Am facut recent o comanda la PC GARAGE, curier FAN COURIER. Ma uit pe Self AWB si observ ca locatia de livrare nu este aceeasi cu adresa pe care am introdus-o cand am facut comanda. De ce?
As vrea sa cumpar ceva pe firma mamei mele, deoarece am auzit ca se poate reduce tva-ul. Stie cineva cum se poate reduce?
Salut, cine știe, pot sa bag motorina cu cardul meniu de la unicredit si dacă da, de unde? Am încercat la socar și la Petrom și nu a mers.
Știe careva careva cum imi dau seama ce mărime mi se potrivește, mă refer la mănuși pentru bărbați? Să vă dau și un exemplu ARCORE EVADE(Să știți exact despre ce vorbesc)
Salut. Dacă cumpăr un laptop în rate, iar eu peste 2-3 luni o să pot plăti toți banii odată, se poate? Ori trebuie să plătesc aceeași sumă în fiecare lună pe cât timp am selectat?
E fake anuntul? Vad ca e ceva firma, habar n-am. A mai luat cineva de la ei? https://www.olx.ro/oferta/apple-iphone-x-256gb-garantie-12-luni-totalconvert-ro-IDeqBaw.html#5e48cab571; promoted
Salut TPU. Ati comandat pana acum parfumuri de pe exoticscentt? Sunt bune sau este teapa?
Este riscant sa comand de pe alibaba? Adica trebuie trimiși banii prin moneygram. În cazul în care vânzătorul nu îmi trimite produsul mai pot face ceva?
Cine știe cât durează să vină o comandă de pe shein? Vă rog cine știe să îmi răspundă
Site-uri cu livrare gratuita, in afara de About You? Nu ma refer doar la imbracaminte si incaltaminte.
Bună ziua! Am găsit niște teniși pe care as vrea să- i cumpăr dar nu știu dacă sunt originali. https://www.u- man.ro/shoes/tenisi/vans- sk8- hi- black- i- heart Aveți idee dacă acești site...? (mai mult)
Bună! Știți cumva dacă pe Pull&Bear oferă 10% reducere la prima comandă? Mulțumesc!
Stie cineva unde pot sa vad unde se afla comanda livrata de altex courier?
Care sunt tarile unde masca nu e obligatorie pe strada? (sunt multe, le vreau pe toate)
Am dat o comanda de pe pull and bear de 2 ori si vreau sa anulez una. Ce trebuie sa fac?
Am comandat o carte acum câteva zile dar nu am primit niciun mesaj sau telefon... S-ar putea să nu ajungă și să fac inca odată comanda? Mai i s-a întâmplat cuiva asta?
știu că ce voi zice va suna ciudat dar asta e, bun deci eu vreau să- mi iau un laptop de gaming de la altex în valoare de 3750 de lei, dar chestia e că nu mai e pe stoc, știe cineva ...? (mai mult)
Voi ați comandat de pe cropp? Au produse calitative? Mi-am comandat o bluză cu glugă care încă nu mi-a venit
Știe cineva de unde îmi pot cumpăra un dihor de companie? În Argeș, de preferat. Dau fundă! :)
Am observat că unele magazine au un anumit preț standard pentru un produs, cum ar fi 2.89 Lei. În altă zi, hârtia de preț este roșie - cea de ofertă, arătând că "noul" preț de ofertă este...? (mai mult)
Bună TPU, a-și dori da cumpăr o caracatiță reversibilă, cel care pe o parte zâmbește iar pe celălalt ii supărat. De unde pot comanda cu încredere, de pe ce site?
Buna TPU! Am pus o comanda pe ali expres acum o luna si ceva. Am intrat pe un site pe care pot urmări comanda si acolo imi apare ca a ajuns in Bucuresti. Apare asa cam de vreo 3 săptămâni si nu am ...? (mai mult)
Buna TPU! Am o întrebare. Port ochelari de vedere și am găsit pe eyerim o rama foarte drăguța de ochelari și as vrea când merg in aprilie la control sa ii schimb însă vreau cu protecție pentru...? (mai mult)
Un magazin online cu haine de calitate ieftine sau reduceri recente?
A cumparat cineva de pe Wish? Ca am o problema si nu stiu ce e de facut. Am pus comanda pe wish si nu mi- a venit la data estimata si am dat optiunea de rambursare bani, a doua zi am primit notificare...? (mai mult)
Cum pot sa fixez spatarul la un scaun ergonomic de birou? model:Kring Fit
Produsele vândute de eMAG și Fashion Days sunt originale? Mă refer strict la adidași. Mie mi se pare prea ieftini
In turda unde se pot gasi acumulatori 18650? dau funda.
Salut. Pe Aliexpress un gopro hero 7 black costă aproximativ 1.100 lei cu multe accesorii la el, iar cu câteva accesorii costă 800 lei. Pe site urile din România, cum ar fi eMAG, costă cu câteva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?