anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A avut cineva de aici un retur sau produs dat in garantie la cei de la Evomag? Tot aud ca nu sunt seriosi s-a.m.d.Mie de exemplu mi-au refuzat un Mouse care e defect.Astept sa aud si alte experiente de la voi cu Evomag.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Ce au refuzat? Returul, sau garanția?
În orice caz, o simplă sesizare la ANPC însoțită de dovada plății acelui produs (Chitanță fiscală) și de dovada încercării prealabile de a rezolva situația amiabil cu firma în cauză te va rezolva fără nicio problemă.

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Garantia,intr-un final au raspuns la telefon si mi-au ridicat produsul, astept sa-l solutioneze.Mersi de raspuns

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mouse-ul este material consumabil, fara garantie.
Ca urmare, se schimba doar in 15 zile de la achizitionare, daca este in ambalajul original, neatins.

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Eu ziceam de schimbare produs, adica garantie.ma rog l-au acceptat in final.Vad ce zic acum astia de la solutionari.

| mastadont a răspuns:

Dacă ț l-au refuzat pe nedrept, adică dacă erai în limitele legale de retur, 30 de zile cred, atunci îți recomand să le faci urgent o reclamație la protecția consumatorului și rezolvă ei. Am pățit și eu să refuze returul unui produs însă a trebuit doar să-i ameninț că-i reclam și s-au dat pe brazdă ușor.

| Brizbriz a răspuns (pentru mastadont):

"acum 4 minute | mastadont a răspuns:
Dacă ț l-au refuzat pe nedrept, adică dacă erai în limitele legale de retur, 30 de zile cred"
legal, 14 zile calendaristice (eMAG da 30, dar e politica lor proprie, si nu se refera la alte firma care vand prin eMAG)
dupa are garantie, deci daca e defect, trebuie sa il repare