Acum multi ani cumpărasem pe un joc câțiva bitcoin, nu mai e-mail-urile, nu mai stiu pe unde cumpărasem, pot face ceva?:)) până la urma sunt o grămadă de bani
Buna, am incercat sa dau comanda la ikea si cand sa dau pasul urmator imi spune "Te rugăm să introduci numărul străzii într-un format corect." Ce ar trebui sa fac?
Salut, am mare nevoie de ajutor cu 50bani pe un paysafecard, imi trebuie fix 25lei iar eu am mai putin, ma puteti ajuta?
Pot sa cumpar online de pe cardul profesional? -card BCR -bursa -vreau sa cumpar din bershka online!
La Cărturești Mega Mall, se găsesc carduri pokemon?
Azi îmi vine comanda de pe hipoo. In caz de nu imi aduce ce trebuie, ce as putea face?
Hey fetele! Voi ce stil de imbracaminte aveti și de la ce firme vă luați haine?:)
Cât reprezintă în lei, taxa de pe joom de 19%? Mulțumesc!
Recomandati-mi perechi de încălțăminte până în 350 de lei, Nike sau Adidas va rog!
Deci am platit cu cardul pe sport vision, acum mi- a venit coletul si ma jur ca nici pe un picior nu imi vin pantalonii, ei nu raspund la un telefon si pe email, mess, insta raspund cand plasezi comenzi,...? (mai mult)
Am pus un anunt pe OLX si am vazut ca toata lumea il pune la favorite si nu am primit niciun telefon si niciun mesaj ca cineva vrea sa il cumpere.De ce se intampla asta?
Salut, de ce nu mai merge siteul ExplozivShow?
Am primit mesaj de la Emag " Am preluat comanda ta in valoare de 422, 48 lei si o livram in 05.01, incepand cu 15:00, la easybox- ul selectat. Te anuntam cand ajunge.". Dar eu nu am comandat nimic....? (mai mult)
Bună, am început o mică afacere cu trandafiri din săpun(cu aranjamente mai exact) în Decembrie. Întrebarea mea ar fi unde as putea sa îmi promovez produsele? Am facut- o deja în grupurile de la...? (mai mult)
Acum ceva timp am fost in magazinul Buzz din afi si mi- am cumpărat o pereche de adidasi si casiera mi- a spus daca doresc card de sport bonus cu care de fiecare daca cand cumpar primesc reducere...? (mai mult)
Ati mai comandat careva de pe dr. Max? In cat timp vine si cum este firma dpd de curierat?
Stiti cumva daca pentru o garantie a unui produs de exemplu cel de pe Emag, trebuie sa le dai si CNP-ul?
Unde gasesc masca de plastic, cum are George Simion? https://www.facebook.com/george.simion.unire
Am facut o comandă acum câteva zile pe aplicația H&M si de atunci tot îmi apare că este în curs de procesare. Ati pățit și voi asta? Cum as putea rezolva aceasta problemă? Este normal? ...? (mai mult)
Am un Huwei p 20 lite ce are spatele spart dar camera intacta. Fața are o crapatura mica in partea de sus si un in partea de jos in rest ecranul nu are nici o defectiune. Merge perfect si am si incarcatorul...? (mai mult)
Vreau sa vand un produs pe olx si vreau sa il trimit prin curier.Cum ar trebui sa procedez? Este un produs fragil ce ar trebui sa pun in cutie ca sa nu se sparga? Este vorba despre un iMac 2020
Daca imi comand niste jordani de pe un site din strainatate, trebuie sa platesc in €? Sau stiti voi cv site-uri din RO cu AJ1?
Daca a trecut termenul de 30 zile mai pot sa returnez un produs? Sau pot sa fac ceva asemanator? Deoarece nu mai am nevoie de produs
Ma aflu in Germania si am card de la BT (card romanesc) Vreau sa depun bani pe acest card. Stiti cumva daca se poate? Cel mai bun raspuns va primi funda!
Salut,vreau să-mi cumpăr un laptop in jur la 1700 lei, dar nu mă prea pricep la laptopuri, ați pute să-mi recomandați unul pe care as putea și să rulez niste jocuri și să mă uit pe YouTube?
Ce cadou sa-i fac crushului? (fata) Face 17 ani
Salut am vandut artificii pe olx si cineva "A platit prin transfer bancar" Am primit o factura reala cica in fine dupa 5 zile nu am nimic in cont pot recupera banii? Lq politie.
Azi am comandat ceva de pe Gomez si am ales plata cu cardul, am dat finalizare comanda si am primit numarul comenzii si abia apoi m- a pus sa introduc datele cardului, dar am iesit de pe...? (mai mult)
Salut, azi am cumparat un scaun de birou si sub el este o chestie rotunda pe care o pot invarti si nu stiu ce e.Ii ca un fel de un arc mare.Dau funda
Hey TPU Pentru cei din valcea Vinde cineva emitatoare de sunet?
Buna ziua! Site ul GOMEZ https://gomez.ro/ro/home_men este legit? A mai comandat cineva de acolo? Rog seriozitate dau funda!
Salut am o problema de care sunt speriat si va rog sa nu radeti: de vreo 4- 5 zile nu am mai fost la baie si cu siguranță sunt constipat insa nu ma doare burta, inca am pofta de mancare si beau suficienta...? (mai mult)
Am finalizat o comanda pe ShipGratis din greseala. Variantele de plata erau doar cu cardul, deci nu aveam de gand sa mai dau comanda, insa am apasat din greseala pe finalizare. Nu am card sa platesc....? (mai mult)
Salutare, am făcut o comanda pe Altex pe data de 25 dar mna știam ca e prima zi de Crăciun azi e ziua de 27. Programul dde sărbători și programul nu spune ca azi e închis. E deschis și duminica....? (mai mult)
La ce bijuterii din București găsesc aur mai ieftin? Undeva la 200-220 lei pe gram?
Cand apar astea cu artificiile legale? Adica de la ce data pot cumpara artificii de la persoane autorizate?
Bunaaa, ce părere aveți de housebrand? A mai comandat cineva? Cum sunt produsele? Se merită?
Vreau sa comand ceva de pe Pull and Bear, si imi cere CNP- ul după ce il introduc imi menționează că este gresit aveti idee dc nu merge, ar trebui sa scriu altceva înainte de a scrie ...? (mai mult)
Am dat ieri comanda de o tableta grafica de pe site ul Quick Mag si inca nu am primit un email de confirmare (poate pentru ca e craciunul...) dar de obicei cat ar trebui sa astept pana primesc...? (mai mult)
Cum se trimite un pachet pe ebay? Ma refer ce selectezi atunci când iti pui anuntul? Prin posta sau curier?
Am un paysafe de 100 de lei de la magazin. Daca cumpar cu el un joc de 82 de lei pe steam, restul 28 de lei se duc in steam wallet?
Are cineva storcătorul de fructe și legume Heinner XF- 1000GRSP? Este bun? Tocmai mă gândeam să îl comand. Își face treaba bine? Acesta este: https://m.emag.ro/storcator- de- fructe- si- legume-...? (mai mult)
Am nevoie sa comand ceva de pe Berska, și am nevoie sa completez câmpul CI/BI Cu ce il completez?
Oare mall-urile sunt deschise maine? Ma intereseaza cel din Deva.
Salut, ce parere aveti despre pretul acestui TV? https://bit.ly/3mR1ATj As vrea sa iau unul cu Android si asta cred ca ar fi cel mai ieftin, ati gasit voi mai ieftin la 126cm?
Azi mi- am dat comanda de tableta grafica de pe site ul Quick mag si nu stiu daca va ajunge(pentru ca e craciunul) si nu am primit vreun email de confirmare...va rog, daca ati intampinat probleme...? (mai mult)
Unde va faceți cumpărăturile alimentare cel mai des și de ce?
Folosește cineva aplicația de mobil CashClub sau extensia de browser Chrome pentru desktop? Daca plasezi comenzi la magazine de pe cont de persoană juridică poți primi cashback pe cont de persoană...? (mai mult)
Zilele astea am comandat un CD de pe un site străin. Plata am făcut- o prin PayPal cu cardul. Cei de la site- ul respectiv mi- au spus că o să vină cu poștașul. O să primesc un aviz poștal ca ...? (mai mult)
Am returnat un scaun la eMAG si nu a venit pe data care a spus ca vine curierul unde pot sa sun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!