| Jamiraese a întrebat:

A mai comandat cineva de pe Klarshop? Am vrut sa comand adaptor cu cablu iPhone Fast charging dar e cam ieftin și e suspect

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cand pretul ti se pare mic, e clar ca sunt sanse foarte mari sa vanda chinezarii. Cand e vorba de incarcator, eu am observat ca doar cel original incarca rapid, celelalte, luate de prin diverse magazine, nu fac asta. Eu as lua dintr-un magazin Apple, pentru siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cumparat de pe klarshop.ro. Pe pagina produsului erau niste imagini de prezentare, dar mi-a fost livrat un alt produs. Ulterior am sunat si am solicitat sa fac retur, mi-au zis sa le scriu pe whatsapp, dar nu au raspuns nici pe Whatsapp si nici pe email. Nu recomand.

| stibidibam a răspuns:

Eu am comandat mai multe produse si chiar acest incarcator, vreau sa iti spun ca nu este original dar incarca ca unul original (pe masurate si fara sa se incalzeasca!)
cat despre magazin bai au fost ok si curierul la fel

| Stefan198 a răspuns:

Eu am comandat de la ei si sunt foarte neseriosi. Am cumandat niste prosoape si cand au ajung la mine erau total diferite fata de pozele de pe site. Am incercat sa fac retur, au acceptat returul si cand sa imi trimita banii, mi-au zis ca nu au atatia bani sa imi dea (aprox 1500lei) si-mi da esalonat in anumite date specificate. Mi-au trimis primele 2 transe si a treia nici pana in ziua de azi. Mi s-a spus ca nu au bani si numai raspund pe nicaieri. Foarte neseriosi. NU RECOMAND! Sunt niste tepari!