De unde stii? ai comandat tu? daca da da-mi te rog niste detalii
Da am comanadat si vine in maxim 8 zile
Ok, ai mai putea sa mai imi dai si alte detalii te rog? o sa te declar castigatorul acestei intrebari! cum ai platit cand a ajuns coletul sau in avans? si ai comandat produse mari sau mici si in ce cantitate? si cat a costat transportul, daca vrei si esti dispus da-mi add pe messenger te rog, chiar am nevoie de detaliile astea.multumesc mult. id-ul meu: calugaru_andreeea ( ps: este cu 3 de e
Buna nu am comandat dar ce vrei sa iti cumperi? poate iti pot recomanda site-uri alternative
Tot felul de chitibusuri de astea de care inca nu au ajuns in Romania si la super preturi.
Tot felul de chitibusuri de astea de care inca nu au ajuns in Romania si la super preturi.stii ceva site-uri mai ieftine?
Am crezut k vrei ceva anume k ti-as fi indicat sa ceri oferte aici http://www.top-oferte.com/cere-oferta/ despre produsul pe care il vrei si iti dadeau ei site-uri cu oferte.
Din cate stiu eu este un site de prezentare pentru producatori, importatori, distribuitori. Poti cumpara doar o singura data cantitati mici de produse la preturi speciale daca le consideri mostre.In rest ei discuta de cantitati f mari.
anonim_4396 întreabă:
AlexAlxAlex întreabă: