Sunt de calitate.Mama cumpara de acolo si mi-a luat si mie un hanorac.Culmea este e marimea este buna.Nu ma asteptam la asta.
Pe scurt.Merita sa cumperi de acolo.Platesti cand iti vine coletul acasa. Daca nu este produsul dorit il trimiti inapoi si primeti banii.
Funda!?
Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.
Am cumpărat. Ai mare grijă ce îţi alegi. Marea majoritate sunt nişte rahaturi, scuze cuvântul. mi-am comandat vreo 7 bluziţe şi doar una a fost acceptabilă...
În concluzie, ai mare grijă ce îţi alegi, sunt câteva drăguţe. Partea bună e ca îţi returnează banii, chiar dacă maxim într`o lună.
Buna! Faza este ca sunt produse calitative si chiar dragute, dar in mare parte lasa de dorit.In general accesoriile sunt ft misto si chiar se merita, dar partea urata e la pantaloni si pantofi ...pentru ca sunt de proasta calitate si te sfatuiesc sa nu cumperi asa ceva.E ft bine pentru ca iti primesti banii inapoi daca nu e produsul dorit.Bafta!