Da, de multe ori.
Cam 2 săptămâni.
Vin cu ce ai noroc.
De obicei cu Sameday sau la Posta.
Fan curier sau Sameday dar ei simbata si duminica sunt liberi si sameday si fan curierul, de luni incepind se reintorc la lucru.
Temu nu e site pentru haine si incaltaminte. Acolo gasesti lucruri pentru casa, birou, maruntisuri. De ex am luat un suport de sapun la 3 lei. E dragut si ieftin, ce poate sa fie prost la el? Gasesti lucruri care la noi in tara se vand la pret triplu sau chiar mai mult. Si-a luat mama tot felul de accesorii pentru masina de cusut si pentru cusut in general, a dat 100 lei. Am mers la mercerie in bucur obor si dadeam peste 500 lei si sunt exact aceleasi produse
Vin cu aproape toate firmele de curierat ca au contract cu multe firme. E un termen estimativ pe site dupa ce dai comanda. Daca intarzie primesti 25 lei, daca nu vine in 30 zile primesti banii inapoi si poti sa pastrezi si coletul daca totusi ajunge(cum am patit eu).
Daca vrei sa returnezi un produs intri pe chat la ei si daca e suma mica o sa-ti dea banii fara sa trebuiasca sa trimiti produsul.
Dar sa nu-ti comanzi haine si incaltaminte pentru ca sunt de proasta calitate.
Temu e site pentru diverse maruntisuri nu pentru haine si incaltaminte
De-obicei de pe Sameday, dar produsele sunt de proasta calitate. Nu merită banii. Mai bine dai 100 de lei pe ceva calitativ decât 5 pe o făcătură care se rupe în maxim 2 zile.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: