Daca a expirat acel termen de protectie de 60 de zile nu mai ai ce sa faci, in mod normal contactezi vanzatorul pentru a extinde perioada de protectie si daca nu iti raspunde, cu vreo 5-6 zile inainte de a expira deschizi o disputa pentru a primi banii inapoi, insa din momentul in care a expirat acea perioada se considera ca tu ai primit produsul si nu mai poti deschide o disputa cu motivul ca nu ai primit produsul.
Daca ti a expirat perioada de 60 de zile si nu ai deschis disputa si nici nu ai discutat prin mesaje cu vanzatorul sa iti mareasca perioada atunci adio. Totu si ma indoiesc sa fi nimerit tu un vanzator neserios, eu am peste 150 comenzi facute si nu am påtit sa nu primesc produsele. Si niciodata nu faci o comanda mare din mai multe shop'uri ca te complici. Daca faci comanda de mai multe produse de la un singur vanzator nu e problema. Dar sa comanzi din mai multe shop'uri si sa le acumulezi pe toate intr-un pachet exista riscul sa dureze fff mult timp. Verifica nr de comanda si vezi unde este coletul. Mergi si la posta si intreaba. Vb si cu vanzatoru prin msg si vezi daca mai ai timp sa deschizi disputa.
Darken99 întreabă: