Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Un site serios cu haine online preturi accesibile sau ieftine?
Stie cineva un magazin online de unde pot cumpara panze de pictat si alte materiale de acest gen?
Bună, nu stiu daca am ales secțiunea corecta.Am o întrebare legată de CEL.RO, sunt curios dacă acest site este ok deoarece am auzit multe zvonuri că aceștia trimit produsul stricat sau chiar nu...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati niste marci de cizme si ghete, care sunt foarte rezistente, NU li se GAURESTE TALPA si pot fi folosite mai multe sezoane la rand? Eventual, care din marcile respective...? (mai mult)
Salut, probabil e o intrebare stupida dar daca la eMAG scrie stoc epuizat, se vor mai adauga in viitor produse?
Recent mi- am achiziționat o pereche de adidași stil gheată puma ralph sampson de pe site- ul celor de la eMAG. eMAG și Fashion Days sunt același, Fashion Days din câte știu este deținut...? (mai mult)
Am o întrebare simplă: Ce este garanția pe care o primești după ce cumperi ceva de pe eMAG (este un ex).
Am un card de la BRD pe care scrie ca e Maestro, ma intereseaza sa aflu daca Maestro e acelasi lucru cu Mastercard? Pentru ca la unele plati online nu imi apare varianta Maestro, ci numai Visa...? (mai mult)
De curand m-am mutat in viena. Si sincer nu stiu cam care sunt magazinele/ siteu-rile bestsellers. De exemplu, eMAG, olx la noi. La fel si auto. Multumesc
Stie cineva in cat timp vine un colet din Bulgaria in Romania de la Econt?
Unde pot gasi geaca The North Face?
Se găsește oare în București cana termosensibila care se poate personaliza, iar la apa calda sa apara o fotografie?
Când e cel mai convenabil să-mi cumpăr anvelope pentru la vară? Și de unde? Ce sfaturi îmi dați?
Am cumparat recent o pereche de casti de pe internet, am facut comanda, a venit curierul am platit totul ok. A 2a zi castile au inceput sa mearga prost sa se întrerupa sunetul, cand m- am uitat in ...? (mai mult)
Merita să cumpăr un telefon din categoria "resigilate"? Nu am cumpărat niciodată ceva resigilate, voi ce experiența ați avut cu astfel de produse? Adică, nu mă deranjează să fie ambalajul...? (mai mult)
Azi m- au sunat de la curierat ca mi- a ajuns vapeul comandat din China de pe vapesourcing dar cand am ajuns jos courierul a plecat si nu mai raspunde la telefon, ce as putea face? Dau...? (mai mult)
Salut, pe ekpiro daca scrie la o anumita petarda p1, este legala? Si daca comand mai mult de acelasi fel, vine politia? Petardele P1 sunt legale sa comanzi de pe ekopiro? Daca da, pot cumpara 2 tipuri,...? (mai mult)
Salut, as vrea sa comand de pe ekopiro. Am zis sa comand dupa sarbatori, e bine? Ca cica e politia la vama. Vreau sa comand 2 pachete de petarde, diferite, de tip P1. Am vazut, ca petardele P1 sunt...? (mai mult)
Dualstore este un site sigur de unde imi pot achizitiona un telefon? (Fara probleme)
Am comandat de pe Amazon un produs care este livrat din China prin China Post. Acesta a ajuns în România pe 8 decembrie şi îmi apare în curs de sortare dar nu am idee unde este sau cu cine ...? (mai mult)
Recomanda cineva o casca bluetooth buna,va rog? (Nu foarte scumpă, max 200 lei)
tatal meu mi-a comandat o pereche de casti de pe un site din Germania, aveti idee in cat time ar veni coletul in Dambovita, Tartasesti?
Am comandat pe 24 decembrie niste produse din Anglia, dar nici pana acum nu am primit pe mail un AWB sau o informatie legata de coletul meu. Vreau sa stiu ce se poate face in acest caz, unde ...? (mai mult)
stie cineva de unde pot comanda tutun la galetusa? Cineva care a mai comandat si a fost multumit #DauFunda
A cumparat cineva de pe site-ul distance.ro? Daca da, a fost totul in regula? Va multumesc
Cand incep reducerile mari in mall?
Ce inseamna codul de pe oua 1RO DJ014?
Salut, o florarie deschisa in Bucuresti duminca? Gen si la ora 18:30?
Ma puteti ajuta cu magazin de haine online serios? Cu bluze hanorace pantaloni la reduceri?
De pe ce site pot cumpăra fara probleme? Doresc sa îmi cumpăr haine gen pulovere, tricouri, hanorace la preturi nu tocmai mari, preturi medii
Știți magazin online de adidasi care sa fie de incincredere cu preturi mai mici? Dau funda
Aș dori să aflu care dintre aceste 4 televizoare sunt mai bune... https://www.ideall.ro/compara/59 Faza este că sunt blocat și știu cu certitudine că Hisense și Samsung sunt foarte ...? (mai mult)
Doresc site cu haine tricouri ieftine cu reduceri reale
Stiti magazin online cu adidasi la reducere? Doresc sa fie serios de încredere cu incaltaminte la preturi mici
Ce site-uri cu haine outlet ieftine stiti? Adica sa nu le vanda la suprapret pentru ca ei le iau ieftin de la distribuitori. Eu stiu doar unul dar am facut deja comanda de mai multe ori
Folia aceasta e din sticlă sau plastic? https://catmobile.ro/folii-motorola-moto-g8-play/folie-motorola-moto-g8-play-mobster-ceramics-9d-cu-acoperire-integrala-negru.html
Bunaaa. Am si eu o intrebare. Am vazut un tik tok cu un robotel vector. Intrebarea mea e unde gasesc asa ceva in Romania (nu de pe siteuri gen Amazon, Ebay etc) sub 300 de lei? Sau nu neaparat acelasi...? (mai mult)
A cumpărat cineva de pe conversereducere.com? im poor dont judge me pls
Cum anulez o comanda de pe CatMobiel?
As fi interesat de o lista cu magazine online din Romania care accepta plata prin paypal. In mare sunt interesat de telefoane, dar orice magazin este in regula. Am o suma de bani pe paypal ...? (mai mult)
Vreau si eu un site cu haine ieftine, haine la reduceri hanorace pantaloni sau tricouri dau funda
V ați făcut ochelari de vedere online? Ce experiențe ați avut? Menționez ca am găsit o rama făina pe eyerim care nu se gaseste la mine in oraș și m-am gândit sa ii fac online.
O pereche de adidași Nike/adidas(preferabil nike)comozi? până în 200 lei
Vreau si eu un site cu haine de 17-18 ani sa fie haine ieftine cu reduceri promotii
De unde găsesc măști de protecție în culori? Adică nu din alea chirurgicale.
Se mai poate găsi cartelă cu nr telekom în alt loc în afară de un sediu telekom?
De ce nu mai găsesc de o luna și ceva la iStyle macbook pro 13 m1? Găsesc doar cu procesor Intel dar nu doresc asta. Aveți idee dacă îl mai bagă pe stoc? As vrea sa îl achiziționez însă...? (mai mult)
Aș dori să știu și eu un magazin (online sau în București, sector 3 de preferat) de unde pot cumpăra plicuri kraft (cele maronii) la un preț bun. Dacă este un magazin de unde pot achiziționa...? (mai mult)
Daca vreau sa trimit un colet voi primi folie cu bule de la serviciul de curierat sau va trebui eu sa caut aceste lucruri?
Daca aleg sa- mi vina comanda in magazinul Altex, stie cineva cat timp am la dispozitie ca s- o ridic? N- am gasit nimic concret pe site- ul lor si nici nu mi- au raspuns la mail. (Ar fi fost bine...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!