| aestahv a întrebat:

A comandat cineva de la Farmacia Tei cu livrarea într-un Oficiu Poștal? Dacă da, cum decurge totul? Vine vreun aviz în poștă sau ceva pe mail? Mulțumesc.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu merita sa dai banii si pe curier sau posta, mergi tu la farmacia tei, ca locuiesti in Bucuresti nu stai la țara, gasesti farmacie tei si in sun plaza au bebe tei, sau la dristor au farmacie Tei, ori daca nu chiar la farmacia Tei din lacul tei.

| Furnicuta000 a răspuns:

Vad ca esti din Bucuresti. Sa stii ca la farmacia tei nu e coada, adica e uneori dar nu pentru plafar ci pentru medicamente. Eu zic ca drumul pe care il faci pana la posta il poti face pana la farmacie. Practic farmacia e la cativa metri de gura de metrou de la dristor

| slayer09 a răspuns:

Nu stiu cum e cu Oficiul Postal, dar am comandat prin pachetomat, asta daca vrei sa platesti cu cardul online. Si iti vine sms cand ajunge la pachetomat cu un cod.

| Whitesnake99 a răspuns:

Comanda cu livrare in Pachetomat. Ai astfel de dulapioare in tot orasul. Daca alegi unul din cele aflate chiar in farmacii (Dristor, Rahova, Barbu Vacarescu, Plaza) costurile sunt 0.