| EUSIATIT a întrebat:

a cumparat cineva tigaia DRY COOKER. asvrea sa stiu daca merita sa o cumpar sau e doar. reclama. multumesc pentru ajutor. iar celor care au chef de ironii va rog abtineti va

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sa-ti spun despre aceasta tigaie, am vazut-o la tv. Eu gatesc de multi ani in tigaie non-adeziva I COOK de la Amway.
Unele dintre cele mai rezistente şi cele mai durabile vase de gătit non-adezive din lume.

"Vasele de gătit non-adezive iCook au fost create pentru a oferi performanţă mărită an după an. În completarea vaselor de gătit din oţel inoxidabil, vasele de gătit non-adezive iCook oferă atât baza OPTITEMP™ pentru distribuţie uniformă a căldurii cât şi acoperirea non-adezivă DURAMIC™ pentru a da un plus de durabilitate şi proprietăţi deosebite când gătim. tigăi non-adezive cu capace transparente din sticla. Ideale pentru a găti alimente gustoase cu conţinut scăzut de grăsimi pentru micul dejun, prânz sau cină." Se gateste cu capacul ce acopera alimentele in timp ce se prepara, astfel se pastreaza mai mult din nutrientii din alimente, ele isi pastreaza culoare si gustul.

4 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Se merita

| ArinaMK a răspuns:

Astea de la,, teleshopping,,
.pff is doar reclame si pe mine aproape m-au convins cand era sa sun...
mi-am dat seama cas tampenii
pentru ca o prietena mi-a spus ca ea sia cumparat stilouri de alea
(nu stiu daca ai vazut reclama dar erau si ceva cu stilouri...)
in fine...
eu te sfatuesc sa nu-ti iei...
te rogg dulce ca o savarina!
funda?

| idcatalin a răspuns:

Ca orice alt produs binenteles ca este si putina reclama insa per total tigaia este un produs bun si ca materiale folosite sunt peste cele din comert.

Poti gasi filmulete si o descriere completa pe :
http://www.topcadouri.ro/tigaia-dry-cooker.php

| Bluef4 a răspuns:

Tigaia e foarte okhappy nu e chiar asa miraculoasa pe cat spun ei ca este dar mancarea are un gust bun si mie imi placehappy Daca doresti sa iti cumperi nu vreau sa zic ca se merita si apoi tie sa nu-ti placa si sa crezi ca am facut-o intentionat... mie imi place si mi se pare buna, daca vrei cumpar-ohappy

Întrebări similare