Nu am comandat telefon, dar am cumparat husa originala de s10 si galaxy buds plus, deci te asigur ca e legit acest site si chiar are preturi mai mici fata de concurenta
Hello everybody, revin cu updates.
Am dat comandă până la urmă. All good, telefonul e nou, intact, fără nici cel mai mic defect fizic, original, cu toate testele făcute (verificare imei, cont Apple, rețele, sănătate baterie, update la noul software și bineînțeles folosința zilnică care e impecabilă)
AVantaje :
- l-am luat cu vreo 400-500 de lei mai ieftin decât pe restul magazinelor cunoscute (eMAG, evomag, altex, cel.ro etc.) pe culoarea dorită, plătind doar 100 lei mai mult pentru ea, nu 200 ca-n restul magazinelor
- livrarea super rapidă : în 2 zile am primit telefonul (comandă dată duminică seara, sunată luni dimineața pentru confirmare, telefon ajuns marți)
- pe lângă diferența mare de preț, am mai primit cadou și o husă și folie de sticlă
- livrarea include deschiderea coletului la sosire (25 lei)
Dezavantaje sau puncte neutre
- plata se face DOAR ramburs
- nu primești niciun mail cu confirmarea comenzii, doar ești sunat pentru confirmare
Dacă mai apare ceva cu siteul, promit să revin. Până atunci, sunt mulțumită și-l recomand. De ce să dai mai mulți bani pe același telefon?
Da dar și alte siteuri au reduceri tot de BF și tot e diferența de vreo 500 de lei pentru același telefon pe eMAG de exemplu și ăsta
Dacă nu are meniu în limba română nu sunt ok, pentru că nu sunt făcute de producător și pentru această zonă a Europei. Te trezești cu meniu doar în engleză sau în chineză.
De asemenea întreabă vânzătorul dacă nu cumva sunt blocate într-o anumită rețea.
Toate aceste aspecte le-ar putea face mai ieftine.
Eu evit sa cumpar de pe alte site-uri unde preturile sunt mai mici, nu am fost multumit niciodata de serviciile oferite. Acuma ca sa nu generalizam cel mai bine verifici reviewuri inainte sa cumperi, si ma refer la review de magazin, nu de produse. Daca magazinul are review-uri bune atunci nu sunt probleme.
Pare super ok pana aici, dar mai sunt si alte servicii de care trebuie sa ti cont si pe care inca nu le-ai experimentat, garantie, retur, customer support, etc. De regula majoritatea companiilor sunt ok la capitolul asta, dar sa stii(din experienta mea), ca mai exista unele care ofera servicii deplorabile. De aceea recomand un simplu search pe google "numele companiei + pareri", iar daca 9 din 10 clienti sunt multumiti atunci e good to go.
Bună! Am vazut ca, in final, ai cumpărat de la ei! Sunt curioasa, telefonul cum este după aproape un an de la achiziționarea acestuia?